Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Gelegenheid om afscheid te nemen van Robin

Bericht geplaatst op // 3040 keer bekeken

De vader en moeder van Robin stuurden ons dit bericht. Zij willen via de website www.brandweer112.nl bekend maken dat hun zoon Robin is overleden. Dit voor iedereen die Robin heeft gekend. Robin is op zaterdag 7 december met een auto te water geraakt aan de Elzenweg. Op woensdag 18 december is hij aan zijn verwondingen overleden.

Het ingezonden bericht:
Met pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat woensdagavond omstreeks tien voor half negen in de avond onze Robin is overleden. Het afscheid vindt plaats zaterdagavond om 18:15 uur in Crematorium Maaslanden aan de Abt van Engelenlaan 1 te Vlijmen/Nieuwkuijk. Ook zal er gelegenheid zijn om vrijdagavond tussen 18:15 en 19:00 uur nog afscheid van Robin te nemen. Dit op bovengenoemde locatie. Een ieder die hem een warm hart toedraagt en de behoefte heeft hiervan gebruik te maken is welkom. Voor degene die er behoefte aan hebben is er zaterdag na het afscheid de gelegenheid om geheel in de stijl van onze Robin een hapje en drankje te nuttigen in hotel Waalwijk. Dit is aan de Burgemeester van der Klokkenlaan 55. In verband met de korte tijdsduur tussen overlijden en crematie zou het kunnen zijn dat wij wat mensen gemist hebben. Dus als u dit bericht ontvangen heeft en denkt dat wij mensen vergeten zijn die hem een warm hart toedragen aarzel dan niet even dit bericht door te zetten naar deze personen. Bij voorbaat onze dank daarvoor.

Informatie uitvaartcentrum:
Om een en ander overzichtelijk te houden graag het volgende aanhouden: Voor het afscheid nemen van onze Robin op vrijdagavond 20 december a.s. tussen 18.15 en 19.00 uur graag de ingang van het uitvaartcentrum aanhouden aan de linkerzijde. Voor het afscheid van onze Robin op zaterdagavond 21 december a.s. om 18.15 uur kunt U de hoofdingang van het uitvaartcentrum aanhouden. Crematorium Maaslanden aan de Abt van Engelenlaan 1 te Vlijmen/Nieuwkuijk. Miranda, Harold, Joey, Djen, Lenny Rob, Erika, Amber.

Advertentie

BrandblusserXL

Laatst aangepast op 20 januari 2014 18:56

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl