Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 2 december 2023, rond de klok van 10:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op de A59 (Maasroute). Door een onbekende oorzaak was de bestuurder de macht over het stuur verloren en kwam in botsing tegen de vangrail. Een persoon was bij de aanrijding lichtgewond geraakt. Door het ongeval stond er een flinke file op de A59 richting Den-Bosch.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 1 december 2023, rond de klok van 06:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een binnenbrand aan de Sluisweg. Bij het bedrijf Covestro was er brand uitgebroken in een kantoorpand. Omdat bij het bedrijf veel gevaarlijke stoffen aanwezig zijn werd er groot opgeschaald door de hulpdiensten. Het kantoorpand stond helemaal vol met rook. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. De brandweer is zeker nog de hele ochtend bezig.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 30 november 2023, rond de klok van 22:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een autobrand aan de Zomerdijk. Volgens enkele omstanders staat de auto al ruim 2 weken op deze plek langs de kant van de weg. De politie sluit daarom brandstichting niet uit. De brandweer is een tijdje bezig geweest om de brand te blussen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 30 november 2023, rond de klok van 18:00 uur, kreeg de brandweer van Sprang-Capelle een melding van een hulpverlening aan de Noorder-Allee. Door een onbekende oorzaak kwam een kind met haar voet tussen de spaken van de fiets terecht en zat met haar voet vast tussen de spaken. Een omstander aarzelde geen moment en verleende eerste hulp. De brandweer was inmiddels gebeld voor de hulpverlening maar het was de omstander gelukt om de voet van het kind tussen de spaken vandaan te halen. Het geschrokken meisje werd in de ambulance behandeld aan haar voet en verwondingen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 30 november 2023, rond de klok van 14:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een gaslek aan de Talmastraat. De bewoner had een gaslucht waargenomen en waarschuwde meteen de brandweer. De brandweer is bij aankomst meteen op onderzoek gegaan in de woning. Of er daadwerkelijk ook een gaslek is gevonden is niet bekend.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 30 november 2023, rond de klok van 08:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Melkvonderweg. Er was een kopstaart aanrijding gebeurd. Een persoon was hierbij lichtgewond geraakt maar hoefde niet mee naar een ziekenhuis. Een takelbedrijf is later ter plaatse gekomen om de voertuigen op te halen.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 27 november 2023, rond de klok van 17:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van wateroverlast aan de Hoogeindse Rondweg. Door het vele regenwater is het viaduct bij Waalwijk-Oost blank komen te staan. De gemeente Waalwijk heeft de weg aan beiden kanten afgesloten voor het verkeer. Zodra al het water weg is wordt de weg weer vrijgegeven.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 25 november 2023, rond de klok van 11:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Pakketweg. Op de kruising was er een aanrijding gebeurd tussen twee voertuigen. Volgens de politie was de aanrijding ontstaan vanwege een voorrangskwestie. Op de kruising Pakketweg/Weteringweg zijn al meerdere ongevallen gebeurd. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De beide voertuigen liepen veel schade op en moesten worden opgehaald door een takelbedrijf.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 24 november 2023, rond de klok van 20:40 uur, kreeg de brandweer van Sprang-Capelle een melding van stormschade aan de Winterdijk. Een automobilist zag een grote boom op het wegdek liggen en waarschuwde direct de brandweer. Volgens de automobilist was de boom moeilijk zichtbaar omdat het erg donker is op de Winterdijk. Met alarmlichten aan waarschuwde de automobilist de andere weggebruikers op het gevaar. De brandweer was snel ter plaatse. De brandweer is bijna 1 uur bezig geweest om de boom te verwijderen vanaf het wegdek. Hierna is de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 24 november 2023, rond de klok van 15:20 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan het Rembrandtpark. Door een onbekende oorzaak was de automobiliste in aanrijding gekomen met een fietser. De jongen op de fiets kwam bij de aanrijding hard ten val op het wegdek. Hij is onderzocht door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar een ziekenhuis. De auto en de fiets liepen schade op door het ongeval.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 22 november 2023, rond de klok van 12:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een incident aan de Hertog Janstraat. Voor het beruchte viaduct stond er een vrachtwagen stil. De chauffeur had met zijn vrachtwagen de waarschuwingsbalk geramd en kwam tot de ontdekking dat hij met zijn vrachtwagen niet onder het viaduct door kon. De politie en Rijkswaterstaat moesten tijdelijk de weg afsluiten voor het verkeer zodat de chauffeur terug achteruit kon rijden. Onder toeziend oog van Rijkswaterstaat kreeg de chauffeur toestemming om terug achteruit te rijden waardoor de waarschuwingsbalk weer werd geraakt. De vrachtwagen en de waarschuwingsbalk liepen lichte schade op.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 17 november 2023, rond de klok van 21:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval bij Waalwijk-Oost. De bestuurster was in de bocht de macht over het stuur verloren en kwam met haar auto in een sloot terecht. De bestuurster wilde de A59 oprijden toen het mis ging. De brandweer moest ter plaatse komen om de bestuurster uit haar auto te bevrijden. Het personeel van de ambulancedienst had de vrouw onderzocht op letsel maar ze hoefde niet mee naar een ziekenhuis. Tijdens het incident was Waalwijk-Oost afgesloten voor het verkeer.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 16 november 2023, rond de klok van 18:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Dr. Schaepmanlaan. Op de kruising was er een aanrijding gebeurd tussen een fietser en een auto. Bij de aanrijding kwam de jongen op de fiets hard ten val. Het personeel van de ambulancedienst had de jongen onderzocht maar hij hoefde niet mee naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 16 november 2023, rond de klok van 11:15 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk een melding van een incident aan de Burg. Verwielstraat. Volgens omstanders was er een persoon in de supermarkt van Nettorama gestikt. Twee ambulances en de brandweer kwamen ter plaatse voor het incident. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen maar deze werd later afgemeld. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 15 november 2023, rond de klok van 11:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een gaslek aan de Torenstraat. Tijdens graafwerkzaamheden was er een gasleiding geraakt. De brandweer moest eraan te pas komen om het lek tijdelijk te dichten. Enexis komt later ter plaatse om het lek te repareren.
Pagina 1 van 202

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl