Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Bijna 2 honden vergiftigd aan de Reigerbosweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3633 keer bekeken

Op dinsdag 17 februari 2015, rond de klok van 11:00 uur, liet een eigenaar zijn 2 honden uit op een grasveldje aan de Reigerbosweg.

Zijn beide honden snuffelden op dezelfde plek. De eigenaar ging kijken en zag dat de beide honden aan het ruiken waren aan gif brokjes die in de regio Waalwijk massaal worden gevonden door mensen. De eigenaar heeft meteen de gif brokjes opgeruimd en verder gelopen. Ook een stuk verderop, op dat zelfde grasveldje, kwam hij weer gif brokjes tegen.

Hondeneigenaren bellen massaal de politie op als er gif brokjes zijn aangetroffen. De politie is op dit moment nog bezig met een onderzoek. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

De politie vraagt hondenbezitters hun honden tijdens het uitlaten aan de lijn te houden.

Bekijk de foto's:

Reacties  

#1 Anne 17-02-2015 16:31
Wie is er zo laf bezig ??? De eerste brokken waren bruin nu zijn ze blauw, het lijken wel vaatwastablette n en zeker geen vuurwerkresten.
#2 Femke 17-02-2015 18:51
Ook aan de nijlring zijn ze gevonden.
#3 maria 17-02-2015 19:54
Als het straks duidelijk wordt wie deze hufter(s)is dan staat hem/haar heel wat te wachten!!De waarheid komt een keertje boven drijven en als je zoveel mensen tegen je krijgt is er altijd wel iemand bereid om hem/haar aan te pakken!!De dieren kunnen hier niets aan doen,stop er dan ook mee AUB!! Als je eenmaal bekendt wordt en opgepakt bent, ben je echt de sigaar.LAFAARD! !!
#4 Oz 17-02-2015 22:14
Het houdt GVD maar niet op. Het wordt tijd dat dit laffe stuk schorem wordt opgepakt. Toch niet normaal dit. Sorry hoor, maar wat ben je voor laf stuk vreten als je er je levenswerk van maakt om onschuldige dieren willens en weten te vermoorden. Bah ... een grote minkukel ben je. Het is slechts een kwestie van tijd voor de politie je zal vinden.
#5 Grotestraat 18-02-2015 17:19
Ik heb deze brokjes in onze tuin gevonden aan de Grotestraat in Waalwijk! Wij hebben geen voortuin dus de dader is bewust onze oprit opgereden om dit gif in onze tuin te gooien! Er lag niks op het terras ( dat zou opgevallen zijn) maar de eikel heefzt het op het zand gegooid! Daar valt het niet meteen op. De brokken zien er uit als steentjes met een rode stip en ze zijn keihard! Ik heb hem met een spijker kapot geslagen om te kijken of er nog meer in zat, was niet het geval! Politie. Gebeld! Meerdere meldingen in de Grotestraat!!! Gelukkig op tijd gezien, onze hond heeft ze niet op, is dus ook niet ziek geworden!! Ben wel heeeeeeeeel boos!!!
#6 Oz 18-02-2015 21:40
Ik ga er vanuit dat zo iemand niet zomaar overdag de oprit oploopt. Dat moet (denk ik) dus 's avonds gebeuren. Kan de politie niet kijken naar de camerabeelden van winkels in de buurt? Vaak pikken deze ook een deel van de buitenomgeving op. Bekijk wie er 's nachts op alle genoemde locaties voorbij is gekomen en wellicht levert dit een match op.

Wat ik overigens vreemd vind ... Hoe weet deze man/vrouw wie er een hond heeft? Afgaande op de bovenstaande opmerkingen lijkt het wel alsof er bewust "gestrooid" wordt bij mensen met een hond. Ik kan me niet voorstellen dat 1 persoon dag en nacht in iedere straat gaat "posten" om te ontdekken wie er allemaal een hond hebben. Je zou bijna gaan denken dat het iemand is die toegang heeft tot de gegevens van de gemeente waarin alle (adressen van) hondenbezitters zijn terug te vinden. Erg vreemd allemaal.
#7 ZANDONK 19-02-2015 07:32
een tijdje geleden, zo'n 2 maanden denk ik ?
hebben wij in de johanstrausstra at veel last ervan gehad, hier wonen zo ie zo al een hele hoop dieren haters,
maar wat ze bij onze overbuurvrouw hadden gedaan slaat alles, daar hebben ze gewoon gif over haar schutting gegooid, vanuit een ander mans achtertuin. wij hebben rijtjes huizen, waar achter een dammetje zit, en dan weer rijtjeshuizen, plus dat er een poort in zin. Dus... niemand kan daar heen of je moet klimmen ( wat echt wel iemand ziet ) of iemand uit de rijtjeshuizen achter hun is schuldig van het gif gooien gericht naar dieren ( worstjes met een middel wat ik niet meer weet), maar ook loopt er een klein manneke rond..
welkom in waalwijk mensen ! gaat goed hier

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl