Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Bewoonster verjaagt inbrekers aan de Cortembergstraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3124 keer bekeken

Waalwijk - Een bewoonster aan de Cortembergstraat heeft vrijdagmiddag 24 oktober 2014 omstreeks 17.15 uur twee inbrekers verjaagd. Ze was in de keuken bezig en hoorde lawaai bij de voordeur. Ze maakte de tussendeur open en zag toen dat de voordeur al open gebroken was. Ze zag twee onbekenden, een man en een vrouw bij de voordeur staan. Het duo ging er direct vandoor in de richting van de apotheek. Omdat het allemaal zo vlug ging, kon ze geen goed signalement opnemen. Ze waren midden 20, ze hadden donkere kleding aan, de vrouw had een tas in haar handen.

Agenten die in Waalwijk bezig waren met surveillance om woninginbraken, straatroven en overvallen te voorkomen, gingen direct op zoek naar de daders. Ze controleerden in de omgeving drie (jonge) mannen die bij twee fietsen stonden. Tijdens de controle gaf een van hen een 16-jarige Waalwijker toe dat een van de rijwielen waarvan het slot was open gebroken, door hem was gestolen. Hij is daarop aangehouden. Er kon niet worden aangetoond dat het drietal ook betrokken was bij de woninginbraakpoging.

Reacties  

#1 Open oog 26-10-2014 00:32
Inderdaad mensen, de politie is er wel degelijk mee bezig al doen sommige mensen vermoeden in reacties op een vorig bericht dat ze niet serieus met deze inbraken bezig zijn. Dat is wel het geval. Vorige week vrijdag is een insluiper op heterdaad betrapt op het Laageinde en opgepakt waarbij ook speurhonden zijn toegepast. Deze jongen moet binnenkort voor komen en zal een straf krijgen. Probeer een zo goed mogelijk signalement te verkrijgen en bel 112.
Op het laageinde heeft een goede actie van de politie geleid tot een arrestatie en dat kan op andere locaties dus ook. Blijf de omgeving in de gaten houden en werk samen met andere buurtbewoners. Spreek hierover bij buurtpreventie teams of met de wijkagent.
Dit probleem is enkel op te lossen door samen te werken.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl