Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Motorrijder gewond bij aanrijding met auto op de Midden-Brabantweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4547 keer bekeken

Op dinsdag 11 maart 2014, rond de klok van 21:30 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op de Midden-Brabantweg.

Een 54-jarige motorrijder uit Tilburg is zwaargewond geraakt bij een botsing met een auto.

Het ongeluk gebeurde op de kruising. Ook een traumahelikopter is ingezet.

De motorrijder was in de berm beland. Het is onbekend wat voor verwondingen de man heeft.

Het was een grote ravage op de weg. De auto is volledig in elkaar gedrukt en over de hele weg lagen brokstukken verspreid.

De automobilist wordt door de politie verhoord.

De afrit vanuit Raamsdonksveer was in de richting van Waalwijk afgesloten. Ook was de oprit in de richting van Den Bosch dicht voor het verkeer. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis.

De afdeling verkeers ongevallen analyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Laatst aangepast op 11 maart 2014 23:55

Reacties  

#1 caj 11-03-2014 23:53
zijn de verkeerslichten hetzelfde afgesteld als die kruising bij piet klerks? dan snappen wij het wel,als het voor u groen is, rijden er aan de andere kant nog zeker auto's door het rode licht, omdat om de dood eenvoudige reden, ze staan niet goed afgesteld, maar ja dat roepen we al jaren, maar snappen het die ambtenaren dit wel?
#2 Marlies 12-03-2014 05:58
Verkeerslicht oversteek naar Mac Donald? Erger mij elke dag: vanuit de richting Piet Klerx door het rode licht!(andere kanten ook)Ook geen richting aangeven:aanrij dingen, echt niet omdat het verkeerslicht niet goed afgesteld is. maar'snel nog even'!Geen tijd/respect.Ho pen afval langs de weg zien,zomaar uit het raam gedonderd!Pas nog:in de hitte gooien ze een brandende sigaret in het gras. Ach,sigaretje? Zie hoe een brand kan ontstaan?Als men er (zeker 's avonds) controleert, dan kunnen er vele gele briefjes volgen, ook voor niet handsfree bellen!Een heer in het verkeer is vaak een dame, maar zijn er nog wel 'heren in het verkeer', een grote omhooggestoken vinger als je iemand ergens netjes op attendeert is de reactie.
Flink aanpakken, helaas dat blijkt 'even'te helpen ,al is het dan alleen maar in de geldbeurs!
#3 Yvonne 12-03-2014 07:38
Niet oordelen voordat je de ware toedracht weet Marlies, je kunt je beter druk maken over de slachtoffers, elk slachtoffer is er 1 teveel!
#4 Rob 12-03-2014 07:48
!Pas nog:in de hitte gooien ze een brandende sigaret in het gras. Lang geleden dan.

Sterkte voor de slachtoffers.
#5 . 12-03-2014 11:47
Je gaat je nu langzaam wel afvragen waar het aan ligt inderdaad. Is dit niet al het 5e ongeluk op dit kruispunt dit jaar? Dat ze er onderhand iets aan doen, camera's, flitspalen, alle beetjes helpen misschien...
#6 Ozzie 12-03-2014 12:32
Waarom doet iedereen zo negatief over wat Marlies zegt? Er zit gewoon een kern van waarheid in wat zij zegt.

Denken jullie daadwerkelijk dat de stoplichten verkeerd staan afgesteld? Zouden daar geen zeer moderne technieken voor worden gebruikt anno 2014? Zouden daar niet regelmatig controles op plaatsvinden?

Vaak is het toch echt een kwestie van haast en "nog snel even het rode licht meepikken". We weten allemaal dat het niet mag, maar we hebben het vast allemaal wel eens gedaan. En sommige mensen doen het helaas structureel. Op de Midden-Brabantw eg gebeurt het regelmatig dat ik groen heb, en dat er toch nog even eentje vol gas komt langsscheuren. En geloof me, dat is dan gewoon iemand die 100% door rood rijdt.

Hoe dan ook. Niemand hier kent de exacte feiten, dus het blijft bij speculaties. Alleen kun je niet zomaar zeggen, tenzij je zelf proefmetingen hebt gedaan en onomstotelijk bewijs hebt, dat de stoplichten verkeerd staan afgesteld.
#7 Karel 12-03-2014 15:24
Geen idee wat de toedracht in dit geval was. Maar dat te strak afgesteld staan van de stoplichten is echt populistisch geblaat. Dat was misschien ooit zo maar tegenwoordig echt niet meer. Ik kom elke dag bij zowel de kruising bij Piet Klerkx en bij de MacDonalds. En er wordt met zeer grote regelmaat gewoon dwars door rood gereden. Dus niets te strak afgesteld, maar men rijd er vaak door het rood.
#8 Bob 18-03-2014 23:11
Volgens mij zit het hem daar in die derde strook voor rechtdoor;
Je ziet dat het licht op groen gaat, dus gas erop. Kruisend verkeer verwacht dit niet en denkt er nog wel voor door te kunnen. ...

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl