Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 21 september 2021, rond de klok van 14:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Keurweg. De man op de elektrische step kreeg geen voorrang van de automobilist, met een aanrijding als gevolg. De man kwam hard op het wegdek terecht en is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De laatste weken ontvangt de politie signalen dat er veel honden gestolen worden en adviseert iedereen die met een diefstal van een dier te maken heeft, om altijd aangifte te doen. Ook bij het zien van een verdachte situatie omtrent een dier wordt geadviseerd om altijd een melding te maken. Vermoedelijk worden honden gestolen om te verhandelen. Het betreffen uiteenlopende rassen en vaak ziet de politie dat een bepaalde periode een specifiek ras populair is. Een gezonde rasechte hond is dan zeer in trek, omdat pups van dit ras veel geld opleveren. Wanneer je met de hond gaat wandelen adviseren we de hond aan te lijnen. Het wordt zo moeilijker voor de hond om ver weg te lopen waardoor je altijd zicht hebt op het dier en snel kunt handelen als iemand uw hond probeert te pakken. Het is verplicht, maar daarnaast ook belangrijk dat je je hond…
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 15 september 2021, rond de klok van 13:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval met beknelling aan de Biesbosweg. Het ongeval was gebeurd op de rotonde. De bestuurder van de auto zat bekneld in zijn voertuig, en moest worden bevrijd door de brandweer. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto is vermoedelijk onder de aanhanger terechtgekomen, waarna de aanhanger is gekanteld. Het zand ligt op het wegdek en de weg is rond drie uur nog afgesloten. De bestuurder van de tractor is ongedeerd. Het is onduidelijk wat de oorzaak is van het ongeval, of wat de verwondingen zijn van de bestuurder van de auto.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 11 september 2021, rond de klok van 00:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Burg. Smeelelaan. De bestuurder van de auto was tegen een lantaarnpaal gebotst. In de ambulance werd de bestuurder onderzocht, en moest van de politie een blaastest afleggen. De bestuurder had vermoedelijk teveel alcohol gedronken. De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 10 september 2021, rond de klok van 02:05 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een autobrand aan de Bloemendaalweg. Bij aankomst van de brandweer stond de hele auto al in brand op de parkeerplaats. Vermoedelijk is de auto van diefstal afkomstig. De eigenaar van de auto is inmiddels bekend bij de politie.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 10 september 2021, rond de klok van 00:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een binnenbrand aan de Havenweg. Bij het bedrijf Van Mossel was het brandalarm afgegaan. Een beveiligingsbedrijf had meteen de brandweer inschakeld. De brandweer had het hele gebouw onderzocht, maar er was nergens brand waargenomen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 7 september 2021, rond de klok van 16:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Floris V-laan. Volgens omstanders was er een meisje op haar fiets aangereden. De bestuurder van de auto is volgens getuigen doorgereden na het ongeval. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Het meisje is zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 14 augustus 2021, rond de klok van 18:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Van der Merwedelaan. Het jongetje stak de weg over met zijn fiets toen er op dat moment een automobilist kwam aanrijden, met een aanrijding als gevolg. Het jongetje raakte lichtgewond.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 30 juli 2021, rond de klok van 03:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een autobrand aan de Jan van Goyenstraat. Op de oprit bij de woning stonden er drie auto’s in brand. Een van de auto’s is al brandend achteruit gereden de oprit af. Door de enorme vlammenzee raakte het huis, en de garage ook beschadigd. Over de oorzaak is nog niks bekend. De politie heeft de omgeving afgezet met linten. Later wordt er een onderzoek gedaan door de politie.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 29 juli 2021, rond de klok van 09:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een incident aan de Hertog Janstraat. Een vrachtwagenchauffeur had verwacht om met zijn vrachtwagen onder het viaduct door te kunnen rijden. De waarschuwingsbalk liet merken dat dit niet mogelijk was, en heeft kunnen voorkomen dat de vrachtwagenchauffeur vast kwam komen te staan onder het beruchte viaduct met zijn vrachtwagen. De politie heeft het verkeer geregeld tot dat Rijkswaterstaat ter plaatse kwam. De vrachtwagen heeft door de klap met de waarschuwingsbalk lichte schade opgelopen aan de bovenkant.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 17 juli 2021, rond de klok van 10:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een middelbrand aan de Palestrinastraat. Door een nog onbekende oorzaak stond er een schuur in brand. Door omstanders is geprobeerd de brand te blussen. Het vuur greep razendsnel om zich heen. De vlammen waren meters hoog. Door de hitte van het vuur was een schutting bij de achterburen ook in brand gevlogen. Ook de aanbouw van de woning heeft gedeeltelijk in brand gestaan. De oorzaak van de brand wordt later onderzocht.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 15 juli 2021, rond de klok van 16:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Zijlweg. Op de kruising waren er twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De schade aan de beide auto’s is groot. Beide bestuurders zijn onderzocht door het personeel van de ambulancedienst. Niemand raakte gewond.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 12 juli 2021, rond de klok van 09:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Weteringweg. Op de kruising was er een aanrijding gebeurd tussen een auto, en een vrachtwagentje. Volgens omstanders was de klap enorm. Volgens de politie gaat het om een voorrangskwestie. Over de verwondingen van de bestuurder van de auto is niks bekend.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 12 juli 2021, rond de klok van 00:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Cartografenweg. Door een onbekende oorzaak was de bestuurder met zijn auto de sloot ingereden. De bestuurder was zelf uit zijn auto gekomen. Hij is onderzocht door het personeel van de ambulancedienst, maar raakte niet gewond. De auto is later uit de sloot gehaald door een takelbedrijf.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 2 juli 2021, rond de klok van 19:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een autobrand aan de Willem Alexanderhof. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand snel geblust. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.
Pagina 1 van 160

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl