Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Weer brand op kunstgrasveld WSC Waalwijk: 'Ik ben er nu echt klaar mee'

Bericht geplaatst op // 5250 keer bekeken

WAALWIJK - Voor de derde keer in minder dan een jaar is het weer raak. Vandalen hebben zondagavond een deel van het hoofdveld van WSC Waalwijk in brand gestoken. Terreinbeheerder Theo Hijmans is er helemaal klaar mee: ,,Het is maar goed dat ik niet weet wie het zijn."

Jongens van WSC waren zondag aan het voetballen op het B-veld, toen zij ineens een steekvlam op het hoofdveld zagen. Theo schakelde de politie in: ,,De politie bekijkt camerabeelden van het naastgelegen RKC, in de hoop dat we ook maar een glimp op kunnen vangen van de daders. We hebben één keer eerder een vandaal op kunnen sporen, maar dit moet nu echt eens afgelopen zijn.''

Theo is vaak op de club te vinden en heeft verschillende lijntjes uitstaan om maatregelen te treffen. ,,Ik heb net de voorzitter aan de lijn gehad om te overleggen of we ook zelf camera's aan moeten schaffen. Alles wat met voetbal te maken heeft gaat mij aan, dus ook deze vernielingen."

Hijmans neemt ook contact op met de gemeente, die nog voor een derde eigenaar is van de velden. ,,Ik ga mezelf er echt hard voor maken dat dit niet meer gebeurt. Wanneer we niet aanwezig waren op het complex lieten we de poort toch open zodat iedereen de kans kreeg om te voetballen. Maar misschien gaat de poort wel op slot. Zo worden de goede jongens helaas ook de dupe van dit vandalisme."

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl