Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Nova vuurwerk

DVS brandbeveiliging

credit-cardaanvragen

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Dronekopen.nl

Prins Lifestyle

Langstraatvandaag.nl

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Jongen gewond bij café aan de Grotestraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5519 keer bekeken

Op zondag 6 juli 2014, rond de klok van 03:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een vechtpartij aan de Grotestraat.

Binnen in het café, waar veel mensen de overwinning van het Nederlands Elftal aan het vieren waren, zijn enkele klappen gevallen. Een jongen was hierbij gewond geraakt. Hij had volgens omstanders flinke verwondingen aan zijn hoofd en gezicht. De jongen zat buiten toen de politie en de ambulancedienst ter plaatse kwamen.

De politie is meteen een onderzoek gestart om via getuigen verklaringen er achter te komen wie de jongen verwond heeft. Het personeel van de ambulancedienst heeft de gewonde jongen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is nog een tijd gebleven.

Bekijk de foto's:

Advertentie

BrandblusserXL Dronekopen.nl

Laatst aangepast op 06 juli 2014 08:27

Reacties  

#11 Beast 08-07-2014 10:13
als beveiliger moet je de mensen buiten zetten en indien nodig een tik uit delen. als portiers iemand helemaal de terring slaan binnen ...dan zijn ze niet goed bezig ongeacht de persoon binnen uit haalt ,, een dikke 0 voor de portiers van Marqees... hun zijn zwaar verkeerd bezig geweest waarom met 3 portiers die jongen binnen ff afwerken ???? waardeloos personeel,, ik dank u
#12 Waalwijkaandedijk 08-07-2014 16:03
De sfeer was naar mijn mening al eerder gespannen. Toen ik daar op stap ging met een aantal vrienden (ik neem La Danza aan of de Marquees, al heeft het volk wat er komt nogal wat denkverhoudinge n met elkaar, los van de gezellige mensen), was de stemming ook aardig gespannen. Ik ervoer het toen als een drukkend gevoel van agressie. Kom op luitjes, wat is dat toch altijd in Waalwijk?? PS: IK MIS CAFÉ DE MEESTER.
#13 Ozzie 09-07-2014 10:54
UPDATE/TER INFO: de Marquees moet van de burgemeester 2 WEKEN DICHT. De mensen die dat van plan waren kunnen er vanavond (woensdag) dus geen voetbal kijken. De burgemeester spreekt over niet-gecertific eerde portiers en een eigenaar die z'n verantwoordelij kheid niet neemt.

Hier het volledige artikel: http://www.omroepbrabant.nl/?news/2138381083/Geweld+op+WK-avonden+Cafe+Marquees+in+Waalwijk+twee+weken+dicht+.aspx
#14 tante mien 09-07-2014 13:23
Oeps, ik had alleen maar tegen Nol iets gezegd over wat eerder sluiten......
Blijkt er toch wel meer niet in orde te zijn hier.
Jammer voor de goedwillenden die voor de gezelligheid komen!

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.