Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 25 september 2020, rond de klok van 17:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op de A59 (Maasroute). De bestuurster was in de bocht de macht over het stuur verloren en kwam een stuk verderop met haar auto in de sloot terecht langs de A59. De vrouw raakte niet gewond maar was erg geschrokken. Op de A59 ontstond er door het incident een file.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 24 september 2020, rond de klok van 14:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van ongeval gevaarlijke stoffen aan de Schutweg. Een medewerker van het bedrijf Maiburg schuurtechniek had een slang aangesloten op een koppelstuk, maar deze was losgeschoten. De medewerker kreeg een gevaarlijk zuur in zijn gezicht. De brandweer is direct ingezet voor dit ongeval. Dit alles was een oefening voor de brandweer, en de bhv van het bedrijf.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 24 september 2020, rond de klok van 11:30 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk een melding van een val van hoogte aan de Prof. Treubstraat. De man was bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Door een nog onbekende oorzaak viel de man van de steiger af, en kwam hard ten val. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De werkzaamheden zijn tijdelijk stilgelegd omdat de arbeidsinspectie onderzoek komt doen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Inmiddels is het nablussen in volle gang bij lampenbedrijf Lightronics aan de Spuiweg in Waalwijk. Volgens een woordvoerder van de brandweer heeft het de nodige moeite gekost om naastgelegen bedrijven vrij te houden van de brand, maar is dat gelukt. Volgens de woordvoerder is de assemblagehal van Lightronics volledig uitgebrand. "Daar is weinig meer van over." De eigenaar van het naastgelegen bedrijf in automaterialen, ReVe, vertelt dat die hal pas in gebruik was genomen door Lightronics. Zijn eigen pand is gespaard gebleven, het heeft ook geen waterschade opgelopen. "Dat heeft maar een haartje gescheeld."
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 23 september 2020, rond de klok van 01:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een binnenbrand aan de Spuiweg. Bij het bedrijf Lightronics woedt een grote, uitslaande brand. Volgens de Veiligheidsregio zijn er geen slachtoffers gevallen. De woordvoerster van de Veiligheidsregio vertelde rond 03.00 uur dat de brand niet kon overslaan naar andere gebouwen en dat de brand niet meer kon uitbreiden. Naast het bedrijf stonden een trailer en enkele bedrijfsbusjes. Die zijn op tijd verplaatst. Lightronics is een bedrijf dat duurzame en energiezuinige verlichting ontwikkelt en armaturen maakt. De rook is tot in de verre omtrek te zien. Meerdere brandweervoertuigen uit de wijde regio zijn uitgerukt. Er zijn onder meer twee hoogwerkers en vijf tankautospuiten ingezet. Circa vijftig brandweermensen waren opgeroepen.
Bericht geplaatst op
Op dinsdag 22 september werden in het gebied Langstraat op verschillende plekken verkeerscontroles gehouden. In Waalwijk werd gecontroleerd op de Ambrosiusweg en het Halve Zolenpad. Hierbij werden de volgende overtredingen waargenomen:  4 x snelheidsovertredingen 2 x rijden zonder rijbewijs AM (bromfiets). 1 x niet tonen identiteitsbewijs 5 x een bromfiets met een te hoge constructiesnelheid (incl. WOK melding) 1 x rijden zonder gordel 2 x een begrenzer op een bromfiets (incl. WOK melding en inbeslagname) Een WOK (Wacht Op Keuren) melding betekent een verbod voor het rijden over de openbare weg vanwege technische gebreken zoals te hoge contructiesnelheid, aanwezigheid of vermoeden van een begrenzer, te veel geluid, etc. Voordat weer op de openbare weg gereden mag worden moet de brommer eerst hersteld worden en dan ter keuring bij de RDW worden aangeboden. Pas daarna mag met de bromfiets weer over de openbare weg gereden worden. Rijden tijdens een WOK melding…
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 22 september 2020, rond de klok van 17:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding op de Midden-Brabantweg. Door een nog onbekende oorzaak was een bestuurder van een auto achterop geklapt bij een andere auto. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Door het ongeval was er een flinke file ontstaan op de Midden-Brabantweg.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 22 september 2020, rond de klok van 15:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een reanimatie bij Balade. De brandweer was ingezet om het personeel van de ambulancedienst te ondersteunen bij de reanimatie.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Op zaterdag 19 september 2020 werd er tussen 13.30 uur en 23.30 uur ingebroken in een woning aan de Victoriestraat in Waalwijk. De politie van Waalwijk zoekt getuigen! Heeft u tussen voornoemde tijden verdachte personen en/of voertuigen gezien aldaar laat het de politie weten. Bel 0900-8844 of anoniem MMA 0800-7000. Kenmerk: 2020248481
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 21 september 2020, rond de klok van 07:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een buitenbrand aan de Drunenseweg. Een voorbijganger zag een hoop rook in een weiland, en heeft hierop de brandweer gebeld. Er was een klein brandje die de brandweer snel had geblust.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 20 september 2020, rond de klok van 18:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een buitenbrand aan de Dr. Ringersstraat. Enkele buurtbewoners hoorde een harde knal en gingen polshoogte nemen. Tussenin een gebouw, en bosjes stond er afval en karton in brand. Een buurtbewoner wist de brand te blussen met een schuimblusser, en wat emmers water. De brandweer heeft alles nageblust.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 19 september 2020, rond de klok van 23:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een dier in nood aan de Burgemeester Teijssenlaan. Er zat een katje op het dak van een woning. De brandweer had de hoogwerker ingezet om bij het katje te komen, maar het beestje liet zich niet vangen. De brandweer heeft in samenwerking met de eigenaar besloten om te stoppen. Foto Anja van Beek
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Vanmiddag zagen agenten van Team Verkeer Zeeland-West-Brabant dit voertuig rijden op de N261 thv Waalwijk. Volgens het politiesysteem had de eigenaar geen rijbewijs. Bij staandehouding bleek dat dit de 5e keer was in 2 jaar tijd. Het voertuig werd in overleg met de Officier van Justitie inbeslaggenomen en zal verbeurd worden verklaard.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 19 september 2020, rond de klok van 17:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Grotestraat/Molenvlietstraat. Door nog een onbekende oorzaak waren er op de kruising drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. Volgens getuigen was de klap enorm. Niemand raakte ernstig gewond. De schade aan de auto’s is groot.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - In het kader van de European Day Without A Road Death (Project EDWARD) werden op woensdag 16 september op meerdere locaties verkeerscontroles gehouden in teamgebied Langstraat. Bij de kruising Akkerlaan-Olympiaweg in Waalwijk werden bestuurders van bromfietsen en snorfietsen gecontroleerd tussen 14.30 - 16.30 uur. Drie bestuurders bleken geen rijbewijs AM te hebben, 16 brom -en snorfietsen bleken te hard te gaan. Een bestuurder kreeg een bekeuring voor het negeren van een stopteken en een bestuurder bleek te rijden onder invloed van drugs. Tegen de bestuurders werd proces-verbaal opgemaakt.
Pagina 1 van 144

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl