Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 11 augustus 2022, rond de klok van 12:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Groenewoudlaan. De bestuurder van de auto zag de vrouw op de fiets niet aankomen met een aanrijding als gevolg. De vrouw kwam met haar fiets hard op het wegdek terecht. De vrouw had klachten aan haar nek, en kreeg een nekkraag om. Na een onderzoek in de ambulance is de vrouw overgebracht naar een ziekenhuis met onbekend letsel. De Groenewoudlaan was tijdens het incident afgesloten voor het verkeer.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 10 augustus 2022, rond de klok van 09:00 uur, was door een speciaal team van de politie gezocht met een sonarboot naar de vermiste man die te water was geraakt aan de Vijverlaan gisterenavond. Een andere man werd gered door omstanders. De omgeving bij Het Lido is op dit moment helemaal afgeschermd met hekken. Een speciaal duikteam van de politie gaat het lichaam uit het water halen. Later meer.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 9 augustus 2022, rond de klok van 21:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een persoon te water aan de Vijverlaan. Bij aankomst van de hulpdiensten was een persoon al door omstanders uit het water gehaald. Een andere man kwam volgens omstanders niet meer boven water. Op de melding kwamen veel hulpdiensten. Een duikploeg uit Den-Bosch, en meerdere eenheden van de brandweer waren aanwezig. Ook vanuit de politiehelikopter en vanaf twee brandweer boten is gezocht naar de man. De man is niet gevonden, woensdag gaat het zoeken verder. Mogelijk komt dan een sonarboot naar de Vijverlaan om verder te zoeken naar de man.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 7 augustus 2022, rond de klok van 14:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Reigerbosweg. Volgens omstanders was de bestuurder van de auto verward, en reed hij met hoge snelheid achterop een auto. De klap was flink volgens ooggetuigen. De man is meegenomen naar het politiebureau. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 5 augustus 2022, rond de klok van 18:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op het Halve Zolenpad. Twee fietsers waren met elkaar in botsing gekomen. Een man, en een vrouw kwamen hierbij samen tenval. De vrouw was hierbij zwaargewond geraakt. Zij kwam met haar hoofd hard op het wegdek terecht. De vrouw was niet aanspreekbaar. Een traumahelikopter die was opgeroepen was geland in Loon op Zand. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar de traumahelikopter waar zij direct medische hulp kreeg van een trauma arts. Hierna is het slachtoffer direct met spoed overgebracht met de ambulance naar het ziekenhuis. De man raakte lichtgewond.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 5 augustus 2022, rond de klok van 11:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Taxandriaweg. De vrouw stak met haar fiets de weg over toen er op dat moment een automobilist kwam aanrijden met een aanrijding als gevolg. De vrouw kwam met haar fiets tegen de motorkap van de bestelbus aan. Omstanders hebben eerste hulp verleend aan de vrouw. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Op deze plek zijn al meerdere aanrijding gebeurd.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 3 augustus omstreeks 11.30 uur zagen twee wijkagenten in Waalwijk een voor hen bekende auto rijden over de Groenewoudlaan. Zij wisten, op basis van meldingen die gedaan waren, dat dit voertuig vermoedelijk betrokken zou zijn bij drugsactiviteiten binnen de gemeente Waalwijk. De wijkagenten besloten de auto dan ook te controleren op de Drunenseweg. Tijdens deze controle oogde de bestuurder, een 27-jarige inwoner van Waalwijk, erg nerveus. De informatie bleek te kloppen, want bij verdere controle werd uiteindelijk een behoorlijke hoeveelheid harddrugs aangetroffen. In totaal ging het om 117 gripzakjes met cocaïne. De 27-jarige verdachte werd aangehouden en wordt verdacht van handel in en bezit van harddrugs. De drugs werden in beslag genomen. De jongeman zit vast.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 2 augustus 2022, rond de klok van 03:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een autobrand aan de Taxandriaweg. Op het terrein van jongerencentrum De Tavenu stond er een auto in brand. Een voorbijganger had de brand ontdekt en belde meteen 112. De brandweer was snel ter plaatse, en had het vuur snel gedoofd. De auto was helemaal uitgebrand. De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de auto.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 1 augustus 2022, rond de klok van 21:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op de Midden-Brabantweg. Er waren twee auto’s tegen elkaar aan gebotst. Een persoon is hierbij lichtgewond geraakt. De beide auto’s liepen veel schade op. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht door de politie. Een van de bestuurders is overgebracht naar het politiebureau. Hij had teveel alcohol gedronken.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 30 juli 2022, rond de klok van 23:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een conflict aan de Professor Kamerlingh Onnesweg. Vier eenheden van de politie waren ter plaatse gekomen. Volgens omstanders ging het conflict over een auto meeting die werd gehouden op de grote parkeerplaats bij Piet Klerkx. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht door de politie.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 29 juli 2022, rond de klok van 11:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een woningbrand aan het Plantlust. Er was een klein brandje ontstaan op het dak. Een van de bewoners heeft de brand in de dakbedekking grotendeels kunnen blussen. De gearriveerde brandweer heeft het nog nageblust en gecontroleerd op verder brandresten door het dak open te maken.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 29 juli 2022, rond de klok van 10:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Kleiweg/Vijzelweg. Er waren op de kruising twee auto’s tegen elkaar gebotst. Op deze plek zijn al meerdere ongevallen gebeurd. Een bestuurster was hierbij lichtgewond geraakt en is onderzocht door het personeel van de ambulancedienst. De beide auto’s liepen veel schade op.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 29 juli 2022, rond de klok van 06:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een buitenbrand aan de Winterdijk. Omstanders zagen twee jongens wegrennen vanuit de bosjes. In de bosjes was een brandje ontstaan. De brandweer wist het vuur snel te blussen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 27 juli 2022, rond de klok van 09:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Kloosterheulweg. Op de kruising was er een flinke botsing ontstaan tussen een auto, en een vrachtwagen. Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzoek na gedaan. De bestuurder van de auto en de inzittende raakte lichtgewond, hun zijn beide onderzocht door het personeel van de ambulancedienst. De schade aan de auto is groot, en moet worden opgehaald door een takelbedrijf.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 24 juli 2022, rond de klok van 13:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een woningbrand aan de Madeliefstraat. De buren zagen veel rook komen uit de woning en hadden direct 112 gebeld. De brandweer was snel ter plaatse en had een raam ingeslagen bij de keukendeur om binnen te kunnen komen. In de keuken stond er een frituurpan in brand. De brandweer wist de brand snel te blussen. De woning heeft veel rookschade opgelopen. De bewoners waren op het moment van de brand niet thuis. Hun zijn inmiddels door de politie op de hoogte gebracht.
Pagina 1 van 178

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl