Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

UPDATE: 3 gewonden bij ongeval op de Midden-Brabantweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4711 keer bekeken

Op zondag 2 februari 2014, rond de klok van 23:45 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de politie van Waalwijk een melding van een ongeval op de Midden-Brabantweg.

Een auto bestuurt door een 48-jarige Waalwijker, kwam in aanrijding met een auto bestuurt door een 19-jarige Rotterdammer. De Waalwijker was onder invloed van alcohol. Hij blies 490 ugl. Beide bestuurders verklaarden de kruising opgereden te zijn met groen licht. Er raakten 3 betrokkenen gewond.

De Waalwijker kwam vanaf de A59 vanuit de richting Hooipolder. Hij nam de afslag naar Tilburg. Aan het einde van de afrit wilde hij rechtdoor oversteken. Hij verklaart dat hij rood licht had en stopte. Nadat het licht op groen sprong, reed hij de kruising op waarna hij van rechts werd aangereden. Bij hem in de auto zat een 72-jarige man en een 84-jarige vrouw uit Waalwijk. Ze hadden beiden letsel aan het gezicht en werden voor behandeling naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.

De 19-jarige Rotterdammer verklaart dat hij met zijn auto vanuit de richting Tilburg kwam en richting A59 reed. Het verkeerslicht stond volgens hem op groen. Opeens kwam er een auto van links waarmee hij in aanrijding kwam. In zijn auto zou nog iemand gezeten hebben, die echter niet meer ter plaatse was gebleven. De politie zoekt nog uit wie dat geweest is. De Rotterdammer werd met onbekend letsel naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch gebracht.

Advertentie

BrandblusserXL

Laatst aangepast op 11 februari 2014 14:10

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl