Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Bewoonster overloopt inbrekers Waalwijk

Bericht geplaatst op // 9861 keer bekeken

Waalwijk - Een 50-jarige Waalwijkse heeft vermoedelijk een aantal woninginbrekers overlopen. Dat gebeurde woensdagavond 12 februari rond 18.30 uur toen de vrouw de tuin van haar woning in de Johann Straussstraat inliep. Toen de vrouw de tuin inliep, zag ze een aantal jonge mannen in haar tuin staan. Bij het zien van de vrouw gingen de mannen er meteen vandoor.

De vrouw rende achter de mannen aan en zag dat een haar onbekende auto plotseling ook hard de straat uit reed. Zowel de auto als de mannen verdwenen in de richting van de Peter Corneliusstraat. Daar stapten de mannen in de auto en wisten vervolgens te ontkomen.

De politie onderzoekt de (poging tot) woninginbraak en betrekt in dat onderzoek een tweede woninginbraak, gepleegd in de late avond van woensdag 12 februari 2014. Tussen 22.30 uur en 24.00 uur blijkt namelijk te zijn ingebroken in een woning in het Franz Leharpark, gelegen achter de eerder genoemde Johan Straussstraat. De bewoner van die woning ontdekte bij thuiskomst dat er was ingebroken. De ruit van de voordeur was vernield om binnen te kunnen komen, waarna de hele woning was doorzocht. Er was onder andere een televisie buitgemaakt.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl