Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Drie hennepkwekerijen geruimd

Bericht geplaatst op // 4026 keer bekeken

Waalwijk, Kaatsheuvel, Tilburg - Het ruimteam heeft gisteren op drie locaties hennep aangetroffen. Er zijn circa 700 planten geruimd. Ook werden twee verdachten aangehouden.

In een loods op de Industrieweg in Waalwijk werden drie aanhangwagens aangetroffen die ingericht waren als hennepkwekerij. Er stonden in totaal 384 hennepplanten. Een 61-jarige man uit Eksel was ter plaatse en werd aangehouden.

In een bedrijfspand aan de Marktstraat in Kaatsheuvel werd een kwekerij met circa 140 planten aangetroffen. Een 46-jarige man uit Kaatsheuvel werd aangehouden. In een flat op de Perosistraat in Tilburg werd eveneens een hennepplantage aangetroffen. De ruimactie is nog gaande het gaat vermoedelijk om meer dan 150 planten.

De politie en de gemeenten geven veel prioriteit aan de aanpak van hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl