Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Vluchtelingen dreigen van brug te springen aan de Gaard Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5818 keer bekeken

WAALWIJK - Een groepje jonge vluchtelingen heeft maandagmiddag in Waalwijk voor consternatie gezorgd door mogelijk te dreigen om van een fietsbrug bij de N261 te springen. De asielzoekers waren de vele verplaatsingen naar tijdelijke opvanglocaties beu.

De jeugdige vluchtelingen zouden met een bus van sporthal De Slagen in Waalwijk naar abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk worden gebracht. Voor een aantal van hen werden de vele verplaatsingen even te veel. Hierop besloot een zevental vluchtelingen naar de fietsbrug van de N261 bij Waalwijk te gaan. Voor even dreigden ze van de brug te springen. Politie en jongerenmedewerkers weerhielden ze ervan om daadwerkelijk de sprong te maken.

Het verkeer werd tijdelijk afgesloten op de N261. Automobilisten stapten uit hun wagen om toe te kijken. Ook de fietsbrug werd tijdelijk afgesloten voor al het fietsverkeer. Het voorval duurde ongeveer een kwartier. De vluchtelingen worden nu bijgestaan door de politie en jongerenmedewerkers.

Foto: Martijn van Bijnen - 112delangstraat.nl

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 28 september 2015 19:18

Reacties  

#11 Toos 28-09-2015 19:40
Van de brug afspringen en toch maar niet gedaan , Willen niet naar Nieuw-Cuijk daar is natuurlijk niets te beleven! hebben zij al lang via social media vernomen,Ik krijg steeds meer aversie tegen deze mensen , Ik was in het begin nog welwillend tegen deze mensen , maar nu overheerst sarcasme en akeer .
#12 Jj 28-09-2015 19:52
Helemaal met jou eens Toos, maar dit soort dingen ziet de artelijke regering/gemeen te niet ze hebben een plaat voor hun kop maar alles wat die schofte krijgen moeten wij betalen en wat hun krijgen hebben wij niet eens schande is dit, maar Toos jou dochter heeft het eerlijk verdient en die schofte niet,
#13 Koos Waalwijk 28-09-2015 20:07
Ik zeg niets meer daar hier een pseudoniem ophoudt die persé zijn/haar gelijk wil doordrukken.

Gewoon simpel, "moven" die hap! Wij het ongemak (zeer zeker) en de zieligheidsindu strie de gelden.
#14 Pim 28-09-2015 22:17
Een raar asociaal lomp volk zijn wij Nederlanders aan het worden. Ikke ikke ikke, graaien, vreten en de rest kan stikken.

We leven hier in een van de rijkste landen van de wereld waar niet iedereen het inderdaad even goed heeft maar we hebben allemaal wat de eten en een dak boven ons hoofd en we hoeven niet te vluchten voor een vijand. Het is alleen niet helemaal goed verdeeld in Nederland en dat komt door de grote politieke verdeeldheid in NL.

Ik geef je 1 week in het land van herkomst waar deze vluchtelingen vandaan komen en je praat wel anders. Zij kunnen er ook niets aan doen daar geboren te zijn. Wees eens tevreden met wat je hebt en wees blij dat je in zo'n welvarend land geboren bent.
#15 Truus 29-09-2015 07:23
Wat een zielige reacties hiero "willen niet naar nieuwkuijk want daar valt niks te beleven"??? Waar kom jij vandaam dan??? Alsof er in waalwijk zo bijsterveel te doen is. Ze zijn gevlucht voor de alledaagse bombardementen in hun land en nu worden deze alleenstaande MINDERJARIGEN,a l weken van sporthal naar sporthal vesleept om op waar men n paar matrassen op de grond gooit zodat ze kunnen slapen...als ze überhaupt kunnen slapen, om morgen weer opgeveegd te worden naar de volgende lokatie waar men ze liever ook snel weer ziet vertrekken.
Wie is er nou t kutvolk? Hullie of Gullie?
#16 natascha 29-09-2015 14:46
als vluchteling zou ik blij zijn met een veilige plek waar dan ook.
#17 Danny 29-09-2015 15:41
Stelletje aandacht trekkers, dat ze blij zijn dat ze hier überhauptonderd ak krijgen. Altijd beter om van opvang naar opvang te gaan dan te moeten rennen voor bommen. En die andere schijnheilige Hollanders hier, als jullie ze zo graag willen helpen haal je ze maar in huis, hoeven wij niet verveeld te raken van dit soort acties in het nieuws
#18 un Wolluker 29-09-2015 16:08
@Pim en @Truus,

Dankjulliewel voor jullie warme reacties. Ik was even bang dat alle inwoners van Waalwijk van die kille mensen waren, maar jullie hebben mijn vertrouwen weer een beetje hersteld.

We hebben het nog steeds over vluchtelingen en dat schijnt niet iedereen te (willen) begrijpen. Welk kind van 14 reist zielsalleen voor z'n lol zonder ouders en familie naar een vreemd land aan de andere kant van de wereld. Juist ja, geen enkel kind. Het gaat hier om kinderen die tussen de bommen en kogels zijn opgegroeid, niet weten wat vrede is, en nu in hun eentje van hot naar her worden gesleept. Ik vind het werkelijk om te janken dat er in ons beschaafde landje zoveel mensen zijn, die deze kinderen nog steeds de rust en vrede niet gunnen die deze kinderen op hun jonge leeftijd verdienen. Ik schaam me kapot.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl