Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Op zoek naar een all-inclusive in de bajes? Inbrekers komen via dak binnen bij reisbureau Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3883 keer bekeken

WAALWIJK - Bij het reisbureau D-reizen in het winkelcentrum De Els in Waalwijk is woensdagnacht ingebroken. De inbrekers kwamen via het dak in de winkel terecht.

Het is niet duidelijk of de inbrekers ook iets hebben buitgemaakt. Ook is onbekend of ze van plan waren om in het reisbureau hun slag te slaan of dat ze een andere winkel op het oog hadden.

Bekijk de foto's:

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#11 bromsnor 25-11-2016 22:14
vervolg:
Al die kolder heeft ervoor gezorgd dat het publiek steeds meer de weg naar de omliggende gemeenten heeft gevonden om gezellig te winkelen of gewoon inkopen te doen.
Ook voor ouderen en mensen die slechter te been zijn is het daar een verademing om gewoon, zonder idioot hoge parkeergelden te hoeven betalen, vlakbij de winkels te kunnen parkeren.
Ook het ontbreken van handhavers, die de gemeentekas verder moeten vullen ten koste van argeloze burgers, is in die andere plaatsen een waar genoegen.
Waarschijnlijk zal het voor de middenstanders in het centrum niet meer goed komen, al verbouwen ze het hele centrum. Helaas!
#12 bromsnor 25-11-2016 22:15
vervolg:
Ook niet voor de middenstanders op Laageinde, waar onze gemeente kennelijk ook niet kan voorkomen dat Lidl het hele zootje heeft op kunnen kopen en de overige winkeliers nu uit hun winkel zet.
De ouderen in heel deze wijk en Balade zijn hierop aangewezen maar worden nu de dupe van het slapende gemeentebestuur dat ook hier zijn zorgplicht heeft verzaakt.
#13 Gemeente WW, doe wat 25-11-2016 22:38
In Drunen en kaatsheuvel leg je een blauwe kaart neer dus zeik niet daar is het beter geregeld,
Bovendien is het verder lopen geen probleem maar het gaat om het principe ze kunnen de tarieven verlagen waardoor het leuk blijft om te parkeren, en dat flut beveiliging hier is waardeloos, en dan durf u te beweren dat wij beter af zijn om extra te betalen nou ik betaal liever minder dan meer door beveiligd te zijn met niks nutten, maargoed ieder zijn mening natuurlijk, heb wel respect voor deze groep mensen maar heb geen respect voor dit werk wat ze doen, zet er echte opgeleide mensen neer die ook niet terug lopen als er wat fout gaat. Meerendeel weet precies wat ik bedoel.
#14 Raoul Timmermans gwl 25-11-2016 22:49
Ben gelukkig verhuist naar sprang-capellen geen gezijk meer hier. Alleen nog werken hier in deze klote plaats
#15 Raoul Timmermans gwl 26-11-2016 09:32
Goed gesproken bromsnor. hopelijk zullen ze bij de gemeente dit ook lezen en er wat mee gaan doen, Mischien valt er dan nog wat te redden aan Waalwijk.
#16 Gemeente WW, doe wat 26-11-2016 09:36
U heeft een goed punt bromsnor,
Ben benieuwd of gemeente Waalwijk ooit zal verbeteren!!
#17 Slordig. 26-11-2016 09:50
Niet slim raoul om je zo uit te laten, dit zal jou werkgever niet leuk vinden ( gwl staat achter Zeegers-gwl, ben ik zo juist achtergekomen, zeer slordig om jou werkgever zo te schade te brengen...

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl