Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

UPDATE: 2 gewonden bij ongeval aan de Winterdijk Waalwijk

Bericht geplaatst op // 6526 keer bekeken

Op woensdag 17 december 2014, rond de klok van 18:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval met beknelling aan de Winterdijk.

De aanrijding vond plaats nabij een wegversmalling. Een 19-jarige man uit Haarsteeg bestuurde een blauwe VW Caddy. Vermoedelijk is hij door de wegversmalling gereden en daarna niet ver genoeg terug naar rechts gegaan waardoor een frontale aanrijding ontstond.

De tegenligger een 51-jarige man uit Sprang-Capelle bestuurde een grijze Suzuki Liana, geladen met afval/bouwmaterialen. Beide betrokken automobilisten zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide betrokken auto's waren technisch total-loss. Om die reden zijn van de beide voertuigen de kentekenbewijzen ingevorderd.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Laatst aangepast op 18 december 2014 14:29

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl