Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 26 november 2021, rond de klok van 17:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Altenaweg. De jongen op de snorscooter stak het fietspad over toen er op dat moment een automobilist kwam aanrijden die de jongen niet zag aankomen, met een aanrijding als gevolg. De jongen kwam hierbij hard tenval. De snorscooter kwam enkele meters verderop terecht. De jongen was lichtgewond geraakt.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - In Waalwijk werd in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 augustus jl. In twee geparkeerde auto´s ingebroken op de Kerkstraat. De eerste inbraak blijft bij een poging omdat er een beveiliging op de auto zit. De daders staan op beeld. Een van de dieven doet een voorverkenning waarbij zijn gezicht redelijk goed te zien is. Hij schijnt met zijn telefoon in de auto, kennelijk even kijken of er iets te halen valt. Na vijftien minuten komt hij met een mededader terug waarbij ze dan beiden mutsen dragen waardoor hun gezichten niet goed te zien zijn. Ze tikken het achterruitje in en proberen daarna tevergeefs het navigatiesysteem te stelen. In dezelfde nacht wordt in de Kerkstraat nog een auto open gebroken. Daar lukt het de inbrekers wel om het navigatiesysteem uit de auto te stelen. Ook worden er twee zonnebrillen buit gemaakt. Vermoedelijk gaat het om dezelfde…
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 25 november 2021, rond de klok van 12:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Burg. Smeelelaan. De vrouw was aangereden door een automobilist. De vrouw kwam hierbij met haar fiets tenval op het wegdek. De vrouw raakte gewond aan haar hoofd, en is overgebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 24 november werd er een integrale controle uitgevoerd bij een woning aan de Marijkestraat in Waalwijk. Bij de controle waren gemeente Waalwijk, Enexis en politie aanwezig. Tijdens de controle bleek er een in werking zijnde hennepkwekerij in de woning aanwezig te zijn met 135 planten. Deze is geruimd. Ook was er sprake van diefstal van stroom en water. Tegen de bewoner wordt proces-verbaal opgemaakt. De woning betreft een huurwoning. De woning is meteen gesloten voor de duur van drie maanden.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 22 november 2021, rond de klok van 11:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Burgemeester van der Klokkenlaan. De man in de scootmobiel was tegen de zijkant van de auto gebotst. Hierbij kwam de man met zijn scootmobiel tenval. Hij raakte lichtgewond. Omstanders hebben eerste hulp verleend.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 november werden wederom twee brandstofdieven betrapt. Deze keer was het raak bij een bedrijf op industrieterrein Haven 8! De twee werden op heterdaad betrapt en in de boeien geslagen. De twee stonken naar de diesel en zijn ingesloten voor verder onderzoek.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 17 november 2021, rond de klok van 19:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Akkerlaan. De man was met zijn elektrische fiets tegen een paaltje gebotst. Hij kwam hierbij tenval, en had een flinke hoofdwond. Omstanders hebben eerste hulp verleend. De man is overgebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 16 november 2021, rond de klok van 19:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Beethovenlaan. Er was een kleine kopstaart aanrijding gebeurd. De schade aan beide auto’s is klein. Een van de bestuurders had nekklachten door de klap, en is onderzocht door het personeel van de ambulancedienst.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - In de gemeente Waalwijk zijn de laatste dagen woninginbrekers actief. Zo werd er tussen 11 en 14 november ingebroken in twee woningen aan resp. De Burg. Teijssenlaan in Waalwijk en aan de Berkhaag in Sprang-Capelle. Ook werden er verschillende verdachte situaties gemeld over een scooterrijder die zich verdacht ophield bij woningen. Ook 's nachts. Blijf alert. Ziet u een verdachte situatie, aarzel niet en bel 112. In deze donkere dagen is het zaak om waakzaam te blijven! Hebt u meer informatie over de gepleegde woninginbraken, laat het de politie weten. Bel 0900-8844 Liever anoniem melden: bel MMA 0800-7000.
Bericht geplaatst op
Op zondag 14 november 2021, rond de klok van 17:30 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Professor Kamerlingh Onnesweg / Reigerbosweg. Op de kruising was er een ongeval gebeurd tussen een personenauto, en een politiewagen. De politieagent was hierbij gewond geraakt, en is overgebracht naar een ziekenhuis. De weg werd afgezet voor overig verkeer. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 11 november 2021, rond de klok van 14:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Abeelstraat. Door een nog onbekende oorzaak was de bestuurder van de auto, met zijn auto tegen een woning gebotst. Volgens getuigen was de klap flink. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Volgens de brandweer staat de muur op instorten. In de auto zaten drie personen waarvan een persoon gewond is geraakt, en is overgebracht naar een ziekenhuis. De mensen van de woning waren erg geschrokken. De verzekering wordt in kennis gesteld vanwege de schade.
Bericht geplaatst op
Op donderdag 11 november 2021, rond de klok van 11:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval met gevaarlijke stoffen aan de Sluisweg. Binnenin bij het bedrijf Covestro Coating Resins B.V is er mogelijk ergens een lek ontstaan. Omdat er in het bedrijf met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt is er hoog opgeschaald door de brandweer. Brandweermannen zijn met speciale pakken het bedrijf binnen gegaan. Ook de bedrijfsbrandweer is in actie gekomen. De politie heeft de straten in de omgeving helemaal afgezet. Medewerkers van het bedrijf staan buiten omdat het bedrijf ontruimd is. Het is nog niet precies bekend wat voor lek er binnenin het bedrijf is.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 8 november 2021, rond de klok van 16:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een binnenbrand aan de Kasteellaan. Binnenin het oude schoolgebouw was er een klein brandje. Vermoedelijk is er brandstichting in het spel. De brandweer had het kleine brandje snel geblust.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De politie heeft dinsdag 2 november een man en een vrouw uit Waalwijk aangehouden. Ze worden verdacht van hypotheekfraude en witwassen. Agenten deden in de ochtend een inval in de woning van het stel. Ook werd er onderzoek gedaan bij een bedrijfspand. In de woning aan de Bloemendaalweg bleek een hennepkwekerij te zitten. De politie deed al een tijd onderzoek naar het duo omdat er een vermoeden is dat hun legale inkomen niet overeenkomt met hun uitgavepatroon. De woning is door de politie doorzocht. Daarbij werden ook een geldhond ingezet.De recherche legde beslag op de woning van de verdachten, twee bedrijfspanden en verschillende waardevolle goederen zoals kostbare fietsen, een scooter, een horloge en verschillende gegevensdragens die tijdens de doorzoekingen zijn aangetroffen. De twee verdachten zijn ingesloten en zitten in beperkingen. Dat betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Het pand waar de hennepkwekerij is aangetroffen…
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 30 oktober 2021, rond de klok van 00:45 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Grotestraat. De scooterrijder was door een nog onbekende oorzaak tegen een stoeprand gereden. De man kwam hierbij tenval, en raakte gewond. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De traumahelikopter die ook was opgeroepen werd afgemeld.
Pagina 1 van 162

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl