Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

UPDATE: Vandalen houden huis in centrum aan de Stationsstraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3465 keer bekeken

Op vrijdag 15 mei 2015, rond de klok van 03:00 uur, hebben vandalen een spoor van vernielingen achtergelaten aan de Stationsstraat.

Ze gooiden dozen met glazen flessen om en staken een bloembak in brand. Acht betonnen zitbankjes die in de winkelstraat staan zijn omgegooid. Ook dumpten ze tien zakken huisafval in de straat.

Volgens winkeliers gebeurt het wel vaker dat vandalen huishouden in het centrum. "De bankjes worden wel vaker omgegooid. Ze zijn verplaatsbaar en met drie man heb je zo'n bankje zo omver", zo zegt Jean Paul van de winkel Rules Fashion.

Volgens de winkelier is het meestal niet meer dan 'vervelend', zoals zand dat uit bloembakken wordt gegooid. "Dan pak je een bezem en is het zo weer weg." Maar de kapot gegooide flessen die vrijdagochtend verspreid in de Stationsstraat lagen, zijn minder leuk. "Hier komen 's ochtends vrachtwagens en die proberen wel om het glas heen te rijden, maar dat gaat moeilijk.

Ook voor het winkelend publiek zijn de glasscherven niet prettig." Inmiddels is de rotzooi opgeruimd.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 15 mei 2015 12:19

Reacties  

#1 ik 15-05-2015 11:36
En dan is er een voorstel om de betonnen bankjes te vervangen voor houten bankjes om het centrum te verfraaien..... ..????????????? Die zijn dan wel vandalen proof????

Niet doen. Zonde van het geld
#2 Franck 15-05-2015 11:50
Ze vinden zich zelf waarschijnlijk heel grappig nu... trieste bedoeling
#3 Oz 15-05-2015 13:55
Wat ik niet snap, ik ben natuurlijk ook maar een simpele ziel, is hoe het komt dat er geen camerabeelden zijn. Er wordt de laatste jaren regelmatig rottigheid uitgehaald in het centrum (denk ook onlangs nog aan het vernielen van de kerk en het kerkhof) en er vinden regelmatig inbraken plaats. En nooit zijn er beelden van. Hoe kan dat? Loopt Waalwijk zo ver achter op het gebied van (camera)bewakin g? Blijven we gewoon rustig toekijken hoe een paar knuppeltjes de boel vernielen? Accepteren we dat maar gewoon? Gemeente Waalwijk ... wakker worden!
#4 Marlies 17-05-2015 05:51
Een trieste aanblik. Cameratoezicht: van de zotte dat een winkelier extra kosten op de hals moet halen om asociaal gedrag het hoofd te bieden toch!Ouders moeten taak serieus nemen!De ondernemer:in zijn winkel wordt 'n groot gedeelte 'gratis' meegenomen! Wij als ouder zijn verantwoordelij k voor deze vandalen! Op een kerkhof vernielen, wat een wereld!Bergen afval wordt er gedumpt langs de snelwegen enz,dat zijn GEEN kinderen!WORDT ER NOG OPGEVOED'?Camer atoezicht: dat is te omzeilen-wordt vernield.wij moeten naar ons zelf!Ouders, heeft u ook zo'n kind? Gooit u zelf als ouder de bermen ook vol?Of heeft u van uw ouders ook zo'n prachtig voorbeeld gehad om alles zomaar uit het raam te gooien?
#5 Ali 17-05-2015 22:39
SCHANDALIG NIKS MEER OVER ZEGGEN ZE MOETEN ER GEWOON ACHTER AAN GAAN EN ER IETS AAN DOEN IN PLAATS VAN LUIEREN

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl