Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

DEEL BERICHT: Politie waarschuwt voor babbeltruc Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4776 keer bekeken

Waalwijk - Een nog onbekende man slaagde er in om een bankpas te stelen van een 84-jarige vrouw. Via een babbeltruc lukte de diefstal. Geld opnemen van de bankrekening mislukte.

De man stond vrijdagmiddag 8 mei 2015 rond 15.00 uur bij de benedenwoning van de flat aan de Burg Teijssenlaan. Hij deed zich voor als post / pakketbezorger. Omdat de vrouw de levering van een pakketje verwachtte, had ze in eerste aanleg geen argwaan. Dat moment kwam toen ze zag dat de man haar portemonnee in zijn handen had. Ze eiste haar portemonnee terug, wat lukte. Toen de man vertrok, was ook haar bankpas verdwenen. Bij het informeren van de bank bleek dat er al geprobeerd was om geld op te nemen. Dat was echter mislukt, waarbij de gestolen bankpas werd 'ingeslikt' door de geldautomaat. Gewaarschuwde agenten namen een aangifte op van het geschrokken slachtoffer.

De dader was een getinte lange magere man zijn, van circa 35/40 jaar oud. Hij had zwart achterover gekamd haar. Hij was slecht verstaanbaar omdat hij half Duits en half Engels sprak. Hij was gekleed in een blauw/grijze blouse en een jasje los over zijn schouder

Advertentie

BrandblusserXL

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl