Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Grote ravage na 2 ongelukken in korte tijd bij nieuwe tunnel op Midden-Brabantweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4459 keer bekeken

Op vrijdag 1 mei 2015, rond de klok van 12:00 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op de Midden-Brabantweg.

In korte tijd zijn er 2 ongevallen gebeurd. Beide ongevallen vonden plaats vlak bij de nieuwe tunnel. Een grote ravage was het gevolg. Bij het eerste ongeval waren 3 auto’s bij een kop-staartbotsing betrokken. De auto’s hadden vooral blikschade. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt.

Het andere ongeval gebeurde in de richting van Waalwijk, hier botsten 2 auto’s op elkaar waarbij een vrouw gewond raakte. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend. Door de beide ongevallen ontstond er een flinke file in beide richtingen.

Laatst aangepast op 01 mei 2015 16:41

Reacties  

#1 Oz 01-05-2015 14:16
Dus de splinternieuwe tunnel is nog maar een paar uur open, en er hebben nu al 2 zware ongelukken plaatsgevonden? Dat belooft weinig goeds voor de toekomst. Lijkt me dan dat de situatie ter plekke te onduidelijk is, anders zou zoiets niet zomaar gebeuren. Gemeente en politie Waalwijk, hier lijkt me een taak weggelegd om zo snel mogelijk de situatie te evalueren en waar nodig de bewegwijzering aan te passen en duidelijker te maken. Prio 1 voordat er nog meer ongelukken gebeuren!
#2 ries 01-05-2015 14:30
misschien gewoon wat meer afstand.
kop staart is meestal wel dat je niet oplet op je voorganger en te laat bent met remmen doordat je te hard rijd of met iets anders bezig bent bv radio of mobiel.
Denk dat dat weinig met nieuwe weg te maken heeft.
#3 Oz 01-05-2015 14:52
Een nieuwe weg die slechts een paar uur open is ... en dan al 2 (!!!) zware ongelukken? Ik zou zeggen 1+1=2. Lijkt me wel degelijk dat de situatie ter plekke niet voldoende duidelijk is of voor verwarring zorgt.
#4 Richard 01-05-2015 14:56
Het probleem hier is/was dat er nu verkeerslichten staan. Mensen verwachten dit niet en letten niet op. Vanmorgen kwam ik zelf van Piet Klerkx af en mijn stoplicht stond op groen. Maar vanuit Tilburg kwam er nog een door het rode stoplicht. De auto die naast hem reed stopte wel namelijk.
Dus ja zal tijdelijk zijn. Maar meer borden is overbodige luxe.
#5 Danny 01-05-2015 14:59
Heeft meer met de rare afrit te maken die tijdelijk aangelegd is.
Bebording ervan is niet heel erg duidelijk.

ik zou als BAM aan mezelf gaan twijfelen als zelfs wegwerkers (witte Caddy staat al weken bij de wegwerkzaamhede n)hun auto in de vangrail parkeren.
#6 Anne 01-05-2015 16:38
Er zijn gisteravond nieuwe stoplichten geplaatst, was een puinhoop
op de weg van alle kanten, waren ook aan 't asfalteren. Iedereen hield zich aan de regels van de verkeersregelaa rs. Als men nou eens niet zo hard rijdt en te dicht op elkaar zit, komt het heus wel goed.
Heeft niets met de nieuwe tunnel te maken, is maar tijdelijk.
#7 Elisabeth 01-05-2015 17:48
Nou net open en nu al zulke zware ongelukken zegt al genoeg dat niet vijlig is daar ben ik blij dat ik geen auto heb zal er ook niet met m'n Scootmobiel gaan rijden als ik dat zo lees heftig zeg
#8 Henk 01-05-2015 20:26
Ik denk dat de tunnel op zichzelf wel veilig is maar dat geldt niet voor diverse tijdelijke rijbanen op de Midden Brabantweg én de A59. Er zijn sinds de ombouw mega veel ongelukken gebeurd en dat niet omdat er zoveel slechte bestuurders zijn. Er is veel te weinig gedaan de tijdelijke rijbanen goed aan te geven. Zelden zoveel gerommel gezien! Direct ná de tijdelijke afrit nabij Sprang blijkt deze weg halverwege plotseling verboden voor fietsers. Die moeten het dan maar uitzoeken! Waarom waarom!
#9 nicole 03-05-2015 10:25
Beetje meer respect voor de wegwerkers mag ook wel het zijn wij die iedere dag veels te hard over de weg rijden daar iedere dag is het weer anders dus afstand houden en je aan de aan de snelheid houden respect voor de mannen die daar voor ons bezig zijn xx

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl