Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

4 inbraken tijdens de 80 van de Langstraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4036 keer bekeken

Waalwijk - Zaterdagavond 13 september hebben inbrekers toegeslagen, bij vier woningen werd ingebroken. De politie onderzoekt of er verband is tussen de inbraken.

De eerste inbraak was rond 17.00 uur in de Van Brederodelaan. De inbrekers kwamen via de achterkant het huis binnen en namen een geldbedrag mee. Om 19.00 uur werd ingebroken bij een huis aan de Kerkstraat. Daar werden sierraden ontvreemd. Vervolgens werd in een huis aan de Doctor Mollerstraat ingebroken rond 21.30 uur. Ook daar werden sierraden weggehaald.

De laatste melding van een woninginbraak betrof de Debussystraat waar rond 22.30 inbrekers waardevolle spullen, geld en een grijze Mitsubishi Gold met kenteken 74-GZK-7 meenamen.

De politie onderzoekt alle inbraken en kijkt daarbij naar het mogelijke verband tussen de zaken. Technisch onderzoek, buurtonderzoek en het bekijken van camerabeelden hoort hierbij. Heeft u de laatste dagen iets bijzonders gezien, wat met een van deze woninginbraken te maken kan hebben? Bel dan naar de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Advertentie

BrandblusserXL

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl