Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Man aangehouden voor poging zware mishandeling aan de Grotestraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5094 keer bekeken

Op vrijdag 27 maart 2015, rond de klok van 04:15 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de politie van Waalwijk een melding van een agressieve man aan de Grotestraat.

Een 45-jarige man is aangehouden ter zake poging tot zware mishandeling nadat hij geprobeerd had een agent van de trap te duwen. De dienders kregen de melding om te gaan naar een pand aan de Grotestraat alwaar het inbraakalarm overging. Ze troffen voor het pand twee beveiligers aan die met hen naar binnen gingen. De agenten liepen een trap op en zagen op de overloop een man zitten die voor zich uitstaarde en onsamenhangend sprak.

Hij had bloeddoorlopen ogen en was kennelijk dronken. Op de vraag om zijn legitimatiebewijs te tonen, riep hij "Dat gaat je niets aan, Rot op!" Hierna zei hij dat hij daar woonde. Vervolgens stond hij op en liep in de richting van een van de agenten. Hij duwde met beide handen met kracht tegen de borst van de politieman die daardoor bijna van de trap af viel. De agent kon nog net de trapleuning vastpakken en zijn lichaam naar voren trekken.

De agressieve man werd daarop overmeesterd en aangehouden. Hij is nog door een verpleegkundige van de ambulancedienst onderzocht die geen aanleiding zag om de verdachte mee te nemen. Hij is daarop overgebracht naar een cellencomplex.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 27 maart 2015 10:06

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl