Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

4 mensen worden onwel door koolmonoxidevergiftiging aan de Floris V-Laan Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5337 keer bekeken

Op dinsdag 4 november 2014, rond de klok van 21:50 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de brandweer van Waalwijk een melding van een meting koolmonoxide aan de Floris V-Laan.

4 mensen zijn slachtoffer geworden van koolmonoxidevergiftiging. Zij zijn allen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een ouder echtpaar en een jongere vrouw en haar man.

Het echtpaar was niet meer in staat te lopen en moest per brancard naar de ambulance gedragen worden. De jongere vrouw en haar man konden nog wel zelfstandig lopen. De traumaheli werd ook opgeroepen, maar werd later afgemeld. De brandweer heeft bij de voordeur van de bewuste woning hoge concentraties koolmonoxide gemeten. De brandweer heeft alle ramen in de woning opengezet voor ventilatie.

Een verstopte schoorsteen was de oorzaak van de koolmonoxidevergiftiging. Dat zegt de monteur die alle verwarmingsinstallaties in de woning heeft gecontroleerd.

Volgens de zoon van het echtpaar zijn zijn ouders aan de dood ontsnapt. "Als ze alleen waren geweest, waren ze gaan slapen en nooit meer wakker geworden."

Advertentie

BrandblusserXL

Laatst aangepast op 06 november 2014 07:02

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl