Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Nova vuurwerk

DVS brandbeveiliging

credit-cardaanvragen

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Dronekopen.nl

Prins Lifestyle

Langstraatvandaag.nl

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Een kantoorpand aan de Winterdijk in Waalwijk heeft veel schade opgelopen door een boom die was omgewaaid en terecht was gekomen op het dak van het pand. Een bedrijf is bezig om alles te verwijderen. Tijdens de werkzaamheden is de Winterdijk afgesloten voor al het verkeer. De schade aan het dak is groot. Hoe groot de schade precies zou zijn wordt later bekeken.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Ook heeft de storm vandaag flink huis gehouden in Waalwijk. Vanmorgen ging het even flink mis bij het winkelgebied aan de Stationsstraat in Waalwijk. Bloembakken, tafels en stoelen vlogen daar over de straat heen. Ook een raam in een woning midden in het centrum moest er aan geloven. Een raam van het oude gemeentehuis van Waalwijk klapte open door de harde wind. Aan het Sint Jansplein in Waalwijk ging er door de harde wind een boom om die bij de kerk stond. Ook een muur bij de begraafplaats ging om. Aan de Burg. Smeelelaan in Waalwijk zag een omstander een flinke boom omwaaien. Wonder boven wonder was er op dat moment geen verkeer die er langs kwam rijden.   Aan de Industrieweg in Waalwijk ging er een grote kraan om van het bedrijf Martens. Een video op de website van Dumpert laat zien hoe het gevaarte omvalt. Ook…
Bericht geplaatst op
WAALWIJK – In Waalwijk is donderdagochtend een grote kraan omgewaaid. Dat gebeurde rond elf uur op de Industrieweg. De kraan is van het Waalwijkse bedrijf Martens. Op bewegende beelden, gepubliceerd op Dumpert, is te zien hoe de kraan langzaam verschuift en dan ineens omvalt. Een andere grote kraan moet ter plekke komen om het gevaarte weg te halen van de weg.
Bericht geplaatst op
Op dinsdag 16 januari 2018, rond de klok van 14:30 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Baardwijksestraat. Op de kruising waren er twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Door de aanrijding raakte een persoon gewond. Het slachtoffer moest overgebracht worden naar een ziekenhuis met letsel aan het been.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Door een botsing op de Taxandriaweg in Waalwijk is maandagmiddag rond 17.00 uur een flinke file ontstaan. Het verkeer wordt door de politie omgeleid via de Groenstraat. De file komt mede doordat veel automobilisten via de Taxandriaweg de A59 richting Den Bosch op willen rijden. Bij de aanrijding waren twee auto's betrokken. Een automobilist raakte licht gewond en werd door ambulancepersoneel nagekeken.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Weer is het raak op de kruising van de Vijzelweg in Waalwijk. Op deze kruising raakte maandagochtend twee automobilisten betrokken bij een ongeluk. De aanrijding gebeurde rond 08.15 uur. Een van de twee auto's belandde in het water, omstanders hebben de bestuurder uit de sloot gehaald. Het is nog niet bekend hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. De bestuurder die uit het water is gehaald is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De ambulance en politie kregen om 12:15 uur, een melding van een val aan de Bloemendaalweg in Waalwijk. Twee wielrenners fietste naast elkaar toen 1 van hen tenval kwam. Volgens de politie had de man enkele verwondingen opgelopen. De man is direct overgebracht naar een ziekenhuis met onbekend letsel.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - De hulpdiensten moesten om 9.00 uur zondagochtend uitrukken naar de Van Andelstraat. Een omstander die de hond aan het uitlaten was zag een man liggen in een auto. De man was moeilijk of bijna niet aanspreekbaar. De auto stond op een parkeerplaats vlak bij de Mac Donalds. Het personeel van de ambulancedienst hebben de man direct op een brancard gelegd. De politie is aanwezig en de man is overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft rondom de auto en binnenin de auto enkele foto's gemaakt. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op de A59 bij afslag Waalwijk-Oost is opnieuw een auto uit de bocht gevlogen. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. De auto reed vol tegen een lantaarnpaal waardoor deze compleet uit de grond kwam. De bestuurder van de auto werd onderzocht door ambulancepersoneel, maar had enkel last van spierpijn. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel raakte de auto beschadigd. Volgens buurtbewoners gebeurt het vaker dat een auto uit de bocht vliegt bij de afslag in Waalwijk-Oost. Onlangs vloog bij dezelfde afslag een auto de sloot in.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Opnieuw is er bij speeltuin Het Lido in Waalwijk brand gesticht. De brandweer moest om 20.30 uur uitrukken naar de Akkerlaan voor de buitenbrand. De brand is gesticht aan de kant van het bosgebied bij de speeltuin. Dit keer is er een container in brand gezet. Een tijd terug ging er al een speeltoestel in vlammen op. De brandweer wist de brand snel te blussen. Een omstander heeft de brandweer gebeld. Hij vond het gevaarlijk, omdat de container vlak bij bossen stonden.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - De brandweer en politie waren om 12:45 uur met spoed uitgerukt naar een bedrijf aan de Gragtmansstraat in Waalwijk. Het personeel was binnenin het bedrijf met een machine hout aan het zagen toen er op dat moment de machine in brand vloog. De houtsnippers stonden in het bedrijf in brand. Er kwam tijdens de bluswerkzaamheden van de brandweer veel rook vrij. Het hele pand stond vol rook. Tijdens het incident is niemand gewond geraakt. 
Bericht geplaatst op
WAALWIJK – De politie werd woensdagochtend opgeroepen voor een inbraak in het centrum van Waalwijk. Eenmaal ter plaatse ontdekte ze in het betreffende pand een in werking zijnde hennepkwekerij. Agenten gingen op de melding af en zagen bij aankomst dat er veel schade was. Inbrekers hebben geprobeerd een deur open te breken en hebben een raam ingegooid. Op straat lagen resten van hennep. De politie besloot daarop het pand binnen te gaan. In het pand werd een in werking zijnde hennepkwekerij met zo’n 300 planten aangetroffen. Alles wordt vernietigd.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Op de Midden-Brabantweg was vanmorgen om 09:00 uur een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Beide auto's liepen veel schade op en moesten worden opgehaald door een takelbedrijf. Niemand raakte gewond. Iedereen kwam met de schrik vrij. Op de plek waar het ongeval was gebeurd rijden overige auto's langzaam. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto's te takelen. Het ongeval gebeurde richting het centrum van Waalwijk.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK – Een scooterrijdster is maandagochtend gewond geraakt bij een aanrijding. Op de kruising van de Andoornstraat in Waalwijk kwam ze in botsing met een groep fietsers. Bij de aanrijding is ook een meisje van haar fiets gevallen. Zij kwam met de schrik vrij. In tegenstelling tot de scooterrijdster, die onbekend letsel heeft opgelopen. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis.
Bericht geplaatst op
Waalwijk - Een buurtbewoner zag op een parkeerplaats aan de Pastoor van der Zijlestraat al een tijdje een dure en luxe BMW staan zonder dat de auto van zijn plek afkwam. Hij schakelde de politie in en het bleek om een gestolen auto te gaan. De buurtbewoner meldde het bij de politie, omdat het opviel dat ook de kentekenplaten met slechts één schroefje waren vastgedraaid. De politie kwam aan de hand van de gegevens erachter dat zowel de auto als de kentekenplaten waren gestolen. De politie heeft de auto in beslag genomen en wil niet zeggen van wie de auto is.
Pagina 1 van 98

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.