Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Politie schiet bij arrestatie na steekpartij aan de Guido Gezellestraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 10061 keer bekeken

Op zaterdag 15 augustus 2015, rond de klok van 23:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een steekpartij aan de Guido Gezellestraat.

Een man, vermoedelijk de bewoner van het huis, is op een brancard uit het huis gehaald. Hij is gearresteerd en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou eerder op de avond een vrouw hebben neergestoken. Zij is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. In het huis was ook een kindje aanwezig. Het kind is ongedeerd naar buiten gehaald door de politie.

Het slachtoffer van de steekpartij is volgens buurtbewoners de vrouw van de opgepakte man. Ze kon ontkomen nadat ze gestoken was. Ze werd buiten door ambulancepersoneel behandeld en daarna afgevoerd met de ambulance. Volgens de politie gaat het mogelijk om een 'ruzie in echtelijke sfeer', maar dat wordt nog onderzocht. De vrouw heeft geen ernstige verwondingen.

Agenten stonden met getrokken wapens voor het huis. Ze droegen kogelwerende vesten. De agenten schreeuwden naar de vermoedelijke bewoner van het huis toen ze binnenvielen. Vervolgens klonk er een schot. Enige tijd later werd de man op de brancard naar buiten gehaald. Volgens de politie is er alleen een waarschuwingsschot gelost. Hoe de man aan zijn verwondingen komt is niet duidelijk.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht. Het huis en de omgeving zijn afgezet met lint.

Laatst aangepast op 18 augustus 2015 08:36

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl