Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 26 januari 2023, rond de klok van 18:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op de Valkenvoortweg. De bestuurder was de macht over het stuur verloren, en kwam met zijn auto tot stilstand tegen een brug aan. Omstanders die het ongeval hadden zien gebeuren hebben meteen eerste hulp verleend. De bestuurder van de auto is in de ambulance onderzocht op letsel.  Bij de agenten die ter plaatse kwamen blies hij een "F" indicatie. Dit is een indicatie voor een forse overschrijding van de alcohol limiet. De man is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis alwaar een GGD arts bloed heeft afgenomen. Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd en hij zal zich later bij de rechtbank moeten verantwoorden.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 26 januari 2023, rond de klok van 11:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een gaslek aan de Fransen van de Puttestraat. Tijdens graafwerkzaamheden was er een gasleiding geraakt. Volgens omstanders kwam er veel gas vrij. De brandweer, en de politie waren snel ter plaatse. De straat was meteen afgesloten voor het verkeer, en mensen moesten op afstand blijven. Enexis was snel ter plaatse gekomen, en gaat het lek repareren.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 25 januari 2023, rond de klok van 08:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Burg. Smeelelaan. Door een nog onbekende oorzaak was er een voetganger aangereden door een automobilist. De voetganger was hierbij lichtgewond geraakt. Een kind dat in de auto zat was erg geschrokken, en kreeg van de politie een knuffelbeer als troost.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een 87-jarige vrouw uit Waalwijk, woonachtig op het St. Jansplein, is op 24 januari het slachtoffer geworden van oplichting. Ze werd gebeld door iemand die zich uitgaf als medewerker van de Rabobank, die beweerde dat er fraude was gepleegd op haar rekening. Door een andere man werd de I-Pad en de pinpas omstreeks 19.30 uur opgehaald. Uit onderzoek bleek dat er daarna diverse geldbedragen gepind werden. De politie is een onderzoek gestart en roept iedereen op die informatie heeft over deze zaak, contact op te nemen met de politie via 0900-8844. De politie waarschuwt mensen voor dit soort oplichtingen en vraagt mensen om voorzichtig te zijn met het verstrekken van persoonlijke gegevens aan onbekenden. De familie van de vrouw is erg geschrokken van de gebeurtenis. Ze roepen iedereen op om alert te zijn en waakzaam te blijven, vooral voor ouderen die vatbaar zijn voor dit soort misdaden. De…
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 24 januari 2023, rond de klok van 14:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Burgemeester van der Klokkenlaan. De scooterrijder stak de weg over toen er op dat moment een automobilist kwam aanrijden die de jongen op de scooter niet zag aankomen. Een aanrijding was het gevolg. De jongen kwam een stukje verderop ten val met zijn scooter, en was hierbij lichtgewond geraakt.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 24 januari 2023, rond de klok van 12:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Groen van Prinstererlaan. Er was een aanrijding gebeurd tussen een fietser, en een auto. Aan de hand van getuigen probeert de politie er achter te komen wat er precies is gebeurd. De man op de fiets liep een flink hoofdwond op, en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 19 januari 2023, rond de klok van 15:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een gaslek aan de Dr. van Karnebeeklaan. Tijdens graafwerkzaamheden was er een gasleiding geraakt. De brandweer had het lek tijdelijk dichtgemaakt. Enexis is later ter plaatse gekomen om het lek te repareren. Tijdens het incident was de straat afgesloten voor de veiligheid.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 16 januari 2023, rond de klok van 16:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Burg. Smeelelaan. Een automobilist was met zijn auto in aanrijding gekomen met een voetganger. De voetganger was hierbij gewond geraakt, en is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 13 januari 2023, rond de klok van 12:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van wateroverlast aan de Pastoor Kuypersstraat. In de woning in een meterput was er wateroverlast ontstaan. De meterput stond vol met water, wat ook de gang in stroomde. De bewoner had direct de brandweer gebeld en was zelf al begonnen met emmers om het water eruit te halen. De brandweer heeft al het water uit de meterput gezogen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 9 januari 2023, rond de klok van 17:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een incident aan de Meidoornweg. Er was een schaap aangevallen door een hond. Het schaap was hierbij zwaargewond geraakt. Dat meldt de Dierenambulance Brabant Noord-Oost op hun Facebook pagina. Een team ging samen met de politie en een dierenarts ter plaatse. De eigenaar van het schaap is achterhaald door de politie. De eigenaar en de dierenarts ontfermen zich verder om het dier.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 9 januari 2023, rond de klok van 16:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een schaap in de sloot aan de Visbankweg. De brandweer moest een flink stuk over een weiland heen lopen met veel kleigrond om bij het schaap te komen. De brandweer had het schaap snel kunnen redden uit het koude water. Het dier was helemaal onderkoeld geraakt, en had waarschijnlijk al langere tijd in het water gelegen. Eenmaal op het droge kon het schaap niet op zijn poten staan. De politie die ook ter plaatse was gekomen had de dierenambulance ingeschakeld.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 5 januari 2023, rond de klok van 13:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Bachlaan. De auto botste tegen een fietser aan, die op het fietspad reed. De man raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 1 januari 2023, rond de klok van 01:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een containerbrand aan de Burg. Teijssenlaan. Een omstander zag dat het afval in de bouwcontainer werd aangestoken door een persoon. Al snel sloegen de vlammen meters hoog uit de bouwcontainer. De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er achter de container een auto geparkeerd stond. Door het snelle optreden van de brandweer had de auto geen schade opgelopen. De brand trok veel bekijks.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 31 december 2022, rond de klok van 21:30 uur, kreeg de brandweer van Sprang-Capelle een melding van een buitenbrand aan de Orteliuslaan. Er stond hier een stoel, en wat karton in brand. De brandweer had het kleine brandje snel geblust.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 31 december 2022, rond de klok van 15:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van stormschade aan de Burg. Teijssenlaan. Door de harde wind was er een klepraam los gaan zitten. Het klepraam hing nog aan een scharnier vast. De brandweer heeft het klepraam met schroeven tijdelijk vast gemaakt. Een aannemer komt later de reparatie uitvoeren.
Pagina 1 van 187

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl