Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Meisje valt met snorscooter door losliggende stoeptegel aan de Burg. Smeelelaan Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3428 keer bekeken

Op woensdag 16 september 2015, rond de klok van 21:40 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Burg. Smeelelaan.

Een meisje was gewond geraakt nadat ze met haar snorscooter onderuit ging op het fietspad. Volgens omstanders zouden er opzettelijk tegels uit het fietspad zijn gehaald, waardoor fietsers en snorscooters vallen.

Het meisje heeft flinke schaafwonden aan haar gezicht. Ook klaagde ze over pijn aan haar rug. Ze is meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Het zou volgens omstanders al de vierde keer zijn dat er op deze manier iemand ten val komt. De tegel lag midden op het fietspad op het moment dat de eerste hulpverleners ter plaatse waren.

Dat zou betekenen dat de stoeptegel opzettelijk uit het fietspad is gehaald en midden op het fietspad is gelegd. In 2013 gebeurde er op dezelfde plek een ongeluk door losliggende stoeptegels. Toen kwamen tegels los te liggen door het droge weer. In die periode gebeurde soortgelijke ongevallen in Breda en Eindhoven.

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl