Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

UDATE: Politie vindt meerdere hulzen na schietpartij aan het Vredesplein Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4292 keer bekeken

Tiplijn Whatsapp: 06 494 00 112

Waalwijk - Op vrijdag 14 april 2023, rond de klok van 23:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een schietpartij aan het Vredesplein.

Meerdere eenheden van de politie kwamen met spoed ter plaatse. Omstanders die op dat moment aanwezig waren op plaats delict, toen de politie ter plaatse kwam werden allemaal gefouilleerd.

Een omstander hoorde meerdere schoten, en had direct 112 gebeld. Tijdens het onderzoek had de politie meerdere hulzen gevonden tegenover het Sint Antoniushof. De hele omgeving was afgezet door de politie. Er zijn geen gewonden gevallen.

 

Vermoedelijk is voorafgaand aan dit incident een onderling conflict geweest, waarbij een 19-jarige man uit Drunen is gestoken. Hij is hierbij niet gewond geraakt. Of dit incident ook daadwerkelijk met het schietincident te maken heeft wordt nog uitgebreid onderzocht. Voor de mishandeling is zaterdag 15 april een eveneens 19-jarige verdachte uit Berkel-Enschot aangehouden.

Of diegene ook heeft geschoten is nog niet vast te stellen. Het onderzoek wordt dus nog voortgezet. Wel is uit onderzoek al gebleken dat het om knalpatronen gaat van een alarmpistool die in de lucht zijn geschoten, er is niet gericht op een persoon geschoten.

Laatst aangepast op 15 april 2023 14:18

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl