Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Auto's botsen op elkaar op Akkerlaan in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3545 keer bekeken

WAALWIJK - Twee auto's botsten vrijdagavond op elkaar op de Akkerlaan in Waalwijk. Het ongeluk gebeurde rond 19.45 uur, vlakbij stadion van RKC. Een van de bestuurders wilde de kruising oversteken maar zag de andere automobilist te laat. De grijze auto schoot door en knalde tegen een bewegwijzeringspaal aan.

2 inzittenden klaagden over pijn op de borst en raakten lichtgewond. Uiteindelijk hoefden zij niet naar het ziekenhuis. In de andere zwarte auto zaten 5 inzittenden. Zij kwamen met de schrik vrij maar werden wel nagekeken door het personeel van de ambulance. De politie sloot de kruising tijdelijk af. Het ongeluk trok veel bekijks in de wijk. De auto's zijn flink beschadigd en moesten worden getakeld.

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 Stefan 01-07-2016 21:08
Dit punt lijkt mij nu een ideale plaats voor een rotonde. Vrij onoverzichtelij k punt nu en meer dan zat ruimte om een rotonde aan te leggen.
#2 Un Wolluker 02-07-2016 00:13
@1

Ik denk niet dat het punt onoverzichtelij k is. Volgens mij is het vooral een kwestie van haast. Bij dit punt willen mensen om de een of andere reden altijd zo snel mogelijk oversteken. Totaal geen geduld. Als je gewoon rustig aanrijdt tot aan de kruising en vervolgens kijkt of er niks aankomt, kun je prima oversteken. Maar wat ik heel vaak zie gebeuren is dat mensen gehaast zijn en het er maar gewoon op wagen. Langzaam optrekken terwijl er al iemand aan komt rijden die dan weer moet inhouden. Een rotonde zal zeker helpen, maar ik ben wel van mening dat veel gevaarlijke situaties op deze kruising voortkomen uit menselijk gedrag.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl