Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

DEEL BERICHT: Extra politiecontrole bij wegwerkzaamheden N261

Bericht geplaatst op // 5558 keer bekeken

Tilburg/Waalwijk/Kaatsheuvel - De politie gaat van 18 maart tot 25 april extra controleren op de N261. Tussen de woonboulevard en de Efteling wordt in deze periode aan de weg gewerkt en wordt de maximun snelheid verlaagd. Te hard rijden levert voor het verkeer en de wegwerkers extra risico's op.

Maximum snelheid

De wettelijke maximum snelheid wordt in verband met versmalling van de rijstroken gedurende een periode van vijf weken teruggebracht naar 50 km/u. Nu geldt een maximum snelheid van 70 km/u.

Een gewaarschuwd mens.....

Agenten houden mobiele snelheidscontroles, zetten teams in met laserguns en het videovoertuig om snelheidsovertreders aan te pakken. Het werken langs de weg beïnvloedt de veiligheid van de wegwerkers en weggebruikers. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Bij wegwerkzaamheden wordt strenger opgetreden tegenheidsovertredingen en geldt een hoger boetebedrag. Kijk voor de hoogte van de boete op www.om.nl 

Laatst aangepast op 16 maart 2015 10:49

Reacties  

#1 Anne 16-03-2015 13:52
Dank v/h bericht. Goed werk. Hoop dat iedereen zich er aan houdt, zullen er misschien minder aanrijdingen gebeuren. Het is iedere week raak.
#2 M. 17-03-2015 07:24
Misschien kunnen ze ook wat doen aan de onduidelijke terig bende die ze veroorzaakt hebben. Ik moet zondag van Tilburg naar Drunen en ik werd zo onzeker onderweg omdat het onduidelijk aan was gegeven!
Iemand reed spook omdat hij het ook niet meer wist.
Levensgevaarlijk deze weg werkzaamheden!
#3 M. 17-03-2015 07:27
Ik ben het met je eens Edgar! En ik heb er zondag gereden. Het is een tering bende daar! Ik werd zo onzeker tijdens het rijden. Iemand was zelfs aan het spookrijden omdat hij het ook niet meer wist.
Begin met die weg goed af te zetten inplaats van meteen camera's. Levensgevaarlij k is het daar nu!
#4 EDGAR 17-03-2015 07:30
Door politie werkzaamheden breng en de chauffeurs op stress. Laat niet de chauffeurs op afleiding en betere borden plaatsen voor advies snelheden. Dus gemeenten moeten werk verrichten om snelheid te houden.Ten tweede is dat politie beter boeven vangen. Ze gaan op het geld omdat ontslag vergoedingen van 2 opstappende minister en staatssecretari s terug betalen via boetes ipv staatsgeld.
#5 Karel 20-03-2015 13:36
Zo gevaarlijk is het daar niet. Het is een kwestie van gewoon opletten en je snelheid aanpassen. Autorijden bestaat gewoon uit goed voor je uit kijken en anticiperen. Als je je in dergelijke situaties al onzeker voelt in het verkeer dan moet je je serieus afvragen of je wel capabel genoeg bent om deel te nemen aan het verkeer.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl