Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

DVS brandbeveiliging

credit-cardaanvragen

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Dronekopen.nl

Prins Lifestyle

Langstraatvandaag.nl

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Bericht geplaatst op
Waalwijk - De brandweer en de politie waren om 12:00 uur met spoed uitgerukt voor een binnenbrand in een flat aan de Margrietstraat. In de keuken stond een pan op het fornuis in brand. De bewoonster had de brand zelf geblust. Er kwam veel rook vrij in de woning. De brandweer is de woning binnen gegaan voor een nacontrole. In een gedeelte van de flat hangt er een flinke brandlucht. De brandweer heeft een rookventilator ingezet om al de rook uit de woning en flat te krijgen. De politie kwam met 3 man ter plaatse en heeft de mensen opgevangen die buiten stonden te wachten op de hulpdiensten. De woning liep veel rookschade op.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Hoe is het gesteld met de inbraakpreventie in Waalwijk Zuid? Dat onderzocht de politie dinsdagmiddag. Ex-inbreker Jürgen gaf tips, en tegelijkertijd ontvouwde hij zijn levensverhaal. Op pad met Jürgen. Zijn achternaam geeft hij liever niet. ,,Noem me maar bij mijn schrijversnaam: Mikel Deet." Mikel (41), geboren in Suriname, komt uit Oosterwolde, Friesland. Samen met wijkagent Werner Zopfi en Willy van Iersel van het buurtpreventieteam inventariseert Mikel de inbraakgevoeligheid van de wijk Zanddonk. Dat gebeurt op verzoek van de politie, de gemeente Waalwijk en welzijnswerk Contour De Twern. Zopfi is best tevreden over Zanddonk. ,,Slechts vier inbraken in bijna twee jaar." Maar een paar minuten meekijken met Mikel en je ziet mogelijkheden te over om iets te jatten. Bijna de helft van alle poorten die hij probeert is gewoon open. ,,Kijk, hier staan twee fietsen. De sleutels zitten er nog in." Op een ander adres is ook de schuurdeur…
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Op de Altenaweg in Waalwijk is een man opgepakt voor het veroorzaken van een ernstig ongeluk. Daarbij raakte maandagmiddag rond 17.00 uur een vrouw gewond. De man reed de auto van de vrouw van achteren aan op de Altenaweg, tegenover het gemeentehuis van Waalwijk. Even daarvoor zagen omstanders hem al slingerend en met hoge snelheid over de weg rijden. Getuigen dachten dat de man te veel had gedronken. Na het ongeluk is de bestuurder direct aangehouden. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De schade is groot. De auto's moeten worden weggetakeld door een sleepbedrijf. Eén rijstrook van de Altenaweg is daarom dicht, wat zorgt voor een drukke avondspits in de buurt.
Bericht geplaatst op
Op zondagavond 12 november om 20.27 heeft Burgernet een bericht uitgestuurd. De politie zoekt een man omgeving van Duvenvoordestraat Waalwijk. Waarvoor de man wordt gezocht heeft de politie nog niet bekend gemaakt. De politie is inmiddels ter plaatse aan de van Duvenvoordestraat Omschrijving: Lengte 1.90 meter,Lichtblond haar,Blank huidskleur,Donkere bril,Lichte jas,Donkere broek, Mogelijk onder invloed Heeft u deze man gezien? Bel nu 112.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - "Als hier mensen hadden gelopen.. Nou dan had ik het leed niet kunnen over zien." Wil Muskens staat in zijn voortuin aan de Looijerij in Waalwijk de schade in zich op te nemen. Een dronken man en vrouw reden gisteren als een dolle door zijn buurt. Ze lieten een spoor van vernieling achter. De brokstukken liggen verspreid over drie straten: op een heggetje aan de Looierij ligt een stuk bumper, verderop in de Touwerij liggen glasscherven en zijn een paar bosjes platgereden. Een straat verder, aan de Putstraat, staan twee beschadigde auto's. Wil Muskens probeert na te gaan hoe de auto zijn tuin heeft doorkruist. "Volgens mij heeft hij achteruit, de tuin in, het boompje omgereden. En daarna heeft hij bij de buren twee plantenbakken kapot gereden.” Jan Span hoorde de auto zijn straat inrijden. “Ik zat binnen en ik hoorde een hoop gerammel en geruis.” Geschrokken keek…
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een meisje op de fiets is vrijdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Pakketweg in Waalwijk. Het slachtoffer wilde rond halfnegen de weg oversteken en zag de auto vermoedelijk over het hoofd. Het meisje kwam met haar fiets hard tegen de voorruit van de auto. Ze is lange tijd onderzocht in de ambulance en met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - De politie en ambulance zijn dinsdagmiddag uitgerukt voor een ongeluk op het Halve Zolenpad in Waalwijk. Een automobilist is daar rond één uur in botsing gekomen met een fietser. Toen de automobilist wilde oversteken, kwam hij in botsing met de man op de fiets. Deze raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De autobestuurder kwam er met de schrik vanaf.
Bericht geplaatst op
Op de kruising Van Berckenrodelaan met de Liefrinckstraat in Waalwijk zijn vanmiddag rond twee uur twee personenwagens met elkaar in botsing gekomen. Een persoon is door het personeel van de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar een ziekenhuis. Hoe het ongeval is gebeurd is niet bekend. Een takelbedrijf heeft de beide auto’s opgehaald.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een brandje ontstaan in de bakoven heeft voor forse schade gezorgd bij visspeciaalzaak Dekkers aan de Pastoor Kuypersstraat in Waalwijk. ,,Het belangrijkste is dat iedereen veilig naar buiten kon gaan", geeft eigenaar Saskia Dekkers aan als ze van de schrik bekomen is. ,,Gelukkig gaat het alleen om materiële schade." De oorzaak van de brand is haar vrijdagavond nog onbekend. Ook naar de omvang van de schade is het nog gissen, al is de vis in de winkel natuurlijk niet meer bruikbaar. ,,Samen met een schade-expert zijn we aan het bekijken hoe de situatie is. Morgen kunnen we in ieder geval nog niet open."
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De hulpdiensten waren om 14:00 uur uitgerukt voor een ongeval aan het Halve Zolenpad. Een wielrenner was met zijn fiets in aanrijding gekomen met een oudere vrouw op haar fiets. De wielrenner had wat lichte schrammen. De vrouw raakte door de val gewond aan haar hoofd en haar arm was gebroken door de harde val. De vrouw had veel pijn en kreeg ter plaatse al medicatie van het personeel van de ambulancedienst. De vrouw is overgebracht naar een ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Bij een aanrijding op de beruchte kruising Kleiweg en Vijzelweg in Waalwijk is een man lichtgewond geraakt. Waarschijnlijk gebeurde het ongeluk omdat een van rechts komende auto geen voorrang kreeg. Toen is een auto op deze gebotst. Een takelbedrijf moest komen om beide auto's weg te takelen.  
Bericht geplaatst op
WAALWIJK – Hulpdiensten zijn woensdagochtend uitgerukt voor een ongeluk in Sporthal de Slagen aan De Gaard in Waalwijk. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een 49-jarige man die tijdens zijn werk van een ladder is gevallen. Hij liep een hoofdwond op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De ambulance, politie en traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter hoefde uiteindelijk niet te landen. De arbeidsinspectie kwam ter plaatse voor onderzoek.
Bericht geplaatst op
Op dinsdag 31 oktober 2017, rond de klok van 22:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Spuiweg. Op de kruising waren er twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een van de bestuurders had de auto van rechts geen voorrang gegeven. De beide bestuurders, en twee kinderen zijn onderzocht door het personeel van de ambulancedienst. Niemand raakte gewond.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een ongeluk met vier auto's zorgde maandagmiddag voor een flinke file op de A59 richting Den Bosch, bij Waalwijk. Rond zes uur stond er nog vier kilometer file tussen Dussen en Heusden. Een persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, een ander is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Richting Waalwijk stond enige tijd een kijkersfile van zo'n zes kilometer.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - De drie inzittenden van een busje kwamen maandagochtend in Waalwijk met de schrik vrij, toen het voertuig op de Taxandriaweg na de botsing met een lantaarnpaal op de zijkant terecht kwam. De drie kwamen net uit de nachtdienst, maar mochten na controle door het ambulancepersoneel naar huis. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, reed de berm in en raakte daar een lantaarnpaal. Daardoor maakte het busje een zwieper en belandde op de zijkant, de lantaarnpaal knakte om. De brandweer zorgde ervoor dat geen gevaar ontstond door de stroomkabels die uit de lantaarnpaal kwamen.
Pagina 1 van 93

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.