Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Waalwijker misdraagt zich na drugsgebruik

Bericht geplaatst op // 4933 keer bekeken

Waalwijk - Een 18-jarige Waalwijker heeft zich zaterdagavond misdragen nabij een woning aan het Rembrandtpark. De man had daar een bewoner en diens schoonzoon mishandeld. Vervolgens had hij een agent geslagen en bespuugd. Ook een ambulancemedewerker werd in het gezicht gespuugd. Hij verklaarde vanmorgen dat hij drie jointjes had gerookt. Door zijn drugsgebruik kon hij zich weinig meer van het voorval en de aanleiding daartoe herinneren.

Agenten kregen omstreeks 22.15 uur een melding dat bewoners aan het Rembrandtpark werden lastig gevallen door een man. Hij had daar op de voordeur gebonkt en de bewoner en diens schoonzoon te hebben geduwd geslagen. Ter plaatse bleek de onruststoker onwel te zijn geraakt en op zijn buik in de tuin te liggen. De agenten spraken hem aan en vroegen wat er aan de hand was. Hij reageerde daar echter niet op. Hierop werd een ambulance ter plaatse gevraagd. Een van de dienders boog zich over het slachtoffer heen en vroeg aan hem of hij wellicht alcohol of verdovende middelen had gebruikt. Hierop lachte de man en riep: “Flikker op joh” waarna hij de politieman uit het niets met gebalde linkervuist in het gezich sloegt. Hierop werd hij onder controle gebracht en door de agenten aangehouden ter zake mishandelding. Daar hij toch mogelijk toch iets mankeerde, werd hij door ambulancepersoneel onderzocht. Daarbij werden zowel de verpleegkundige en een van de agenten in het gezicht gespuugd. Hierna is de verdachte onder verzet aangehouden. Hij is vanmorgen gehoord, hij had gisteren drie jointjes gerookt, wiet in combinatie met hasj en kon wellicht daardoor zich van het incident vrijwel niets meer herinneren.

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 Jj 07-05-2017 13:18
Tja en KWF en de regering maar reclame maken om te stoppen met roken omdat het ongezond is, nou als KWF en de regering de oogkleppen onderhand is open gaan zetten moeten ze actie ondernemen over drugs gebruik dat is 100X erger, voorbeeld roken maakt geen slachtoffers, drugs daar in tegen WEL!!!!!!
#2 Peter 07-05-2017 18:45
Opsluiten dit soort ongedierte. Totaal verknipte figuren in de samenleving moet je opruimen achter betonnen muren.
#3 Anna 07-05-2017 21:43
Verschrikkelijk de impact die het geeft aan de slachtoffers, chapeau voor de agenten en ambulance personeel die dienst hadden

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl