Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Groep jongens laat spoor van vernieling na in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 7477 keer bekeken

WAALWIJK - De politie heeft drie jongeren aangehouden nadat zij een spoor van vernieling achter hadden gelaten in de omgeving van de dr. De Visserstraat in Waalwijk. De politie zoekt nog twee andere jongens.

De politie kreeg vrijdagavond verschillende meldingen van buurtbewoners binnen dat een groepje jongeren vernielingen aan het aanrichten was om en nabij de dr. De Visserstraat. Meerder politiewagens kwamen op de melding af.

De politie kwam al snel drie jongens op het spoor die aan het vernielen waren geweest. Zij hadden alle drie veel gedronken. Twee andere vernielers zouden zijn weggefietst.

De politie heeft samen met de verdachten gekeken naar wat er gesloopt was. Meerder lantaarnpalen hadden flinke deuken nadat ze door een van de verdachten met een hamer waren bewerkt. Een verkeersbord was van een paal gehaald, gesloopt en in een tuin gegooid. Daarnaast was een bushalte compleet vernield en was de inhoud van een vuilcontainer over straat gegooid.

Het gaat om drie jongen. Twee van hen zijn 17 jaar oud en de derde is 16 jaar oud. De jongen zijn aangehouden voor openbaar geweldpleging. Bij het fouilleren ontdekten agenten een hamer, meerder schroevendraaiers en een mes. Over de twee weggefietste verdachten is nog niks bekend. De politie onderzoekt de zaak.

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl