Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Vrouw gooit vuil in brievenbussen van bewoners woonzorgcentrum in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 2087 keer bekeken

WAALWIJK - Een 51-jarige vrouw uit Oss is aangehouden nadat ze onder andere vuilniszakken zou hebben leeggegooid op de binnenplaats van een woonzorgcentrum aan het Vredesplein in Waalwijk. Ook zou ze vuil in de brievenbussen van bewoners hebben gestopt.

Agenten vonden de vrouw in de hal van het gebouw, waar ze stond te roken. Ze vroegen haar te vertrekken, maar dit weigerde ze. Ze bleef terugkomen naar de binnenplaats van het woonzorgcentrum en stond daar te schreeuwen. De vrouw is vervolgens aangehouden.

De vrouw bleek de nacht ervoor ook al gecontroleerd te zijn. Ze wilde toen in de Grotestraat in Waalwijk een taxi nemen, maar bleek geen geld bij zich te hebben. De taxichauffeur riep toen de hulp van de politie in, omdat de vrouw niet uit zijn taxi wilde. Agenten haalden haar uit de taxi en namen haar mee naar het bureau.

De vrouw is later die ochtend naar huis gebracht. Omdat de vrouw een verwarde indruk maakte, wordt er maandag gekeken of ze medische hulp nodig heeft.

Laatst aangepast op 11 februari 2014 14:07

Reacties  

#1 el 10-02-2014 13:17
Bij ons heeft ook iemand een vrouw grijsblond met staartje in de tuin achter mijn raam gestaan zaterdag nacht zak met kapotte bierflesjes a htergelaten ze vroeg hoe laat de bus kwam spreken we over dezelfde???

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl