Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

UPDATE: Auto op zijn kop op de Midden-Brabantweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5155 keer bekeken

UPDATE: 16:30 uur: In verband met de veiligheid van de weggebruikers is er besloten om de tijdelijke kruising aan de N261 ter hoogte van Piet Klerkx deels af te sluiten. Verkeer vanuit Waalwijk kan ter hoogte van Piet Klerkx niet meer de N261 op. Omleidingen worden ingesteld. Verkeer vanuit Tilburg kan nog wel gebruik maken van de tijdelijke afrit naar Waalwijk bij Piet Klerkx. Zo meldt BAM

Op vrijdag 15 mei 2015, rond de klok van 13:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval op de Midden-Brabantweg. 

Opnieuw is er een ernstig ongeluk gebeurd op de kruising bij Piet Klerkx. 2 busjes botsten met een auto. De auto belandde op zijn kop op de rijbaan. Bij het ongeluk raakte 2 mensen lichtgewond, maar zijn ter plekke behandeld.

De weg is tussen Kaatsheuvel en Waalwijk dicht. De politie hoort getuigen om er achter te komen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Laatst aangepast op 15 mei 2015 16:45

Reacties  

#11 Karel 16-05-2015 11:54
Stoplicht is daar tijdelijk. Straks rij je via de rotonde bij de Naald. Gevaarlijke situatie op niet, je moet gewoon opletten. (zeker bij wegwerkzaamhede n) Er staan inmiddels ook twee waarschuwingsli chten.

@Oz: Die minnetjes zitten je zo te zien erg dwars of niet? Til er niet te zwaar aan dan wordt je leven een stuk eenvoudiger.
#12 Oz 16-05-2015 16:27
Dat valt wel mee hoor Karel. Het verbaast me alleen dat er blijkbaar behoorlijk wat mensen zijn die vjf ongelukken in twee weken normaal vinden, en die dan suggereren dat het allemaal wel aan de slechte bestuurders zal liggen. Dat zou dan inhouden dat er op ieder kruispunt wekelijks een paar ongelukken zouden plaatsvinden. Gelukkig is dat niet het geval. Ik constateer alleen maar feiten. Meer niet. En als ik dat dan doe, dan wordt dat "beloond" met minnetjes. Dat vind ik een beetje vreemd, maar goed dat is mijn mening. Doe vooral wat je niet laten kunt zou ik zeggen. Fijn weekend allemaal.
#13 mira 17-05-2015 09:41
Zeg oz, er bestaan websites waar jij je frustraties ongestoord kunt uiten over die plussen en minnen.. Ik begrijp überhaupt het hele concept plussen en minnen niet. Maar dat ter zijde. Trek t je niet aan een ga gewoon door met je mening uiten. Maar àls jij je mening uit, wees erop bedacht dat je reacties kunt verwachten.

Zo. Genoeg off topic!
Ik vind het goed dat die weg wordt aangepast, neemt niet weg dat ik het een zooitje vind momenteel. Uit eigen ervaring weet ik dat het (omdat het zo vaak veranderd) onduidelijk is als je daar rijdt, vooral 's nachts is het overzicht ver te zoeken. Ook al houd je je aan de snelheid.
#14 mira 17-05-2015 09:43
Jeetje. Mensen hebben echt te weinig èchte problemen.....
#15 Karel 17-05-2015 20:03
@Oz: Je laat je wel kennen hoor. Zit je nu serieus iedereen extra te minnen om je gelijk te halen? Sorry als ik je in jouw ogen heb beledigd maar sommige mensen zijn het gewoon niet altijd met je eens. Jammer dat je het je humeur zo laat beinvloeden. Ik had in elk geval een prima weekend. :)

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl