Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 20 april 2021, rond de klok van 16:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een gaslek aan de Gansoyensesteeg. Tijdens graafwerkzaamheden met een graafmachine was er een gasleiding geraakt. Het ging hier om een flinke gasleiding. Er kwam veel gasvrij, en was van ver te ruiken. De brandweer en politie hebben direct de omgeving afgesloten voor het verkeer. Enexis was ter plaatse gekomen en wisten na ruim 45 minuten het gas af te sluiten. Enexis is hierna begonnen met de reparatie aan de gasleiding.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 19 april 2021, rond de klok van 19:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Blyde Incomstelaan. Er was een kopstaart aanrijding gebeurd. Een bestuurster had nekklachten, en is door het personeel van de ambulancedienst onderzocht. De bestuurster hoefde niet overgebracht te worden naar een ziekenhuis. Tijdens het incident was de Blyde Incomstelaan afgesloten voor het verkeer.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 18 april 2021, rond de klok van 08:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een inbraak aan de Meerdijk. Het Mariakapel was weer het doelwit van een inbraak. De inbreker(s) hebben geld meegenomen wat in het offerblok zat. Het offerblok is opengeslepen om daarna het geld te stelen. Het offerblok is inmiddels verwijderd door een bestuurslid van de Mariakapel. Hun hopen dat het offerblok nog gerepareerd kan worden. Hoe groot de schade precies is, is nog niet bekend. Veel bezoekers die een kaarsje wilden gaan branden vandaag bij Maria stonden voor een gesloten ingang.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 17 april 2021, rond de klok van 22:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een binnenbrand aan de Baardwijksestraat. Omstanders zagen wat rook uit het gebouw komen van de school. De brandweer is meteen op onderzoek gegaan, en kwamen er achter dat de rook werd veroorzaakt door de CV-ketel. Tijdens het incident was de straat afgesloten door de politie.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - In de nacht van vrijdag 16 april op zaterdag 17 april werd een 38 jarige man aangehouden aan de Stationsstraat in Waalwijk. De man, zonder vaste woon -of verblijfplaats, werd omstreeks 01.15 uur door een getuige opgemerkt, terwijl hij met een zaklamp in winkels en geparkeerde auto's scheen. Agenten kwamen in actie en troffen de man in het centrum aan. Hij bleek een bekende inbreker en was ook nu in bezit van een cilinderslot boor, een kniptang en zelfs een hakbijl. De man werd aangehouden terzake het bezit van inbrekerswerktuigen. Later troffen de agenten ook nog harddrugs aan bij de man. De man werd overgebracht naar het cellencomplex in Tilburg, alwaar hij werd ingesloten.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 17 april 2021, rond de klok van 10:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een vreemde lucht aan de Diederikhof. In de woning ging het koolmonoxidemelder af. De politie was ter plaatse gekomen en had de brandweer toestemming gegeven om de deur open te breken. De brandweer is op onderzoek gegaan in de woning, en heeft metingen verricht maar er is niks gemeten. Waarschijnlijk was er een storing in de melder.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 14 april 2021, rond de klok van 12:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Noorder-Allee/Bernardstraat. Door een nog onbekende oorzaak reed de vrouw dwars over de rotonde, klapte op een kei en kwam aan de andere kant van de rotonde tot stilstand. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Partnercontent: 112. Wie kent het nummer niet. Je hoeft het niet eens op een briefje te schrijven en dagelijks in je schoudertas bij je te dragen. Vrijwel iedereen kent dit alarmnummer. Waar komt dat nummer eigenlijk vandaan en hoe lang bestaat dit al? Een korte geschiedenis. Dat er een uniform oproepnummer is bij calamiteiten is voor ons zo gewoon, maar voor de mensen die leefden aan het begin van de twintigste eeuw bestond dat nog nummer helemaal niet. Het idee ontstond in Engeland nadat er in 1937 bij een brand meerdere vrouwen om het leven waren gekomen. Dat had zoveel impact dat men ervan doordrongen was dat het anders moest. Men voelde een absolute noodzaak om bij dit soort incidenten zo snel mogelijk hulp in te kunnen schakelen. Voor dat doel werd in Engeland het telefoonnummer 999 in het leven geroepen. Het moest een landelijk nummer zijn Zo dachten ze…
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Bij het ETZ Waalwijk is maandagavond een dode man op straat aangetroffen aan de Kasteellaan vlak naast een auto en voor de ingang van de huisartsenpost. De doodsoorzaak is nog onbekend. De politie en recherche zijn ter plaatse en doen onderzoek. Om het slachtoffer heen zijn hekken geplaatst.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 11 april 2021, rond de klok van 15:00 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk een melding van een val aan de Irenestraat. Een persoon was zwaargewond geraakt na een val van een trap. Het personeel van de ambulancedienst is een lange tijd bezig geweest met het slachtoffer. Ook een traumahelikopter is ter plaatse gekomen. De traumahelikopter was vlakbij geland op het terrein van De Leest. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De arts van de traumahelikopter was met de ambulance meegegaan.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 10 april 2021, rond de klok van 17:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van gevaarlijke stoffen aan de Zijlweg. Binnen bij het bedrijf Oerlemans Foods was tijdens werkzaamheden een lek ontstaan van een gevaarlijke stof. De brandweer was ter plaatse gekomen om het lek te dichten. Tijdens het incident stonden de medewerkers van het bedrijf buiten.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 8 april 2021, rond de klok van 20:00 uur, was de politie van Waalwijk een woning binnen gegaan aan de Andoornstraat. Hierbij is een 31-jarige man aangehouden door de politie. De man is aangehouden omdat hij er wordt van verdacht van het dealen van drugs. De man is ingesloten voor verder onderzoek. Politie agenten, en een speciale drugs hond is ingezet om de woning te onderzoeken.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdagavond 7 april werd een 91-jarige bewoonster aan de Koetshuislaan in Waalwijk verrast door iemand die zich voordeed als iemand van de buurtzorg. Tussen 20.30 uur en 21.00 uur belde deze vrouw aan bij de woning gelegen op Landgoed Driessen. De bewoonster liet de vrouw binnen. Vermoedelijk is een tweede persoon daarna mee naar binnen geglipt. Later op de avond kwam de oudere dame er namelijk achter dat zij enkele sieraden miste. De politie zoekt getuigen van deze laffe daad. Hebt u verdachte personen of voertuigen gezien op of rondom de Koetshuislaan op woensdagavond 7 april tussen 20.30 – 21.00 uur? Laat het de politie weten, zaaknummer 2021087497.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 6 april 2021, rond de klok van 18:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval met beknelling aan de Havenweg. Op de kruising waren er twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een van de auto’s reed door een hekwerk heen bij een autobedrijf, en kwam daar tot stilstand. Hierbij werden er twee nieuwe auto’s geramd die bij het garagebedrijf stonden. Een bestuurster raakte bekneld in haar auto en moest door de brandweer uit haar auto bevrijd worden. Hierna is de vrouw met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Een inzittende die bij de vrouw in de auto zat was ook gewond geraakt, en is ook overgebracht naar een ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 6 april 2021, rond de klok van 11:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Valkenvoortweg. Een bestuurder was in de bocht de macht over het stuur verloren en kwam met zijn auto in een sloot terecht. De brandweer was ingezet omdat het niet duidelijk was ofdat de bestuurder nog in de auto zou zitten. Ook een duikteam van de brandweer heeft de hele sloot onderzocht. De bestuurder was nergens te bekennen. De politie is op zoek naar de bestuurder.
Pagina 1 van 157

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl