Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Twee verdachten aangehouden voor drie berovingen in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 1549 keer bekeken

Waalwijk - Twee mannen zijn vrijdagmiddag aangehouden. Ze worden onder andere verdacht van diefstal in vereniging en mishandeling.

De afgelopen tijd zijn in Waalwijk drie mensen beroofd van onder andere geld en persoonlijke spullen. Dat gebeurde na een afspraak via een datingchatsite. Eén slachtoffer is daarbij mishandeld.

Via de datingsite is het mogelijk om een (seks)afspraak te maken. In twee gevallen werd de afspraak gemaakt in Waalwijk. Vervolgens werden de slachtoffers beroofd.

De recherche is direct een onderzoek gestart. Duidelijk was dat dit zo snel mogelijk gestopt moest worden. Na grondig speurwerk door de rechercheurs lukte het om achter de identiteit van twee verdachten te komen. Vrijdagmiddag zijn een 27-jarige inwoner van Sprang-Capelle en een 32-jarige inwoner van Waalwijk als verdachten aangehouden.

 

Ze zullen zo spoedig mogelijk voor een Rechter-Commissaris geleid worden. Tot die tijd zitten ze bij ons vast. Het onderzoek is nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Laatst aangepast op 23 december 2023 14:37

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl