Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Vechtende meisjes sluiten vrede na opgenomen ruzie in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4082 keer bekeken

WAALWIJK - De twee meisjes die gisteren ophef veroorzaakten door vechtend op een filmpje (opgenomen op een speelterrein in Waalwijk) te staan, hebben inmiddels de strijdbijl begraven.

Een woordvoerdster van de politie geeft aan dat beide meisjes gisteren een gesprek hebben gevoerd over het voorval. Verder wist de politiewoordvoerster te melden dat er binnen een gesprek gaat plaatsvinden tussen de politie en de betrokkenen die op het filmpje te zien zijn. Van een van de omstanders die werd herkend op de beelden, zijn privégegevens op internet gezet. "De familie van die betrokkene is gebeld en uitgescholden", weet de politiewoordvoerster.

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Porton Cloud storage

Brandblusser XL

Laatst aangepast op 26 augustus 2014 11:13

Reacties  

#1 Ikke 26-08-2014 11:42
Belachelijk en dAn ist goed omdat ze hebben gepraat!!dus kunnen ze een kop intrappen en daarna praten is t goed!!GESTOORD
#2 mama 26-08-2014 14:46
die hele groep s ziek man
en schijnt helemaal nie bijgelegd te zijn hor ik van meerdere mensen ,,,hun ff koppen in trappen deuzen
#3 Gerard 26-08-2014 15:33
Gelukkig getuigen bovenstaande reacties wel van de nodige intellect. Beetje vreemd dat dit soort reacties gewoon geplaatst mogen worden. Buiten dat waren de personen in het filmpje vervelende individuen. (met name de jongen in het trainingspak welke duidelijk te kampen had met seksuele frustraties, geen wonder gezien zijn respectloze houding naar het andere geslacht)
#4 Jolanda 26-08-2014 16:50
Sorry ik snap niet dit dit met alleen praten opgelost is .
Ik ben van mening als het recht bepaald dat kinderen met de 16 al volwassen geacht worden waarom kunnen ze dan ongestraft een meisje van 11 jaar zou in elkaar slaan/schoppen . Kijk dat ze met de politie om de tafel hebben gezeten en gepraat hebben oke maar dit mag natuurlijk niet ongestraft blijven want dan zou iedereen sorry kunnen zeggen en door gaan . Ik ga er nog altijd vanuit dat politie deze zaak goed aanpakt . Sterkte voor de ouders want die krijgen nu ook veel te verduren waar hun kinderen schuld aan zijn het ligt nieet altijd aan de ouders wat ik vaak lees !
#5 Anoniem 27-08-2014 06:06
Dit is echt te gek voor woorden..... De "omstander" die is gebeld en uitgescholden heeft ook actief meegedaan. Is ook zeker niet de eerste keer dat hij losse handjes heeft en dit wordt nu afgedaan met een gesprekje???? Dat gozertje heeft echt voor niets of niemand een greintje respect. Hoever moet dit komen voordat de politie echt iets onderneemt; moet iemand bont en blauw zien, moet hij wapens gebruiken, blijvend letsel toebrengen of nog erger???

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl