Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Twee minderjarige meisjes (13 en 16) uit Waalwijk al dagen vermist: 'Bel 112 als je ze ziet'

Bericht geplaatst op // 10146 keer bekeken

WAALWIJK – De politie is naarstig op zoek naar twee meisjes uit Waalwijk. Zij worden sinds zondag vermist. De tieners liepen samen weg van huis en zijn daarna door niemand meer gezien. Vanwege de minderjarige leeftijd van de meisjes slaat de lokale politie alarm.

,,We beschouwen dit als een urgente vermissing en zijn aan het informeren bij familie, vrienden en kennissen”, reageert een politiewoordvoerder.

Er zijn inmiddels meerdere Burgernet-meldingen en berichten op sociale media verspreid om de meiden zo snel mogelijk weer terug te vinden. ,,Een volgende stap is om foto’s te publiceren, maar dat heeft heel veel impact op de privélevens van deze meisjes. We zijn daarin dus nogal terughoudend.”

Het gaat om twee meisjes van dertien en zestien jaar. Ze spreken alleen de Poolse taal en zijn tijdelijk woonachtig in Waalwijk. De politie is ervan op de hoogte dat de meisjes notoire weglopers zijn. Het is zeker niet de eerste keer dat zij op eigen initiatief zijn vertrokken.

Toch spreekt de politie van een urgente vermissing, omdat ze zonder begeleiding van een volwassene zijn weggelopen. ,,We hebben geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf, maar we kijken wel uit naar deze tieners. Iedere informatie is dan ook welkom.”

Van de meisjes is een summier signalement bekend. Het 16-jarig meisje is 1,58 meter lang, heeft donkerbruin haar en een slank postuur. Het 13-jarig meisje is 1,65 meter lang en heeft lang, blond haar dat ze vaak in een knot draagt. Ze heeft een stevig postuur.

Vermoedelijk hebben de tieners allebei een rugzak bij zich. Wie hen ziet lopen, wordt verzocht onmiddellijk het alarmnummer te bellen.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl