Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

DVS brandbeveiliging

credit-cardaanvragen

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Dronekopen.nl

Prins Lifestyle

Langstraatvandaag.nl

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Bericht geplaatst op
Waalwijk - Vanmorgen kregen de hulpdiensten een melding van een incident in een woning aan de Irenestraat. Volgens de politie had een persoon moeite met de ademhaling. Twee ambulances, en verschillende eenheden van de politie kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse en landde op het Unnaplein. Dit trok veel bekijks van kinderen die door hun ouders naar school werden gebracht. Enkele politieagenten hadden de traumahelikopter bewaakt. Het slachtoffer was met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Bij een frontale botsing op de Biesbosweg in Waalwijk is dinsdagochtend een vrouw gewond geraakt. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze botste met haar auto frontaal op een andere auto, met twee mannelijke inzittenden. Die raakten niet gewond. Het fietspad en een deel van de weg liggen bezaaid met brokstukken. De twee auto's moeten met een takelwagen worden opgehaald. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie onderzoekt dat.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een vrouw is maandagmiddag gewond geraakt door een botsing in Waalwijk. Zij werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar is niet in levensgevaar. Het ongeluk gebeurde rond 16.40 uur op de Professor Kamerling Onnesweg in Waalwijk. Twee auto botsten achterop elkaar. De gewonde vrouw zat in het voorste voertuig. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Hij raapt dag in dag uit het afval van de straten in zijn buurt. Geheel belangeloos, geen probleem. Maar de motivatie van Henk de Gouw (85) uit Waalwijk werd maandagochtend flink op de proef gesteld. Langsfietsende jongeren trapten zijn afvalwagentje in het water. Hij was even aan de overkant van de sloot aan de Bachlaan. Daar lag een blikje in de graskant. Dat wilde hij oprapen, zoals hij al sinds zijn twaalfde jaar afval raapt in de buurt. Hij heeft er een speciaal wagentje voor, gekregen van de gemeente. Dat stond een beetje op het fietspad, maar nog netjes aan de kant voor de vele jongeren die elke dag naar school rijden van en naar Sprang-Capelle. ,,Het is er zo breed dat je er met een auto langs kunt'', beschrijft De Gouw. Vaak ziet hij dat de scholieren met zijn vieren of vijven naast elkaar rijden. Maandagochtend ook.…
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Zeker zeven brandweermannen en twee politieagenten moesten eraan te pas komen om een stier uit een hek bij Waalwijk te bevrijden. De stier heeft er uiteindelijk niks aan overgehouden. De stier kwam vast zitten in een hek in een weiland aan de Meidoornweg. Passanten zagen het beest worstelen en belden de brandweer. De bevrijdingsactie die de brandweer op touw zette, verliep niet zonder slag of stoot. Eerst werd een deel van het hek verwijderd. De brandweermannen konden daarna met moeite de kop van de stier een kwartslag draaien. De sterke kop van het beest zorgde voor behoorlijk wat weerstand. Uiteindelijk schoot het dier los. De boer is op de hoogte gesteld.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - De politie is vrijdagavond met veel mensen afgekomen op een ruzie tussen twee buren in de Heulstraat in Waalwijk. Volgens de melding was er een grote vechtpartij gaande, met onder andere stokken. Ter plaatse bleek dat mee te vallen. Wel waren er veel omstanders op de ruziënde mannen afgekomen. Zeker tien agenten gingen een flatwoning binnen en namen twee mannen mee naar buiten. Dat verliep volgens een politiewoordvoerder rustig. De mannen zeiden beiden dat ze geslagen waren. Daarom zijn ze allebei meegenomen naar het bureau. Waarschijnlijk doen ze daar ook aangifte. Zeker zes politieauto's en één motor kwamen naar de Heulstraat. Achteraf bleek er niet met stokken geslagen. Wel is er een stok in beslag genomen.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een vrouw is donderdagmiddag met haar auto tegen een lantaarnpaal gebotst op de Kleiweg in Waalwijk. Volgens de politie had de bestuurster door het natte wegdek de macht over haar stuur verloren in de bocht. De politie en ambulance waren aan het einde van de middag met spoed uitgerukt naar de Kleiweg voor het ongeval. De vrouw reed een heuveltje op en kwam vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De vrouw raakte lichtgewond en is nagekeken door personeel van de ambulancedienst. De schade aan de auto is groot. Ook de lantaarnpaal liep schade op. Zo is de lichtkap van de lantaarnpaal kapot.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Een vrouw is woensdagavond gewond geraakt na een ongeval. Op de kruising aan de Mozartlaan in Waalwijk ontstond er door nog onbekende reden een aanrijding tussen twee voertuigen. De politie en ambulance waren uitgerukt voor het ongeval aan de Mozartlaan. Door de aanrijding belandde een auto op zijn kant. Omstanders wisten de auto terug op zijn wielen te zetten en de vrouw uit haar auto te halen. In de andere auto zat een moeder en kind. Zij kwamen met de schrik vrij. De schade aan een van de auto's is flink.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Ruim een uur zat een vrachtwagen woensdagavond muurvast onder het viaduct aan de Hertog Janstraat bij Waalwijk. De vrachtwagen werd uiteindelijk onder de brug vandaan gehaald door een speciale sleepwagen. Rond zes uur kwam de vrachtwagen vast te zitten. De chauffeur liet samen met de politie de banden leeg lopen. Het gewenste effect bleef uit, de vrachtwagen bleef muurvast zitten. Een speciaal bedrijf moest komen om de vrachtwagen onder de brug uit te trekken. Dat gebeurde ruim een uur nadat het vast kwam te zitten. "Er zitten hier vaker vrachtwagens vast, maar op deze manier heb ik het nog nooit gezien", zegt een getuige. "Je ziet regelmatig dat vrachtwagens voor de helft vast komen te zitten, maar nu is het de vrachtwagen met aanhanger. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Hij zit echt muur- en muurvast." De weg loopt onder de A59 door. Daarom was Rijkswaterstaat aanwezig om…
Bericht geplaatst op
Op woensdag 13 september 2017, rond de klok van 14:30 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van stormschade aan de Winterdijk. Ter hoogte van het gemeentehuis hing een tak gevaarlijk in de bomen. Omdat veel bezoekers van het centrum via de Winterdijk wandelen is besloten om direct de brandweer in te schakelen. Met behulp van de hoogwerker was dit klusje snel geklaard. Een van de brandweermannen had een stuk touw over de tak gegooid, en de tak naar beneden getrokken. Tijdens het incident was de Winterdijk even afgesloten.
Bericht geplaatst op
Op woensdag 13 september 2017, rond de klok van 12:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van stormschade aan de Industrieweg. Op het wegdek lag een grote tak die was afgebroken van een boom. Hierdoor was het voor verkeer niet mogelijk om de straat in te rijden. De brandweer had de grote tak snel opgeruimd vanaf het wegdek.
Bericht geplaatst op
Op woensdag 13 september 2017, rond de klok van 09:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van stormschade aan de Burg. Smeelelaan. Bij de bewoners in de voortuin was er een klein boompje omgewaaid. De brandweer heeft het boompje verwijderd. Verder was er geen schade aan de woning.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Het elftal dat vorige week werd opgepakt in de 'jointfabriek' aan de Industrieweg in Waalwijk is weer op vrije voeten. Ze hebben disproportioneel lang vastgezeten, menen hun advocaten. De vrouwen, in de leeftijd van 35 tot en met 54 jaar uit Tilburg en Goirle, zijn met een dagvaarding naar huis gestuurd. Ze moeten in december voor de politierechter verschijnen. De bedrijfsleider, een 58-jarige Kaatsheuvelnaar, is dinsdag voorgeleid (als enige) en eveneens in vrijheid gesteld. Justitie gaat hiertegen in beroep. Ze had de man twee weken langer willen vasthouden in verband met haar onderzoek. De politie liet na de inval weten dat er tussen de 20 en 30 kilo hennep en hasj in beslag is genomen. In het dossier van de advocaten staan andere cijfers: 5539 gram hash en 1990 joints. ,,Omgerekend is dit ongeveer 500 gram", aldus advocaat Rob Milo. ,,Samen dus zes kilo." Volgens de advocaten van…
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - De politie doet woensdag onderzoek aan de Meester Goeman Borgesiusstraat. Daar is dinsdagnacht iets na middernacht een man mishandeld, waarbij mogelijk is geschoten. Het slachtoffer werd op straat voorbij gereden door twee mensen op een motor. Eén van hen zou de man hebben mishandeld. De daders zijn daarna gevlucht. Volgens getuigen is er mogelijk geschoten. De politie onderzoekt of dat ook daadwerkelijk het geval was.
Bericht geplaatst op
WAALWIJK - Hulpdiensten kwamen dinsdagmiddag in actie in Waalwijk om een man uit het water te redden langs de Beethovenlaan. Hoe de man in het water terecht kwam en hoe het met hem is, is niet bekend. De melding kwam rond 15.15 uur binnen bij de politie en ambulance. Beide hulpdiensten kwamen met twee voertuigen op de melding af. De man kon snel uit het water gehaald worden. Hij is direct naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft nog enige tijd langs de kant gezocht naar aanwijzingen van wat er gebeurd is. Maar of dat wat opgeleverd heeft, is onduidelijk. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar hoefde niet te landen om te ondersteunen.
Pagina 1 van 91

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.