Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Gratis parkeren na uitrijden slagboom op het Unnaplein Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3395 keer bekeken

Op woensdag 1 oktober 2014, rond de klok van 10:00 uur, liep parkeerterrein Unnaplein al aardig vol. Gisteren was er namelijk door een bestuurster de slagboom uit de grond gereden.

De vrouw maakte een fout door niet de rem in te trappen maar het gaspedaal. Omdat de auto van de vrouw een automaat is ging de auto er meteen van door.

Het is nog niet duidelijk wanneer er een nieuwe slagboom terug gezet wordt. Tot die tijd is het gratis parkeren voor iedereen en duidelijk is ook dat iedereen hier gebruik van maakt. Omstanders die net hun auto hadden geparkeerd riepen: "Nu houden we wat geld over om iets extra’s te kopen in het centrum."

Waarschijnlijk is in de middag geen een plekje meer vrij.

Bekijk de foto's:

Reacties  

#1 Ben Franswa 01-10-2014 10:51
Mooi zijn we gelijk van het parkeer probleem op woonerf de Amstel
af. Kunnen wij als buurtbewoners ook weer eens overdag onze auto bij ons huis parkeren
#2 ad van den hoven 01-10-2014 10:59
Eindelijk eens gratis parkeren .het is te gek wat je in waalwijk moet betalen voor parkeren .voor mij en vele mogen ze die slagbomen er voortdurend eruit rijden
#3 Henk 01-10-2014 13:42
Tja, het is 1.10 uro per uur en aan de taxandriaweg 0,80 per uur. Het lijkt mij niet dat hiermee de inkopen fors omhoog gaat als deze betaling wegvalt . Wat is er op tegen als de autogebruiker betaald voor deze voor hen aangelegde voorziening ? Of moet dan de ozb - belasting omhoog ? Ook parkeren is immers nooit gratis
#4 Ozzie 01-10-2014 13:52
Als het nu ineens zo druk is op het parkeerterrein, geeft dit wel aan dat normaal gesproken veel mensen het centrum mijden vanwege de hoge parkeerkosten. En hier zijn de Waalwijkse ondernemers de dupe van. Steeds vaker hoor je dat mensen uitwijken naar Kaatsheuvel of Drunen om daar hun boodschappen te doen, aangezien je daar wél gratis kan parkeren. Misschien eens iets voor de Gemeente Waalwijk om over na te denken. Het gaat al niet al te goed met de ondernemers in de Waalwijkse binnenstad. Er zijn al genoeg winkeltjes gesneuveld de afgelopen jaren. Nog even een paar jaar dit betaalde parkeerbeleid handhaven, en het complete centrum staat straks leeg.
#5 Pietje 01-10-2014 16:04
Ik winkel al niet eens meer in Waalwijk, niet alleen omdat het duur is, maar gewoon een principe kwestie, een ander punt is dat het helemaal niet gezellig winkelen is in Waalwijk, genoeg alternatieven in de buurt
#6 jan 02-10-2014 14:54
denk je nou echt dat al die winkels failliet gaan door het parkeerbeleid, parkeren in waalwijk centrum is eigenlijk heel goedkoop
want na 10 minuten ben je waalwijk stad al beu zo saai is het daar, dus ben je snel weer weg toch
#7 Waalwijkaandedijk 02-10-2014 20:30
Wat een optimisten hier boven.
Poeh, poeh, het is jammer dat mensen zoals jullie altijd meer willen en groter en luxer en duurder. Waalwijk heeft genoeg te bieden.
Dan zou ik graag jou principe omtrent de kwestie; Waalwijk centrum willen horen, Pietje, ik ben namelijk erg benieuwd.
#8 Huub 03-10-2014 15:44
Bij de Els is het eerste kwartier gratis parkeren, weten velen niet maar het is zo. Daarnaast, zoveel leegstand is er niet meer vergeleken met een paar jaar geleden.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl