Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Doodgeschoten vrouw TweeSteden ziekenhuis Waalwijk is verpleegkundige (28) uit Zevenbergen

Bericht geplaatst op // 10065 keer bekeken

Op maandag 10 augustus 2015, rond de klok van 17:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een schietpartij aan de Kasteellaan. 

UPDATE: De vrouw die is doodgeschoten op de parkeerplaats van TweeSteden ziekenhuis is een 28-jarige verpleegkundige uit Zevenbergen. De vrouw werkte sinds 2010 bij het ziekenhuis.

Ze had net haar dienst erop zitten. Ze werd op het parkeerterrein van het ziekenhuis beschoten. Hulpverleners hebben de gewonde vrouw nog uit de auto gehaald om haar te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

Dader gevlucht:

De politie gaat ervan uit dat de dader doelbewust op haar geschoten heeft. "Het lijkt er wel op. Maar hier wordt nog onderzoek naar gedaan", aldus een woordvoerder. De dader is voortvluchtig.

Twee ruiten van de auto zijn door één of meerdere kogels geraakt. De politie is een groot onderzoek gestart, er wordt in de vijver naast de parkeerplaats gezocht. Ook kijken agenten tussen het riet naast de vijver en de N261 wordt in de gaten gehouden. Ook de politiehelikopter zoekt mee.

Laatst aangepast op 10 augustus 2015 21:02

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl