Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Weer een aanrijding op kruising aan de Putstraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4029 keer bekeken

Op donderdag 14 augustus 2014, rond de klok van 16:00 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Putstraat.

Op de kruising was een flinke aanrijding gebeurd. De klap was flink. Hierdoor draaide een van de auto’s helemaal om zijn as en kwam een stuk verderop tot stilstand. Vermoedelijk heeft een van de automobilisten door rood gereden. Een bestuurster en een bijrijdster hadden klachten na de aanrijding. Beiden raakten ze licht gewond en zijn onderzocht.

Op de kruising Putstraat zijn al meerdere ongevallen gebeurd. Veel mensen denken dat de verkeerslichten niet goed werken en hebben al met regelmaat de gemeente Waalwijk ingelicht over deze kwestie. De politie gaat onderzoek doen naar de werking van de verkeerslichten. De man en vrouw uit de witte auto gingen vandaag op vakantie. Het tweetal stond op het punt richting Schiphol te vertrekken, om vanuit daar naar hun vakantiebestemming in Spanje te vliegen.

Laatst aangepast op 15 augustus 2014 07:45

Reacties  

#1 G w 15-08-2014 12:37
De stoplichten werken ook niet goed en de gemeente wil dat er eerst een dodelijke ongeval gebeurt voordat ze iets gaan doen want gewonden is niet genoeg voor de gemeente Waalwijk, waar ze wel goed in zijn geld vangen en de bewooners geld aftroggelen maar geld investeren in veilig heid nee dat doen ze niet dat vinden ze onzin krijg ik de indruk, voor de slachtoffers van de ongeval wens ik jullie heelveel beterschap toe, en politie ik hoop dat jullie de gemeente wakker gaan schudden
#2 Ozzie 15-08-2014 13:13
@1 G w

Heb jij zelf dan geconstateerd dat de stoplichten niet werken? Heb je zelf ter plekke een gedegen onderzoek uitgevoerd? Zo ja, heb jij de bevinden van dit onderzoek doorgegeven aan de politie en de gemeente? Zo nee, waarop baseer jij jouw bevindingen dan?

Als de stoplichten inderdaad niet goed zouden zijn afgesteld, denk je dan niet dat er iedere 10 minuten een ongeluk zou plaatsvinden in plaats van eens in de zoveel maanden? En zou het niet gewoon kunnen dat een van beiden inderdaad door rood is gereden? Maar nee... het staat natuurlijk al voor 100% vast dat het de schuld van de gemeente is. Zucht...
#3 .... 16-08-2014 12:45
Idd de stoplichten werken gewoon prima. Misschien een idee om per stoplicht te werken ipv per twee op dezelfde doorgaande weg.
#4 Mevrouw. 16-08-2014 20:31
Ze werken wel, maar er moet wel na gekeken worden! Hoevaak sta ik daar bij rood licht te wachten, terwijl er niemand aankomt of staat te wachten bij de overige 3? Echt heel vaak. En dan voor minimaal 5 min. En daarnaast word er gewoon veel te hard gereden!
#5 Ozzie 17-08-2014 00:09
@4 Mevrouw

"Hoevaak sta ik daar bij rood licht te wachten... En dan voor minimaal 5 min."

Sorry, dit kan ik echt niet serieus nemen. Ja, soms moet je wel eens lang(er) wachten bij een stoplicht. Maar minimaal 5 minuten? Dat is gewoon echt niet waar. Ik heb vaak genoeg bij die stoplichten moeten wachten, maar echt nooit minimaal 5 minuten. Neem volgende keer eens een stopwatch mee, en u zult ervaren dat uw "5 minuten" in werkelijkheid misschien 1 a 1,5 minuut is, maar echt nooit maar dan ook nooit 5 minuten. Sowieso heb ik nog nooit meegemaakt dat ik bij een stoplicht 5 minuten heb moeten wachten, maar dat terzijde.
#6 Mevrouw 17-08-2014 23:14
Ozzie.

Ik ga niet mee in jou discussie. Jij hebt overal een weerwoord op. Dat kan ik niet serieus nemen. Alsof je niks anders te doen hebt? Ik geef mijn mening en die 5 min? Oke daar zal ik er dan 4 van maken ;)
Het valt me trouwens op, dat je altijd alles zo goed weet over Waalwijk. Ben nieuwsgierig wie je echt bent.

De groeten.
#7 Ozzie 18-08-2014 14:59
@6 Mevrouw

Je hoeft ook niet mee te gaan in mijn discussie. Ik reageer alleen op wat jij zegt.

En nee, ik heb echt niet overal een weerwoord op. Alleen op dingen die onjuist zijn. Als jij zegt dat je soms minimaal 5 minuten moet wachten bij de stoplichten in de Putstraat, dan is dat gewoon niet waar. Misschien VOEL jij dat zo, maar kijk de volgende keer eens op je horloge hoe lang je ECHT staat te wachten. Dat kan nooit 5 minuten zijn.

Mijn "weerwoord" is dus niet specifiek tegen jou gericht. Ik geef gewoon feedback als dingen niet kloppen. Net als bij @1 Gw die zonder enig onderzoek concludeert dat de stoplichten verkeerd staan afgesteld. Als je zelf even logisch nadenkt, dan snap je ook wel dat er dan iedere 10 minuten een aanrijding zou plaatsvinden.

Maar goed, nogmaals... ik reageer enkel op wat er wordt gezegd/geschrev en, dus zie het niet als een "persoonlijke aanval" want ik ken jou namelijk helemaal niet.

De groeten terug ;)
#8 JohndJ 18-08-2014 17:05
Bij groen mag je rijden, alle overige kleuren niet. Als je daar mee begint werken deze verkeerslichten prima.....Het zou wel prettig zijn als alle verkeerslichten met sensoren werken, zodat er alleen gewacht moet worden als er werkelijk verkeer aan komt.
#9 bromsnor 20-08-2014 18:50
@#7Ozzie

Hoe kun je nu zo stellig beweren dat je Mevrouw niet kent?

Er zijn zoveel mevrouwen en als je regelmatig voor die kruising staat te wachten op groen, leer je veel mensen kennen :-)

Met dat weerwoord herken ik wel een beetje, maar ook graag het laatste woord :-)

Dat is allemaal prima, vrijheid van meningsuiting toch?

Het houdt de site extra levendig en de moeite waard om regelmatig te bezoeken.

Hopelijk worden de kruising en/of de verkeerslichten er ook veiliger door, ze krijgen in elk geval aandacht en er is al genoeg narigheid geweest op deze kruising....... .
#10 Ozzie 20-08-2014 22:39
@9 bromsnor

Haha... laat ik het dan wat nuanceren en zeggen dat ik Mevrouw niet BEWUST ken. Misschien ken ik haar in het "offline" leven, maar hier op deze site heb ik geen idee wie ze is. Voor de discussie is het ook niet belangrijk. Wat ik wel belangrijk vind, is dat er helder en eerlijk wordt gecommuniceerd. Als dat niet het geval is, dan heb ik daar wel eens een "weerwoord" of beter gezegd feedback op. Niks mis mee toch?

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl