Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Automobilist vlucht na aanrijding aan de Heermanslaan Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3725 keer bekeken

Op vrijdag 3 april 2015, rond de klok van 00:30 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Heermanslaan.

Een jongen wilde met zijn fiets oversteken toen er op dat moment, volgens getuigen, een auto kwam aanrijden met hoge snelheid. De automobilist reed de jongen aan. Hierna vluchtte de bestuurder van de auto met hoge snelheid en liet de jongen gewond achter op het wegdek. Een omstander die het ongeval heeft zien gebeuren, heeft direct de hulpdiensten gebeld.

De politie heeft met 2 voertuigen de omgeving afgezocht naar de auto. De jongen is met letsel aan zijn gezicht overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. De politie heeft op sporen gezocht op de plaats van het ongeval.

Laatst aangepast op 03 april 2015 10:09

Reacties  

#1 Jj 03-04-2015 08:03
Wanneer word er is een keer meer aan veiligheid op deze weg gebracht ze rijden daar altijd als idioten, in dit land moet er eerst dode vallen voor de gemeente iets gaat doen diep triest, en de persoon die dit heeft geflikt moeten ze de rijbewijs voor goed in nemen en een jaar achter de tralies en een fikse boete dan leert hij er niet alleen van maar iedereen weet dan van dat ze zwaar gestraft worden zo moeten ze in Nederland optreden kijk maar naar andere landen dus politie en overheid doe er wat mee dank u!!!!!!!!!!!!!! !! Sterkte voor de persoon die is aan gereden

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl