Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Nova vuurwerk

DVS brandbeveiliging

credit-cardaanvragen

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Dronekopen.nl

Prins Lifestyle

Langstraatvandaag.nl

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Snelheidscontrole Midden Brabantweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 2663 keer bekeken

Waalwijk - De politie heeft maandag 2 juni 2014 tussen 08.30 en 12.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Midden Brabantweg, waar momenteel op een gedeelte een aangepaste maximumsnelheid geldt vanwege werkzaamheden. De snelheid van 2846 passanten werd gecontroleerd. Er werden 190 overtredingen geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid was 88 km / uur terwijl ter plaatse een maximumsnelheid van 50 km / uur geldt.

De politie hield de controle in het kader van verkeersveiligheid. Er wordt momenteel namelijk druk gewerkt aan de reconstructie van de N-261 (Midden Brabantweg) tussen Waalwijk en Tilburg. De provincie Noord Brabant past de weg aan om de doorstroming van het verkeer te verbeteren en het aantal ongevallen te verminderen. Het gaat daarbij om het terugdringen van het aantal kop-staart botsingen op de kruispunten met verkeerslichten. In verband met de wegwerkzaamheden en de gewijzigde situatie is de maximum snelheid teruggebracht naar 50 km/u. Dit is gedaan ter bescherming van de wegwerkers, het werkverkeer en overige weggebruikers. De politie blijft de komende tijd regelmatig extra snelheidscontroles uitvoeren op de N-261. Dat gebeurt met verschillende meetmethodes, dus zowel opvallend als onopvallend. De agenten maken bij deze snelheidscontroles gebruik van radarapparatuur, lasergun en onopvallende videovoertuigen (auto's en motoren).

Advertentie

BrandblusserXL Dronekopen.nl

Reacties  

#1 Monique 08-06-2014 10:03
Inmiddels ben ik ook een vd gelukkige! Een boete omdat ik daar 62km reed. Wel een makkelijk plekje, vind ik, om te gaan controleren! Je moet vanaf de kruising bij Piet klerkx oversteken om linksaf te gaan naar Tilburg, je rijdt hier heel snel al 60 km omdat je gaat optrekken om je in het rijdende verkeer in te stromen. Er is een bijzonder korte invoegstrook en je wilt toch ook rekening houden met je medeweggebruike rs door meteen mee door te rijden. Bovendien staat daar slechts1x aangegeven dat je 50 km moet rijden, tot aan het verkeerslicht bij NH Hotel. Ik begrijp dat het niet goed is maar een eindje verderop richting Tilburg mag je 90 km, daar zitten bestuurders je gewoon op je bumper om vooral maar minstens120 km te gaan rijden! Ga daar maar eens staan flitssen !

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.