Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Brandweer Waalwijk doet vergeefse poging om vermiste papegaai te redden: ,,Het is echt mijn alles"

Bericht geplaatst op // 5078 keer bekeken

WAALWIJK - De brandweer heeft zondagochtend geprobeerd om een papegaai te redden in Waalwijk. Het beest vloog zaterdagavond weg uit een woning aan de Edouard Lalosstraat. ,,Ik denk dat hij ergens van geschrokken is", aldus de eigenaresse.

,,Hij zat binnen op de stoel toen we onze hond uit gingen laten. Ik denk dat hij ergens van geschrokken is, want plots vloog hij naar buiten", vertelt de Waalwijkse. Heel de avond en nacht hebben de eigenaren gezocht naar de vogel, maar tevergeefs.

,,Zondagmorgen gingen we weer op zoek en toen zagen we hem zitten op een dak in de Bizetstraat", vertelt de vrouw. Ze heeft de brandweer gebeld om haar te helpen de vogel te vangen. Samen met de eigenaresse is de brandweer met een hoogwerker omhoog gegaan om de papegaai te vangen.

Maar ook deze keer wist het beestje te ontsnappen. ,,We waren heel dichtbij, maar net voordat we hem konden pakken, vloog hij weg. Hij schrok van het geluid denk ik." Inmiddels had de Waalwijkse een oproep op Facebook gedaan. ,,Ook ga ik met buurtgenoten zoeken naar mijn papegaai. Mocht hij nu echt lang vermist blijven, dan loof ik uiteindelijk een beloning uit. Het is echt mijn alles."

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 05 februari 2017 11:34

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl