Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Linda van der Giesen deed aangifte tegen ex-vriend wegens doodsbedreiging: man in beeld bij politie

Bericht geplaatst op // 5810 keer bekeken

De vermoorde Linda van der Giesen (28) uit Zevenbergen heeft vlak voor haar dood meerdere keren aangifte gedaan van bedreiging bij de politie. Dat bevestigt politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage. In het kader van het moordonderzoek is er een politieactie geweest bij een pand aan de Molenstraat in Zevenbergen. Het pand zou op naam staan van de ex-vriend van Van der Giesen.

De politie wil niet officieel bevestigen dat de aangifte tegen de ex-vriend, een Zevenbergenaar, gericht is. Bekenden van hem melden dat Van der Giesen als de dood was voor hem. Haar aangiftes zouden dan ook tegen hem gericht zijn.

Relatie stukgelopen:

Het onderzoeksteam houdt nog altijd met meerdere scenario’s rekening. "We zijn naar deze man op zoek, maar we zeggen niet dat hij hoofdverdachte is in deze zaak. Daarvoor loopt er nog altijd een onderzoek.” De Zevenbergenaar zou volgens bekenden in de omgeving Van der Giesen meerdere malen met de dood bedreigd hebben. Dat gebeurde nadat de relatie na ongeveer een jaar stuk liep. De man zou geroepen hebben dat hij de verpleegkundige zou doden en daarna zichzelf om het leven zou brengen.

'Veel problemen met vrouwen'

Van der Giesen heeft hierop bij de politie meerdere keren aangifte gedaan van bedreiging. De Zevenbergenaar staat erom bekend dat hij veel problemen heeft met vrouwen. Een andere ex, die liever anoniem wil blijven, meldt dat ook zij eens aangifte heeft gedaan tegen de Zevenbergenaar.

Steunbetuigingen Op Facebook stromen veel steunbetuigingen binnen voor de andere ex-vriend en tevens de vader van het zoontje van Van der Giesen. “Heel veel sterkte, geen woorden voor maar denk aan jullie”, schrijft iemand op zijn pagina. Een ander vult aan: “Sterkte voor jou en de kleine.”

Laatst aangepast op 11 augustus 2015 12:35

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl