Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Waalwijkse papegaai Sjefke is weer terecht

Bericht geplaatst op // 4895 keer bekeken

WAALWIJK – De papegaai uit Waalwijk, Sjefke genaamd, die zaterdagavond wegvloog, is inmiddels weer terecht. ,,Hij zat op het dak bij een vriend van mij.”

De eigenaren van de vogel hebben zaterdagavond en –nacht naar het dier gezocht, maar dit was tevergeefs. Toen Sjefke zondagmorgen op een dak in de Bizetstraat werd gespot, werd de brandweer gebeld.

Met een hoogwerker is toen gepoogd om het dier naar beneden te halen. Ook dit was geen succes. Maar zondagmiddag is de vogel weer terug bij zijn rechtmatige eigenaren. ,,Ik keek boven uit het dakraam, omdat ik dacht hem daar gezien te hebben. We pakten de ladder om achter hem aan te gaan, maar het bleek slechts om een beeld te gaan”, zegt de eigenaresse lachend.

Even later is de vrouw toch weer naar het dakraam gegaan. ,,Ik heb gefloten, zo kwam ik erachter dat hij bij een vriend van mij op het dak zat. Nadat ik naar hem floot, hupte hij bij ons naar binnen.” Volgens de Waalwijkse was dit de eerste keer dat de papegaai naar buiten was gevlogen.

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl