Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Graafmachine voorkomt dat vrachtwagen omkiepert aan de Hoogeindse Rondweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 2984 keer bekeken

Op donderdag 9 april 2015, rond de klok van 14:30 uur, ging het bijna mis aan de Hoogeindse Rondweg.

Vermoedelijk maakte de bestuurder van een vrachtwagen een stuurfout en kwam hierdoor vast te zitten in het zand. De inzet van een grote graafmachine heeft kunnen voorkomen dat de vrachtwagen omkieperde. De bestuurder van de graafmachine reageerde adequaat toen de vrachtwagen om dreigde te vallen en plaatste de graafarm in de laadbak van de truck.

Na een lange tijd zijn het de medewerkers gelukt om de vrachtwagen weer op de stalen platen te krijgen. De operatie trok veel bekijks.

Op dit moment worden daar werkzaamheden verricht voor de nieuwe brug bij de A59.

Laatst aangepast op 09 april 2015 16:35

Reacties  

#1 Jan 09-04-2015 18:52
Vraag aan iedereen, wie heeft er gezien dat rond 17:30 tussen tilburg en loon op zand een donkere skoda over de vluchtstrook een heel rits autos ging in halen, heeft iemand een kenteken om deze persoon aan te geven bij de politie dit was een actie waar nergens op sloeg. En hopelijk kan iemand hem aan geven dat deze persoon als nog een boete krijgt want hij had zo iemand in gevaar kunnen brengen (zoals weg werkers) er reed ook een lesauto ( witte Seat als goed is) alvast bedankt voor jullie mede werking
#2 Anne 10-04-2015 15:52
Kijk, dat is nog eens collegiaal. Goed werk mannen.
#3 Gerard 14-04-2015 16:39
@1 Jan als je je zo kunt opfokken over iets onbenulligs dan moet je je afvragen of je wel moet deelnemen aan het verkeer. Het verkeer zit nou eenmaal vol met goede, slechte, beleefde en asocialen bestuurders. Als je je daar zo druk om gaat maken dan kun je beter met het openbaar vervoer gaan. Bovendien wie weet wat de oorzaak was dat die persoon daar reed? Misschien was het inderdaad een asociale actie, maar voor hetzelfde was er sprake van een ernstige situatie waardoor die persoon zsm verder moest. Je weet het niet. Bovendien is er niets gebeurd dus ik zou zeggen: Neem een slok koffie en haal diep adem. Geloof me, dan is het leven gelijk een stuk aangenamer.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl