Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Zie het met je eigen ogen! Get ready for 2030

Bericht geplaatst op // 103 keer bekeken

Afgelopen maanden was de klimaatverandering weer een hot topic. Dat er iets moet gaan gebeuren is bijna iedereen van overtuigd. Hoe groot zijn de risico’s echter echt? Hoe ga jij jouw bedrijf ready maken voor een duurzamere toekomst? Tijdens een ondernemersreis naar Groenland ga je samen met andere ondernemers én een ondernemerscoach brainstormen over deze vragen. Edgeplore.nl organiseert unieke avonturen voor ondernemers en bedrijven. Bekijk hier de website voor meer toffe ideeën.

Ontdek de smeltende ijskappen

De ijskappen smelten en de zeepspiegel stijgt. Wat is hier het directe effect van? We gaan samen in Groenland de ijskappen bezoeken tijdens een unieke ondernemersreis. Tijdens diverse avontuurlijke activiteiten leren we meer over dit probleem. We hiken over de ijskappen en hebben zelfs de mogelijkheid om er op te slapen. Daarnaast kunnen we kritische vragen stellen aan een lokale wetenschapper tijdens een uniek seminar. Dé manier om erachter te komen wat er echt aan de hand is!

Brainstorm op de plek waar het gebeurt

Het bedenken van concrete oplossingen voor het klimaatprobleem is natuurlijk enorm lastig. Tijdens deze trip helpt een ondernemerscoach jullie echter wel na te denken over de toekomst. Wat is de impact van jouw bedrijf? Hoe ga je verduurzamen op een winstgevende manier? Hoe ga je de medewerkers meekrijgen in deze vernieuwde richting? Tijdens diverse sessies brainstormen we met andere ondernemers. Vervolgens werken we een concreet actieplan uit waar je de volgende dag mee aan de slag kunt.

Avontuur en netwerk

Samen afzien bindt! Een uniek avontuur beleven met andere ondernemers zorgt voor connecties voor het leven. Tijdens de korte trip gaan we echt op avontuur, we varen tussen de ijsrotsen, slapen op de gletsjer en vliegen over de ijswoestijnen. Dé manier om niet alleen te brainstormen over de toekomst van je bedrijf, maar ook te bouwen aan duurzame relaties.

Advertentie

BrandblusserXL

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl