Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Weer politie op bestelling: vooral hardrijders bron van ergernis in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 2167 keer bekeken

WAALWIJK - De politie laat zich donderdag weer op pad sturen door de inwoners van de gemeente Waalwijk. Bij het project Rent a Cop & boa gaan agenten en boa's extra controleren op plekken, die mensen op de Facebookpagina van politieteam Waalwijk aandragen. Vooral hardrijders blijken een bron van ergernis.

Op de Facebookpagina van de politie hebben al tientallen mensen gereageerd. Verreweg de meeste klachten gaan over hardrijders. Op veel plekken in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik wordt nog te hard gereden, zo blijkt uit de reacties. De politie en gemeente zetten donderdag van 14.30 uur tot 21.30 uur extra mensen in om meerdere ‘probleemlocaties’ te bezoeken.

 

In 2016 werd voor het eerst in Waalwijk een Rent a Cop-actie gehouden. Dat leverde meteen tientallen reacties op. Het project heeft daarna een vervolg gekregen in de hele Langstraat. De politie wil zo de band met de inwoners versterken. Verder krijgt ze ook beter zicht op problemen, zoals hardrijden en overlast, waar mensen mee te maken hebben.

Laatst aangepast op 28 januari 2019 20:47

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl