Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Bericht geplaatst op
Waalwijk - De politie en de ambulancedienst kregen om 19:30 uur, een melding van een ongeval op de A59 (Maasroute). Door een bermbrand was er veel rookontwikkeling die over de snelweg trok. Een bestuurder verloor door de rookontwikkeling de macht over het stuur. Hij kwam in botsing tegen een vangrail. De bestuurder kwam met zijn auto meters verderop pas tot stilstand. De brandweer is ter plaatse gekomen om de bermbrand te blussen. Tijdens het incident was de A59 richting Drunen helemaal afgesloten. De bestuurder van de auto had een hoofdwond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De politie en ambulance moesten om 13:00 uur, met spoed uitrukken voor een ongeval aan de Ambrosiusweg in Waalwijk. Door nog een onbekende oorzaak was de vrouw met haar scootmobiel tegen een vrachtwagen gereden. Hoe dit heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht door de politie. De chauffeur was erg geschrokken. Hoe het met de vrouw is, is niet bekend. Zij wordt overgebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Aan het begin van de avond moest de brandweer van Waalwijk uitrukken voor een dier in nood aan de Burg. van der Klokkenlaan. In een boom zag een omstander een kraai vast hangen. De brandweer had een tankautospuit, en een hoogwerker ingezet om het dier te redden. De weg was tijdens de inzet van de brandweer afgesloten. De brandweer heeft met behulp van de inzet van de hoogwerker het dier kunnen redden. De brandweer heeft de kraai meegenomen naar de brandweerpost. Daar komt een dierenambulance na toe om het dier te verzorgen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De brandweer van Waalwijk moest vandaag om 14:00 uur, uitrukken voor een klein brandje op een dak van een schuur aan de Grotestraat. Er was iemand bezig met laswerkzaamheden waardoor er een klein brandje was ontstaan. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd. Foto's Jurgen Versteeg
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De ambulance en politie waren om 17:45 uur, uitgerukt voor een reanimatie bij de McDonalds aan de Van Andelstraat in Waalwijk. Er werdt een kind gereanimeerd. Het kind is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Ook een traumahelikopter is opgeroepen voor het incident.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De brandweer van Waalwijk kreeg vandaag om 20:00 uur, een melding van een gaslek aan de Grotestraat. In het restaurant Mint was een gaslek ontstaan. De bezoekers zijn door het personeel naar buiten geleid. De brandweer heeft een onderzoek gedaan in het restaurant. De politie heeft een korte tijd de straat afgesloten. De bezoekers mochten later weer naar binnen toe.  
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De hulpdiensten moesten om 21:00 uur, uitrukken voor een auto in de sloot bij de afrit aan de Midden-Brabantweg. Door onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en kwam terecht in een sloot. Getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren hebben de bestuurder uit zijn auto gehaald. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Bij een integrale controle door de gemeente Waalwijk, Enexis en politieteam Langstraat werd in een woning aan de Henk Badingspark, een hennepkwekerij aangetroffen met 90 hennepplanten. De hennepkwekerij was ingericht op de zolder. Door een gespecialiseerd bedrijf werd de hennepkwekerij ontmanteld. Er werden geen aanhoudingen verricht. Door Enexis werd aangifte gedaan van diefstal van de illegaal verkregen stroom. Verder werd er nog een personenauto in beslag genomen.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - De brandweer heeft in de nacht van maandag op dinsdag een brandende auto geblust in Waalwijk. In de Hannie Schaftstraat werd de brandende auto rond 01.30 uur per toeval aangetroffen. Agenten merkten een brandlucht op en kwamen er achter dat de Mercedes van binnenuit in brand stond. De brandweer snelde gauw toe om de brand te blussen. De auto liep wel veel schade op. Over de oorzaak is tot op heden niks bekend. De politie onderzoekt de zaak.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De hulpdiensten waren maandagmiddag met grote spoed uitgerukt voor een incident aan de Burg. Smeelelaan in Waalwijk. Vlakbij het water was een loopautootje gevonden. Omstanders belden direct 112 omdat zij bang waren dat er een kind in het water lag. Na een grote zoekactie bleek dit gelukkig niet het geval te zijn. De politie is op zoek gegaan naar de eigenaar van het loopautootje.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een automobilist is vrijdagmiddag de macht over het stuur verloren en raakte hierdoor in een slip op de A59 bij Waalwijk. Net voor de afslag van Waalwijk Centrum kwam de auto op zijn kant tot stilstand. Een omstander zag het ongeluk gebeuren en heeft de bestuurder bevrijd. Zowel politie als een ambulance kwam ter plaatse. De bestuurder is door de ambulancedienst onderzocht en kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Een berger haalt de auto op.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een man is zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Sluisweg in Waalwijk. Bij de aanrijding waren een scooter en auto betrokken. Omstanders hebben het slachtoffer gereanimeerd, voordat de hulpdiensten aanwezig waren. Na ongeveer een minuut reanimeren was het slachtoffer weer bij kennis. Over zijn exacte verwondingen is niets bekend. Hij wordt met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, onder begeleiding van een trauma-arts. De scooter was door het ongeluk in brand gevlogen. Omstanders hebben het vuur geblust. De brandweer heeft het voertuig daarna nageblust. De hulpdiensten zijn massaal aanwezig. Zeker vijf politiewagens, een politiemotor, twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De kruising van de Sluisweg met de Vijzelweg is afgesloten voor politieonderzoek.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Politie en brandweer zijn maandagavond opgeroepen naar een flat aan de Margrietstraat in Waalwijk voor wat een brand in een buitenasbak bleek. Politie en de brandweer kregen rond 22.45 uur een melding van een buitenbrand aan de Margrietstraat. Aan de muur bij de ingang van een flat hing een asbak die in brand stond. Volgens enkele getuigen zat er brandend papier in. De politie wist het brandje te blussen, maar moest de asbak eerst met een koevoet van de muur breken. De inzet van de brandweer was uiteindelijk niet meer nodig.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een fietsster is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Noorder-Parallelweg in Waalwijk. Volgens omstanders werd de vrouw door een bestelbusje aangereden toen ze de weg over wilde stelen. Door de klap kwam de fiets van het slachtoffer meters verder te liggen in de bosjes. De bestuurder van het busje was zo geschrokken dat hij zijn stuur omgooide en vervolgens door de bosjes reed. Het voertuig kwam in een voortuin tot stilstand. De vrouw is met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - In een pand van Prisma voor gehandicaptenzorg aan de Prof. Zeemanweg in Waalwijk is een brand uitgebroken zaterdagnacht. Waarschijnlijk is een machine in de kaarsenmakerij niet uitgezet en in brand gevlogen. De politie was er eerder dan de brandweer, maar kon met geen mogelijkheid het vuur zelf blussen. Ze hebben nog een ruit ingetrapt om het vuur met bluspoeder te bestrijden, maar de kaarsvetmachine brandde inmiddels zo hard dat dit niet hielp. De brandweer heeft het vuur uiteindelijk geblust. Een machine die kaarsvet smelt in de kaarsenmakerij heeft waarschijnlijk de hele nacht aangestaan. De brandweer heeft een onderzoeksteam aangesteld om de precieze oorzaak te achterhalen. Het kan zijn dat de thermostaat van de machine is doorgebrand. De dagbesteding gaat, volgens teamleider Bert Joosen, deze week gewoon door.
Pagina 1 van 104

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl