Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

DVS brandbeveiliging

credit-cardaanvragen

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Bericht geplaatst op
WAALWIJK - De brandweer heeft zondagochtend een jong lammetje gered in Waalwijk. Het beestje was in ijskoud water terecht gekomen en kon zichzelf niet meer redden. Omstanders zagen dat het diertje vastzat in het water, maar konden zelf niks doen om het lammetje te redden. Daarom hebben zij de brandweer gebeld. Een van de brandweermannen wachtte geen moment na aankomst en is over een hek geklommen om het lammetje uit het water te redden. De dierenambulance is opgeroepen om het beestje na te kijken.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Politie en ambulance zijn vrijdagavond rond half tien uitgerukt voor een ongeval aan de Akkerlaan in Waalwijk, ter hoogte van het Mandemakers Stadion. Het ambulancepersoneel onderzocht een van de inzittenden, maar deze hoefde niet mee naar een ziekenhuis. Een auto had lichte schade, bij de andere auto zat de zijkant in elkaar. In verband met de drukte rondom het stadion regelden enkele verkeersregelaars het verkeer.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een man die donderdagavond probeerde snackbar Wang in Waalwijk te overvallen, is afgedropen toen bleek dat zijn de eigenaar van de cafetaria niet onder de indruk was van zijn 'wapen'. De man van een jaar of veertig kwam rond 21.50 uur de snackbar aan de Baardwijksestraat binnen en bestelde nonchalant een broodje kroket. Hij zei dat hij dat niet direct kon betalen en vertelde de verkoper dat hij binnen vijf minuten terug zou komen met wat geld. Hij kwam terug met iets dat op een zwart vuurwapen leek en eiste geld. Dat maakte alleen weinig indruk op het snackbarpersoneel. ,,Het wapen was heel onrealistisch'', zegt eigenaar Zhao in een korte reactie. Hij liet zich dan ook niet intimideren en joeg de overvaller zijn zaak uit.   De man ging er zonder buit vandoor, waarschijnlijk richting het RKC-stadion. Hoewel hij niets heeft kunnen meenemen, is de politie dringend naar…
Bericht geplaatst op
WAALWIJK – Een scooterrijder is dinsdagmiddag flink onderuit gegaan na een botsing met een auto. Dat gebeurde rond half vier op het Halve Zolenpad in Waalwijk. De automobilist zag vermoedelijk de overstekende scooter, waar twee personen op zaten, over het hoofd. De bestuurder van de scooter maakte een flinke smak. Hij is met verwondingen aan zijn been naar het ziekenhuis gebracht. Degene die achterop de scooter zat kon er op tijd afspringen.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Het was maandagnacht een troep bij een reinigingsbedrijf aan de Keurweg in Waalwijk. Door een chemische reactie in een schoonmaakvat, liep een grote hoeveelheid vloeistof over de rand. Daarin zat onder andere palmolie, wat zorgde voor een glibberige bedoening in het bedrijf. Medewerkers waren bang dat er ook gevaarlijke stoffen waren vrijgekomen. Daarom werd de brandweer opgeroepen, die in speciale blauwe gaspakken metingen hebben verricht. De lucht bleek veilig. Voor de zekerheid zijn de medewerkers van het schoonmaakbedrijf buiten afgespoeld met brandweerslangen. Rond 01.00 uur was de brandweer klaar bij het bedrijf. Dat beloofde zelf de glibberige vloeistof weer op te ruimen.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een vrouw is maandag aan het begin van de middag van de trap gevallen nadat ze een stroomstoot had gekregen. De dame is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw werkte aan de elektrische installatie in de WoonExpress in Waalwijk. Na de val was ze volgens de politie wel aanspreekbaar. In het ziekenhuis wordt het slachtoffer verder nagekeken. Bij de woonwinkel werken momenteel meerdere mensen aan de stroominstallatie.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een 40-jarige man uit Tilburg is in de nacht van zondag op maandag rond 00.25 uur aangehouden voor diefstal bij de milieustraat in Waalwijk. Iets na middernacht kwam bij de politie een melding binnen van het bedrijf dat de camera's beheert op het bedrijventerrein in Waalwijk Noord. Een man zou zich verdacht gedragen op de Weteringweg, dichtbij de milieustraat. Hij liep op en neer met spullen in zijn hand. Agenten troffen de man daarna leunend tegen een scooter aan. Hij had tassen bij zich met daarin gedateerde geluidsapparatuur, een tablet en computeronderdelen. In het hekwerk van de milieustraat waren gaten geknipt ter hoogte van de plaats waar ingeleverde apparatuur staat. Daarop werd de man aangehouden. De goederen die hij bij zich had, zijn in beslag genomen.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Op de kruising van het Vooreinde en het Hoogeinde in Waalwijk heeft maandagochtend rond 09.00 een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Een ambulance kwam ter plaatse, maar de bestuurders hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Beide auto's zijn zwaar beschadigd en moeten worden opgehaald door een berger. De oorzaak is waarschijnlijk de laagstaande zon, waardoor een van de automobilisten de andere auto niet heeft gezien.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK – Van mijn vrouw blijf je af, moet hij gedacht hebben. De eigenaar van het Chinese restaurant De Pauw in Waalwijk heeft zaterdagavond eigenhandig een gewapende man naar buiten gejaagd. De overvaller bedreigde zijn vrouw met een pistool en eiste daarop geld. ,,Ik kwam vanuit de keuken en begon tegen hem te schreeuwen. Geschrokken rende hij naar buiten.” De gewapende man kwam rond sluitingstijd het restaurant binnen. Op dat moment waren er geen klanten meer in de zaak. ,,Hij legde een pistool op de balie en vroeg mijn vrouw heel rustig om geld”, vertelt de eigenaar. ,,Ze schrok ontzettend van het wapen en rende naar de keuken om mij om hulp te vragen.” Daarop stormde de eigenaar op de dader af. ,,Ik schreeuwde ‘wat gebeurt hier nou’ en zag dat hij daar geschrokken op reageerde. Hij ging meteen naar buiten.” De restaurantbaas ontfermde zich over zijn vrouw en waarschuwde…
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een man heeft zaterdagavond Chinees-Indisch restaurant De Pauw in Waalwijk overvallen. Daarbij zou gebruikt zijn gemaakt van een vuurwapen. In de buurt van het restaurant aan de Sint Antoniusstraat in Waalwijk is de politie druk op zoek naar de mogelijke dader. Daarnaast is een Burgernetmelding verspreid. De politie heeft het gebied rond het restaurant niet afgezet, maar agenten houden mensen wel tegen om een kijkje in het restaurant te nemen. Zo werd een medewerkster die wilde kijken of alles goed ging met haar collega's geweerd. Op de melding van de overval zijn geen ambulances afgekomen. Niemand lijkt gewond te zijn geraakt.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Op de Professor Asserweg in Waalwijk is vrijdagavond een automobilist tegen een lantaarnpaal gebotst. De gladheid is vermoedelijk de oorzaak van het ongeval. De lantaarnpaal is uit de grond gereden. De auto is inmiddels opgehaald door een bergingsbedrijf, de schade aan de lantaarnpaal wordt door een monteur bekeken.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK – Bij de werf van de gemeente Waalwijk aan de Prof. van 't Hoffweg is vrijdagmorgen stormschade ontstaan. Een groot gedeelte van een dak zit helemaal los. Omdat de kans bestaat dat het stuk dak naar beneden waait, is een gedeelte van de werf afgezet met linten. Medewerkers mogen het terrein niet op. De brandweer is met een hoogwerker aanwezig. Donderdag waaide er ook al een dak los in Waalwijk. Toen ging het om een dak van een woning aan de Kerkstraat. De brandweer moest met een hoogwerker en een tankautospuit uitrukken.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Aan de Kerkstraat in Waalwijk is eind van de middag een dak van een dakkapel gewaaid. De brandweer moest met een hoogwerker en een tankautospuit uitrukken. Met behulp van de hoogwerker lukte het de brandweermannen het dak te verwijderen. Omwille van de veiligheid sloot de brandweer een deel van de straat af.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK – Er stond woensdagochtend wéér een vrachtwagen vast onder de beruchte brug in Waalwijk aan de Hertog Janstraat. De vrachtwagen kon zelf geen kant op, maar is met behulp van een takelwagen onder het viaduct gehaald. Rijkswaterstaat en politie waren daar ook bij aanwezig. Het voertuig is uiteindelijk onder politiebegeleiding naar een andere plek gereden. Het is niet de eerste keer dat een vrachtwagen vast komt te zitten onder dit viaduct. Sterker nog: het is al veel vaker gebeurd. Ondanks het feit dat Rijkswaterstaat in december nog extra waarschuwingsborden plaatste, gebeurde het op eind december en begin januari al drie keer. En ook daarvoor zijn meerdere gevallen bekend.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een vrouw is maandag aan het eind van de middag met haar auto tegen een huis gereden in Waalwijk. Zij is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De melding kwam rond 17.00 uur bij de hulpdiensten binnen. De bewoners van het huis aan de Meester van Coothstraat in Waalwijk waren enorm geschrokken. Zij hoorden een harde klap. De schade aan het woonhuis lijkt mee te vallen. De oorzaak van het ongeluk is onbekend. Een takelwagen heeft de auto geborgen.
Pagina 1 van 100

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.