Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 28 mei zagen agenten in Waalwijk een opmerkelijke situatie. Een automobilist reed hen voorbij op de Taxandriaweg-West. Aan de rechtervoorzijde van de auto hing een regenbroek te wapperen. Een controle waard dus. Wat bleek .... de automobilist was twee maanden geleden betrokken geweest bij een aanrijding. Echter had hij nog niets met de schade gedaan. De auto bleek al een jaar niet meer gekeurd te zijn, er was geen verzekering bekend en de voorzijde van de auto hing met touwtjes aan elkaar met ook nog veel uitstekende delen. Vandaar de regenbroek... De man kreeg meerdere processen-verbaal. De auto werd meteen aangeboden bij een autodemontagebedrijf. Opgeruimd dus.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 27 mei 2023, rond de klok van 13:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Bachlaan. Door een nog onbekende oorzaak waren er twee auto’s tegen elkaar aan gebotst. Hierbij raakte een vrouw gewond. Tijdens het incident was een gedeelte van de Bachlaan afgesloten voor het verkeer. De schade aan de beide auto’s is groot. De politie probeert aan de hand van getuigen erachter te komen hoe de aanrijding precies is gebeurd. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis voor verder onderzoek.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 24 mei 2023, rond de klok van 12:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een gaslek aan de Drunenseweg. Tijdens graafwerkzaamheden was er een gasleiding geraakt. De brandweer was snel ter plaatse en had het lek tijdelijk kunnen dichten. Enexis komt ter plaatse om het lek te repareren. Tijdens het incident was het fietspad afgesloten door de brandweer.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 24 mei 2023, rond de klok van 08:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan het Vooreinde. De eigenaar van de auto wist niet wat hem overkwam vanmorgen. De auto zat aan de zijkant helemaal in elkaar. De auto stond geparkeerd langs de kant van de weg. De zware beschadigingen zijn het resultaat van een flinke botsing, maar de dader is doorgereden. Het is daardoor niet duidelijk wanneer het ongeluk precies is gebeurd en welk voertuig tegen de auto aan is gebotst.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Onder de naam PRIORhandhaving werken gemeenten uit de regio Hart van Brabant samen met de politie als het gaat om handhaving van verkeersveiligheid. Op basis van onderzoek, metingen en lokale kennis stelden ze vast waar het vooral nodig en belangrijk is om de handhaving te intensiveren. In de gemeente Waalwijk staat de Ambrosiusweg op de eerste plaats. Gevolgd door de Heistraat in Sprang-Capelle en bedrijventerrein Haven. De politie is hier direct gestart met intensievere handhavingsmaatregelen. Op de Ambrosiusweg geldt een maximumsnelheid van 50 km per uur. In april werden daar snelheden gemeten tussen de 72 en 117 kilometer per uur. Wethouder Ad de Jong: “Je moet er niet aan denken wat er met deze snelheden fout kan gaan. Ik ben daarom heel blij dat de politie hier meer tijd voor vrijmaakt en nog strenger gaat handhaven. En dan in het bijzonder op die plekken waar dit soort snelheden…
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 23 mei 2023, rond de klok van 10:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een incident aan de Antony van Dijckstraat. In de woning was er een persoon gewond aangetroffen. Meerdere politiewagens en motoren van de politie kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter was geland in de woonwijk. Het slachtoffer is met spoed onder politiebegeleiding overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd kan de politie niet zeggen in verband het onderzoek.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 19 mei 2023, rond de klok van 11:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval met beknelling aan de Noorder Parallelweg. Op de kruising waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De 112-meldkamer kreeg door dat er een persoon bekneld zou zitten in de auto. Bij aankomst van de brandweer was dit niet het geval. De politie hoort getuigen om er achter te komen hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren. Er was niemand gewond geraakt.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 18 mei 2023, rond de klok van 21:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een incident op de A59 (Maasroute). Een tweetal had op de vluchtstrook bij de brug Waalwijk-Oost een woordenwisseling. Meerdere automobilisten die voorbij kwamen belden direct 112. De politie kwam met twee wagens ter plaatse. De man is met de auto vertrokken na een kort gesprek met de politie. De vrouw is meegenomen door de politie.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 18 mei 2023, rond de klok van 14:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op de A59 (Maasroute). De bestuurder was met zijn bijrijder onderweg met hun Land Rover uit 1984 naar hun kampeerbestemming toen het in de bocht helemaal mis ging. De bestuurder verloor in de bocht de macht over het stuur en kwam met zijn Land Rover en een aanhangwagen vol kampeerspullen op zijn kant terecht in de berm. Beide konden wonder boven wonder zelf uit de auto komen, en raakten niet gewond. De bestuurder vertelde zijn verhaal over zijn Land Rover tegenover de persfotograaf. "Jarenlang was ik op zoek naar dit type Land Rover uit 1984." Al vele kampeervakanties hebben wij plezier gehad van onze oldtimer en wij hadden ons er zo op verheugd om weer fijn te gaan kamperen".   De weg is ruim 1 uur afgesloten…
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 18 mei 2023, rond de klok van 13:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Talmastraat. Door een onbekende oorzaak was er een aanrijding gebeurd tussen een fietser, en een auto. Het jongetje kwam met zijn fiets op de motorkap van de auto terecht. Bij de aanrijding liep het jongetje een schaafwond op.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De politie arresteerde woensdag 17 mei 2023 rond 20u30 in de Prof. Veltmanweg een verdachte uit Gouda, omdat hij vermoedelijk een aanrijding veroorzaakte waarbij een fietser ernstig gewond raakte. Twee fietsers passeerden elkaar in de Kleiweg waarbij de verdachte in een bocht waarschijnlijk op de andere weghelft terecht kwam. De tegenligger, een 27-jarige man uit Waalwijk, viel en liep ernstig letsel op. De verdachte, een 45-jarige man uit Gouda, reed weg nadat hij zijn identiteit aan een voorbijganger gaf. Agenten zochten naar de verdachte en vonden hem rond half 9 in de Prof. Veltmanweg. Hij zit vast voor het onderzoek.
Bericht geplaatst op
Update: 21:30 uur, de verdachte van de aanrijding is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor en verder onderzoek. Waalwijk - Op woensdag 17 mei 2023, rond de klok van 17:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Kleiweg. Op het fietspad waren er twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Een van de fietsers kwam hard ten val en raakte hierbij zwaargewond. De andere betrokken fietser verliet de plaats van het ongeval en wordt door de politie gezocht. De politie heeft de vertrokken fietser aangemerkt als verdachte en roept deze persoon op zich te melden bij de politie. Meerdere politiewagens, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed onder politiebegeleiding overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. De politie doet op dit moment onderzoek aan de Kleiweg, en roept getuigen op zich te melden.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 17 mei 2023, rond de klok van 16:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een onwelwording op de Midden-Brabantweg. De bestuurder was onwel geworden in zijn auto bij een tankstation langs de Midden-Brabantweg. De man was oververmoeid, en kreeg van de politie een tijdelijk rijverbod voor de veiligheid van de man en het overige verkeer. Hoe lang het rijverbod duurt is niet bekend.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 17 mei 2023, rond de klok van 08:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Bachlaan. Door een onbekende oorzaak was er een kleine aanrijding gebeurd tussen twee voertuigen. De bestuurster was hierbij lichtgewond geraakt, en moest worden behandeld door het personeel van de ambulancedienst. Tijdens het incident was de Bachlaan afgesloten voor al het verkeer.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 16 mei 2023, rond de klok van 18:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Hertog Janstraat. De bestuurder van de bestelbus kwam de rotonde oprijden maar zag een motorrijder die al op de rotonde reed niet aankomen, met een aanrijding als gevolg. De man kwam met zijn motor ten val en raakte hierbij gewond. De brandweer die op de terug weg was van een liftopsluiting kwam langs het incident en verleende eerste hulp. De motor een Harley Davidson van zes dagen oud raakte flink beschadigd. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.
Pagina 1 van 193

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl