Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Bloedproef vanwege verdenking drugsgebruik

Bericht geplaatst op // 2967 keer bekeken

Waalwijk - Agenten lieten een GGD-arts bloed afnemen van een 30-jarige Waalwijker. De man zat vermoedelijk onder invloed van drugs achter het stuur.

De agenten zagen de verdachte donderdagavond 9 oktober 2014 rond 18.30 uur rijden over de Prof. Keesomweg. De man reed stapvoets in een Opel Corsa en had daarbij de hele breedte van de weg nodig. Sterker, hij kwam diverse keren met zijn wielen in de rechterberm terecht. Toen een andere weggebruiker hem wilde inhalen ontstond er bijna een aanrijding omdat hij, al slingerend, ineens zijn snelheid verhoogde.

Nadat de automobilist gestopt was, bleek dat hij totaal van de wereld was. Er viel geen zinnig gesprek met hem te voeren. Hij reageerde nergens op. Gezien de oogreflexen van de man, ontstond het vermoeden dat er mogelijk sprake was van drugsgebruik. Er is een bloedproef van hem afgenomen. Laboratoriumonderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut moet uitwijzen of er sprake was van drugs, om welke drugs het ging en van welke hoeveelheid er sprake was. Omdat de man echt niet in staat was om een voertuig te besturen, werd zijn rijbewijs direct ingevorderd.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl