Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Bouwcontainer met afval in brand aan de Richard Wagnerstraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3792 keer bekeken

Op zondag 7 augustus 2016, rond de klok van 00:05 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een containerbrand aan de Richard Wagnerstraat.

Er stond een bouwcontainer met hout en afval in brand. De politie was snel ter plaatse en had de straat afgezet voor al het verkeer. De vlammen waren metershoog. Door de brand ontstond er veel rookontwikkeling in de omgeving. Veel mensen werden wakker van een brandlucht en kwamen kijken.

De brandweer is een tijd bezig geweest om de brand goed te kunnen blussen.

Bekijk de foto's:

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 M.v. Venrooij 07-08-2016 05:22
Vernielingen, vandalisme, waar is het 'even belletje trekken' gebleven? Ben te ouderwets natuurlijk? Ook gisteren waren zo'n 4- 5 jongeren op pad en rond de klok van 21.00 uur werd er eerst een lichtgroene pop die langs de straat staat voor minder hard rijden vernield en bij terugkomst +-, 3.00 uur, hadden deze 'leuke jongeren' een heel klein kinderfietsje bij zich die ze ergens hadden 'gevonden' en waar ze plezier me maakten. Je vraagt je toch af waarom dit allemaal nodig is? En deze jongeren moeten ooit hun kinderen weer opvoeden.....pf fffff, lieve help!!!!
#2 Henk 07-08-2016 16:49
@M.V. VENROOIJ

Waarom gelijk alles op de loslopende jeugd gooien die van een feestje afkomen? Natuurlijk hoeft het zogenaamde vandalisme deel niks te vernielen maar om je er zo over op te blazen vraag me af of dat wel nodig is.
#3 Un Wolluker 08-08-2016 01:23
@2 Henk

"Natuurlijk hoeft het zogenaamde vandalisme deel niks te vernielen maar om je er zo over op te blazen vraag me af of dat wel nodig is"

Pardon? Je vindt het normaal gedrag dat jongeren de boel in de fik steken en dingen vernielen??? NEE, dat is geen normaal gedrag!!! Flinke tik, hele flinke tik op de reet moeten de idioten hebben. Welke randdebiel gaat een brand veroorzaken waarbij gewonden kunnen vallen en waarvoor speciaal de brandweer moet uitrukken (kost enorm veel geld). Alle recht om daar heel boos over te worden en je over op te winden. Je moet met je poten van andermans spullen afblijven!
#4 M.v. Venrooij 08-08-2016 07:48
Geachte heer Henk,
Jammer dat u zo boos wordt om een reactie, dit is geen opblazen. De jongeren zijn gezien, niet uit de lucht gegrepen dus. Ik vraag mij wel af, waarom u zo fel reageert op een gewone reactie. Ik heb niet gezegd dat de jongeren van een feestje afkomen toch? Ik wens u alle goeds toe. Maar laten we verder maar een ieder in hun waarde laten.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl