Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Bestuurder rijdt met hoge snelheid een paal uit de grond aan de Meerdijk Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4366 keer bekeken

Op zaterdag 27 september 2014, rond de klok van 23:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een incident aan de Meerdijk.

Een automobilist had zijn auto aan de kant gezet om een telefoontje te plegen. Op dat moment zag hij een auto met hoge snelheid aan komen rijden. "Toen hoorde ik ineens een harde klap" zo meldt de getuige en zag de auto een paal uit de grond rijden, "op dat moment kwam de auto op mij af en dacht dit wordt een flinke aanrijding. "Gelukkig op een haar na kon de bestuurder, die de paal had geramd, uitwijken voor de automobilist die met zijn auto aan de kant van de weg stond.

De geschrokken bestuurder kwam na een tijdje, toen hij was bekomen van de schrik, zijn auto uit. De wegpiraat was nergens meer te bekennen. Meerdere mensen die het incident hebben zien gebeuren belden meteen de politie. Enkele onderdelen van de auto lagen op de weg. De politie probeert er achter te komen of de auto van diefstal afkomstig is.

"Ik ben blij dat mij gelukkig niks is overkomen, ik was erg geschrokken" Zo meldt de bestuurder van de auto aan de fotograaf.

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl