Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Het is weer zover: alwéér vrachtwagen vast onder berucht viaduct Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5399 keer bekeken

WAALWIJK - Onder het beruchte viaduct aan de Hertog Janstraat in Waalwijk is donderdagavond opnieuw een vrachtwagen blijven steken. Het gaat om het zoveelste incident in korte tijd.

Nadat de vrachtwagen is vast komen te zitten, probeerde de chauffeur hem weer los te krijgen door de banden leeg te laten lopen. Dat werkte niet. Een takelwagen moest eraan te pas komen.

De weg was tijdelijk afgezet.

Bekijk de foto's:

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Laatst aangepast op 04 januari 2018 22:24

Reacties  

#1 Jip 04-01-2018 22:49
Rijkswaterstaat WAKKER WORDEN!!!
#2 Un Wolluker 05-01-2018 00:43
Hahaha ... sorry, maar ik moet er nu echt om lachen. Kan toch niet dit, hahaha ...
#3 aad 05-01-2018 07:27
Voor de kruising borden plaatsen dat vrachtverkeer richting Den Bosch rechtsaf en over het viaduct moet. Nu volgen ze de borden Den Bosch. Dan het laatste stuk asfalt onder het viaduct frezen. Hoe moeilijk kan het zijn? Maar nee liever wachten tot het straks flink misgaat en het viaduct zo beschadigd is dat de A59 dicht moet.
#4 Louie 05-01-2018 08:40
Grappig dat mensen hier de schuld bij rijkswaterstaat proberen te leggen. Wellicht eens kijken waarom de navigatiesystem en bij de chauffeurs allemaal dit niet aangeven want blijkbaar zijn de chauffeurs zo stom deze blindelings te volgen. Een mooi verkeersbord met een collega van foto's van vastzittende trucks lijkt me wel een mooie waarschuwing
#5 Kelvin 05-01-2018 11:08
Gemakkelijk om het de chauffeur te verwijten. Als je het kruispunt met de verkeerslichten bekijkt dan wordt je overladen met borden. Richting borden, gevaarborden, strepen op de weg, verkeerslichten en dan de brug nog. Hoeveel ogen heeft een chauffeur en voor hoeveel weggebruikers moet deze die gebruiken. Als een chauffeur een fietser aan rijdt dan zijn het weer de chauffeurs die niet opletten. En dacht je dat iedereen een verkeerslicht serieus neemt. Hoeveel personenauto's rijden niet net even door het rood om toch nog even snel ander voor te zijn. 2 minuten wachten is al te veel voor de meesten. Als de chauffeurs zo stom zouden zijn dan begrijp je niet hoe het huidige verkeer in Nederland zich gedraagt.
#6 Kelvin 05-01-2018 11:15
Ik ben zelf twee maal onder de brug door moeten rijden om de twee laatste geplaatste hoogteborden op te merken. En ik ben echt niet de enige. Het kruispunt kent veel te veel prikkels. Normale verkeersborden, richtingwijzers , verkeerslichten , normale hoogtebeperking sborden, extra hoogtebeperking sborden, strepen en pijlen op de weg, fietsers oversteekplaats en, de rood-witte balk en dan nog het verkeer dat van de snelweg komt dat regelmatig door rood rijdt. Jaja, chauffeurs zijn dom. Rijd maar eens een dagje mee, misschien dat je het dan begrijpt. Misschien dan toch hoogtesensoren en waarschuwingsli chten zoals in vele steden?
#7 Worstenbrood liefheb 05-01-2018 12:00
Laten we afspreken , bij de 3e moet de chauffeur heel Waalwijk trakteren op worstenbrood.

Maar als het goed is gaat binnenkort die kruising op de schop en wordt er van alles veranderd.

Maar het blijft lachen.
#8 Anton 05-01-2018 13:22
Waarom lukt het bv bij de Swalmentunnel bij Roermond. Daar staat een hoogtemeting en als de auto te hoog is gaan er slagbomen naar beneden. Dat betekent ook verkeersopstopp ing, maar wel effectief. Bij Waalwijk bv hoogtemeting op de afslagen en bij te grote hoogte een alarmbord waarop staat, dat de vrachtauto niet onder het viaduct door kan.
#9 Anton 05-01-2018 13:29
Met een electronische hoogtemeting kan men veel ellende voorkomen.
Kijk naar de Swalmentunnel bij Roermond.....ho ogtemeting en slagbomen. Dit geeft ook verkeersopstopp ing maar is wel effectief.
Zoiets ook bij de afslagen in Waalwijk, met na activering een duidelijk optisch signaal met daarop een vrachtwagen met kruis en de richting waarvoor het geldt. Overig verker kan dan gewoon door,x96q4

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl