Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een 89-jarige man uit Sprang-Capelle viel vrijdagavond 30 oktober wel erg op door zijn rijgedrag op de Bachlaan in Waalwijk. Niet omdat hij heel hard reed, maar juist omdat het zo langzaam ging waardoor andere weggebruikers hem inhaalden en er daardoor gevaarlijke situaties ontstonden. Tijdens de staandehouding door een agent gaf de man toe al ruim 60 jaar (!) zonder rijbewijs te rijden. Dit bleek ook zo te zijn. Uit het gesprek en de omstandigheden bleek verder dat hulpverlening gewenst was, welke ook meteen werd opgestart. Deze zorg was beter op zijn plaats dan een bekeuring. Familie van de Sprang-Capellenaar heeft zich over de man ontfermd.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Een 21 jarige Waalwijker viel vrijdag 30 oktober 2020 omstreeks 19.00 uur negatief op qua rijstijl op de Noorder Allee in Waalwijk. Tijdens de staandehouding waren er aanwijzingen dat de bestuurder mogelijk onder invloed van drugs verkeerde waarop van de man een speekseltest werd afgenomen. De man testte positief op het vermoedelijk gebruik van zowel THC als cocaïne. Hierop is hij overgebracht naar het politiebureau te Sprang-Capelle voor bloedafname door een GGD arts. Met een rijverbod van 24 uur mocht hij het bureau verlaten.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 30 oktober 2020, rond de klok van 17:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Keurweg/Spuiweg. Er was een aanrijding gebeurd tussen een fietser, en een auto. Het slachtoffer op de fiets kwam na de aanrijding ten val. Het slachtoffer raakte lichtgewond. Het is niet bekend als het slachtoffer over is gebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 30 oktober 2020, rond de klok van 14:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een diefstal aan het Bloemenoordplein. Volgens omstanders was de winkeldief erg agressief tegen over het personeel van de winkel. De politie kwam met drie politiewagens ter plaatse. De man is aangehouden door de politie, en overgebracht naar het politiebureau.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 30 oktober 2020, rond de klok van 13:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval op de Midden-Brabantweg. Op de vluchtstrook stond een auto met een afgebroken wiel. De bestuurder van de auto kwam aanrijden en schrok vermoedelijk van de stilstaande auto op de vluchtstrook, en raakte door de schrik de macht over het stuur kwijt. De bestuurder raakte daarna van de weg, en sloeg over de kop tegen het talud langs de weg aan. Wonder boven wonder raakte de bestuurder niet gewond.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op vrijdag 30 oktober 2020, rond de klok van 11:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een persoon te water aan de Bachlaan. Een voorbijganger zag een overleden man in het water liggen, en belde direct 112. De weg rond de plaats waar het lichaam is gevonden, was afgezet. Het gaat om een 70-jarige man uit Waalwijk die sinds vrijdagmorgen vermist was.
Bericht geplaatst op
Update 12:15 uur : U hoeft niet meer uit te kijken naar de vermiste 70-jarige man. Waalwijk - Op vrijdag 30 oktober 2020, rond de klok van 10:00 uur, is de politiehelikopter op zoek gegaan naar een vermiste man uit Waalwijk. De man van 70 jaar is nog niet gevonden door de politie. Kenmerken  : Man : 70 jaar : Blank : Donkerblauwe jas : Beige broek : Bruine schoenen : Grijze pet met de tekst Nielson : Grijs haar / kalend Ziet u de man bel direct 112
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 29 oktober 2020, rond de klok van 19:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van brandgerucht aan De Jonghestraat. De bewoner had een pannetje op het gasfornuis staan. De olie in het pannetje was zo warm geworden dat het aan het roken is gegaan. De hele woning hing vol met rook. Bij de buren kwam de rook door de meterkast. De brandweer heeft heel de woning moeten ventileren.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 28 oktober 2020, rond de klok van 16:00 uur, had de politie van Waalwijk een voertuig staande gehouden aan de Zinkerweg. Beide mannen hadden zich schuldig gemaakt aan diefstal van tientallen emballagekratten (klapkratten) bij een supermarkt in Vlijmen. De buit lag nog in hun voertuig. Het ging om een 26 jarige Bosschenaar en een 23 jarige zonder vaste woon - of verblijfplaats. De twee mannen zijn ingesloten in het cellencomplex in Den Bosch. De recherche onderzoekt de zaak.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op donderdag 29 oktober 2020, rond de klok van 09:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Van Harenstraat. De bestuurder van een bestelbusje wilde een weg inslaan toen er op dat moment een vrachtwagen kwam aanrijden, met een aanrijding als gevolg. De vrachtwagenchauffeur zat op een voorrangsweg. De bestuurder van het bestelbusje is onderzocht door het personeel van de ambulancedienst maar raakte niet gewond.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 28 oktober 2020, rond de klok van 13:15 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een dienstverlening aan de Prof. de Savornin Lohmanpark. Een omstander zag stukken glas naar beneden vallen. Door een onbekende oorzaak was er een glasplaat geklapt. Meteen is de brandweer gebeld, meteen had de brandweer de omgeving afgezet met linten. Een hoogwerker van de brandweer is ingezet. De brandweer heeft de glasplaat verwijderd.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op woensdag 28 oktober 2020, rond de klok van 03:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een inbraak aan de Stationsstraat. Bij modewinkel Van Dijk was weer geprobeerd in te breken. De daders was dit alleen niet gelukt. De verdachten zijn met een auto richting de Burg. vd Klokkenlaan gevlucht volgens de politie.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op maandag 26 oktober 2020, rond de klok van 22:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een meting aan de Mr. Mackaystraat. In de woning ging er een koolmonoxidemelder af. Een baby, en de mensen in de woning zijn direct naar buiten gegaan en hebben de brandweer gebeld. De brandweer is op onderzoek gegaan, en er zijn metingen verricht. Er is niks bijzonders gemeten door de brandweer. Waarop de melder is afgegaan is niet bekend.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zondag 25 oktober 2020, rond de klok van 15:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een buitenbrand aan de Spuiweg. Achteraan bij het bedrijf van cacao-opslag A.Stam stond er een bergje cacao te roken. Er was weer broei ontstaan. De melder was bang dat er een brand zou ontstaan, en had de brandweer gebeld.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op zaterdag 24 oktober 2020, rond de klok van 14:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op de Midden-Brabantweg. De man raakte de macht over het stuur kwijt, raakte hierbij een lantaarnpaal en kwam met zijn Dodge auto in de sloot terecht ter hoogte bij het industrieterrein aan de Van Harenstraat. De man raakte niet gewond. Een berger heeft de auto uit het water gehaald.
Pagina 1 van 147

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl