Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 26 september 2023, rond de klok van 21:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een binnenbrand aan de Elzenweg. Omstanders zagen vanaf een afstand hoge vlammen op een bedrijventerrein. Hierop werd meteen 112 gebeld door meerdere omstanders die een hoop vuur zagen. De brandweer en de politie kwamen met meerdere eenheden ter plaatse. Bij aankomst werd al snel duidelijk dat er enkele personen op het terrein afvalhout aan het opstoken waren. De brandweer wist de brand snel te blussen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 25 september 2023, rond de klok van 09:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een binnenbrand aan de Kleiweg. Medewerkers van het autobedrijf hadden een brandlucht waargenomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en is direct op onderzoek gegaan. Het plafond en de lampen werden gecontroleerd. Vermoedelijk is hier ergens kortsluiting ontstaan wat de brandlucht had veroorzaakt.
Bericht geplaatst op
Update 18:30 uur: De eigenaar van het paard heeft inmiddels bevestigd dat het paard is overleden. Waalwijk - Op vrijdag 22 september 2023, rond de klok van 23:30 uur, kreeg de brandweer van Sprang-Capelle een melding van een dier in de problemen aan het Westeinde.  Weer was hetzelfde paard dat eerder die dag gered moest worden door de brandweer weer in dezelfde sloot belandt. De brandweer van Raamsdonksveer moest er weer aan te pas komen met een kraanwagen om het paard uit de sloot te kunnen halen. De hele operatie heeft bijna 1 uur geduurd. Volgens de dochter van de eigenaar van het paard was het advies van de dierenarts om het paard te laten rusten op het weiland omdat het paard te vermoeid was om op te staan. Maar doordat de grond erg nat was geworden van de regen, en de grond afliep was het paard weer terechtgekomen in…
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 22 september 2023, rond de klok van 17:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een dier in de problemen aan het Westeinde. Iemand kwam het paard ophalen met een paardentrailer maar zag nergens het paard staan in het weiland. Hierop is de man op onderzoek gegaan en kwam er achter dat het paard in een droge sloot lag. De brandweer werd erbij geroepen en kwam met meerdere mensen van de brandweer ter plaatse. Uiteindelijk werd de brandweer van Raamsdonksveer opgeroepen voor assistentie met een kraanwagen. Na ruim 1 uur was het de brandweer gelukt om het paard uit de sloot te krijgen. De dierenarts was ingeschakeld om het paard te onderzoeken, het lukte het paard niet om op te staan. Het paard was erg uitgeput geraakt en het is niet bekend hoelang het paard in de sloot heeft gelegen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 19 september 2023, rond de klok van 15:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een binnenbrand aan de Heulstraat. Er was brand uitgebroken binnen in een berging. De brandweer moest de deur van de berging openbreken om binnen te kunnen komen. De brand was snel geblust. Tijdens de brand kwam er veel rookontwikkeling vrij. De rook trok door heel het appartement waardoor mensen die thuis waren hun woning tijdelijk moesten verlaten van de brandweer. Hoe de brand is ontstaan wordt onderzoek naar gedaan.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 19 september 2023, rond de klok van 14:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Sluisweg/Veerweg. Op de kruising was er een ongeval gebeurd tussen een auto en een bestelbusje. Het bestelbusje kwam een stuk verderop tot stilstand tegen een hekwerk aan. De schade aan de beide voertuigen is groot. Een persoon is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De politie onderzoekt hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op dinsdag 19 september 2023, rond de klok van 12:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een vreemde lucht aan de Grotestraat. Volgens een medewerker van de Jumbo was het een soort chemische lucht die te ruiken was in de winkel, hierop is besloten om direct de brandweer te bellen. De brandweer heeft het zekere voor het onzekere genomen en iedereen naar buiten gestuurd. Na een uur kon de winkel weer open, omdat er geen gevaarlijke stoffen waren gemeten.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 17 september 2023, rond de klok van 11:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Professor Asserweg. De bestuurder had voor een feestje een Audi RS5 gehuurd. In een bocht verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam met zijn gehuurde auto in een sloot terecht. De bestuurder en een inzittende konden zelf uit hun auto komen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Een takelbedrijf kwam ter plaatse om de auto uit de sloot te halen.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Op zondag 17 september omstreeks 10.45 uur hebben agenten een snelheidscontrole uitgevoerd op de A59/Maasroute ter hoogte van Waalwijk. Een automobilist had schijnbaar haast en reed 204 km/u. Hij werd aan de kant gezet. Zijn rijbewijs werd meteen ingevorderd. Een overschrijding van ruim 100 km/u. Justitie zal bepalen hoe lang de man, een 22-jarige Dongenaar, zijn rijbewijs kwijt zal zijn.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 16 september 2023, rond de klok van 21:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een autobrand aan de Rossinistraat. Omstanders hadden de brand ontdekt en waarschuwde meteen de brandweer. Ook is geprobeerd de brand te blussen met een tuinslang. Al snel werd duidelijk dat het om brandstichting gaat. Op verschillende plaatsen op de auto waren er aanmaakblokjes verstopt en aangestoken. De brand was snel geblust door de brandweer. De politie heeft ter plaatse foto’s gemaakt voor verder onderzoek.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 11 september 2023, rond de klok van 18:30 uur, kreeg de brandweer van Sprang-Capelle een melding van een hulpverlening aan de Villa Dotterbloem. Door een nog onbekende oorzaak was de bestuurder de macht over het stuur verloren, kwam in botsing tegen een boom, en kwam hierna tot stilstand tegen een woning. De bestuurder is hierbij gewond geraakt, en is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De brandweer had de woning binnen, en buiten gecontroleerd die lichte schade had opgelopen door de aanrijding. De auto is opgehaald door een takelbedrijf.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 10 september 2023, rond de klok van 14:00 uur, kreeg de brandweer van Drunen een melding van een hulpverlening aan de Winterdijk. Binnenin de tent van de EHBO post was de temperatuur flink opgelopen. De tent is neergezet voor het wandelevenement de 80 van de Langstraat. Wandelaars kunnen in de tent terecht voor verzorging. Volgens omstanders waren er in de tent enkele mensen onwel geworden door de warme temperatuur die in de tent aanwezig was. De brandweer was ingezet om te proberen om de temperatuur binnenin de tent omlaag te krijgen. Enkele ventilatoren waren door de brandweer ingezet. Ook een ambulance kwam ter plaatse om de mensen van de EHBO te ondersteunen. De organisatie van de 80 van de Langstraat heeft zojuist een oproep geplaatst.   “in verband met de hitte en drukte kom niet meer naar het centrum van Waalwijk! Verlaat na de finish zo…
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 8 september 2023, rond de klok van 18:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een buitenbrand aan de Van Hilststraat. Achter het bedrijf was er brand uitgebroken. Vermoedelijk vloog een hoop met oud afvalhout in brand. De brandweer is massaal uitgerukt om het vuur zo snel mogelijk onder controle te krijgen. De brandweer zou nog enkele uren bezig zijn met het blussen van de brand.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 7 september 2023, rond de klok van 17:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding op de A59 (Maasroute). Er waren vier auto’s met elkaar in botsing gekomen. Bij de aanrijding was er niemand gewond geraakt. Er was door het ongeval een langzaam rijdende file richting Den Bosch.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 7 september 2023, rond de klok van 13:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een verdachte situatie aan de Victoriestraat. In de woning was er een hennepkwekerij ontdekt door de politie. Inmiddels zijn de hennepplanten geruimd door een opruimingsdienst. Om hoeveel hennepplanten het gaat is nog niet bekend gemaakt door de politie.
Pagina 1 van 199

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl