Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Gezonken jacht op het droge getakeld aan de Emmikhovensestraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5220 keer bekeken

Op vrijdag 24 januari 2014, rond de klok van 13:00 uur, is er een kraan ingezet om het jacht, dat gisteren was gezonken, uit het water te halen. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden waren niet alle afdichtingen van het jacht dicht en het liep daarom vol met water. De operatie, om het gloednieuwe jacht op het droge te krijgen, is een hele klus geweest. Tot laat in de avond is er met man en macht bezig geweest om het jacht op het droge te krijgen.

Het jacht, dat nog niet helemaal af is, zal een verkoopwaarde krijgen van ongeveer 2,5 tot drie miljoen euro. Volgens het bedrijf uit Waalwijk kan het water binnenin het jacht geen kwaad. Het ijzer is perfect behandeld en alle spanten zijn gekit. Inmiddels staat het jacht op het droge. Al het water is uit het jacht gepompt. Daarna zal het gedroogd en schoongemaakt worden.

Het jacht is gespoten in Waalwijk en zal vervoerd worden naar Werkendam bij het bedrijf De Alm jachtbouwers om alles aan het jacht verder af te bouwen naar de wensen van de klant.

Laatst aangepast op 11 februari 2014 14:12

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl