Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Man zwaar mishandeld aan de Drunenseweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4424 keer bekeken

Op zondag 20 juli 2014, rond de klok van 12:00 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de politie van Waalwijk een melding van een mishandeling aan de Drunenseweg.

Achter bij het zwembad op een fietspad is een man zwaar mishandeld door onbekende dader(s). Hij reed met zijn snorscooter over het fietspad. Enkele mensen zagen het gebeuren en hebben de zwaar gewonde man geholpen.

Zij hebben de man met zijn snorscooter naar het zwembad gebracht. Medewerkers van het zwembad Olympia hebben de man op een stoel gezet bij de ingang van het zwembad. De hele ingang en de snorscooter van de man zat onder het bloed. De man heeft door de mishandeling meerdere wonden op zijn hoofd opgelopen. De man is overgebracht naar een ziekenhuis. Wat de aanleiding is van de zware mishandeling is nog niet bekend. Medewerkers van het zwembad hebben de ingang en de scooter van de man moeten schoonmaken met een brandslang vanwege het vele bloed.

Ouders, die naar het zwembad wilde gaan, konden vanwege het vele bloed een andere ingang nemen. 

De politie hoort getuigen.

Laatst aangepast op 20 juli 2014 13:37

Reacties  

#1 Anne 20-07-2014 23:03
Wat een zinloos geweld alweer.
Veel beterschap voor het slachtoffer.
#2 J 21-07-2014 12:40
Idd weer zinloos geweld hopelijk pakken ze de daders op en goeien ze voor jaren achter slot en grendel op water en brood vuile hufters, voor de slachtoffer heelveel sterkte en hopelijk kom je er zonder al teveel letsel van af, Oja justitie neem een voorbeeld aan amirica en sluit ze voor een paarjaar op en geen simpele taakstraf hard aan pakken zo kun je dit soort dingen verminderen of zelfs stoppen als je maar is hart op treed want Nederlandse politie en justitie zijn maar softies hopelijk gaan jullie hier nu eindelijk iets aan doen want wat nu is gebeurt mag en kan niet
#3 mesut 03-09-2015 03:00
Hoe weten jullie dat het een zinloos geweld is? Volgens mij hadden jullie niks tedoen en hebben jullie het gedaan dat kan ook wie gaat nou iemand zo hard op zn hoofd slaan en kijk dat bloed eens op de grond volgens mij ging het of om geld drugs stalke of zn vrouw of zn dochter lastig vallen zinloos geweld bestaat eigenlijk niet waarom bestaat dat niet?....... Nou jullie willen weten waarom dat niet bestaat omdat niet iemand uit het niets iemand inelkaar gaat slaan dus het heeft een redenen

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl